Ford Focus

Acum te poţi bucura de modelul Ford Focus preferat

cu tichetul Rabla dublat!


Poţi alege oricare dintre versiuni:


Active - crossoverul destinat celor ca tine


Noul Ford Focus Active este crossoverul destinat celor ca tine, deschişi şi încântaţi de nou. Noul Ford Focus îţi oferă încrederea de care ai nevoie la volan prin poziţia înaltă la volan ce sporeşte vizibilitatea şi anvelopele late ce fac vehiculul mai stabil pe şosea. Bineînţeles, seria de tehnologii inteligente Ford, inclusiv modurile de deplasare selectabile, sunt şi ele prezente pentru a-ţi asigura confortul pe care ţi-l doreşti.


Vignale - adaugă o notă de eleganţă


Pentru cei atenţi la cele mai mici detalii. Pentru cei ce preţuiesc rafinamentul şi eleganţa. Pentru toţi aceştia există noul Ford Focus Vignale. De la grila specială Vignale, la jantele unice din aliaj 17", la decorurile satinate din aluminiu, scaunele îmbrăcate în piele sau tehnologiile avansate, noul Vignale este conceput pentru a te răsfăţa.


ST- Line - sportiv şi totuşi practic


Rapid şi totuşi confortabil? Elegant şi totuşi pregătit pentru orice aventură? Personalitatea noului Focus nu poate fi limitată de un şablon, iar acest lucru se întâmplă şi în cazul noului Ford Focus ST- Line. În timp ce ţeava de eşapament dublă, grila neagră şi bara frontală cu formă unică te scot în evidentă, tehnologiile de ultimă generaţie şi interorul spatios îţi fac experienţa de condus mai relaxantă decât ţi-ai imaginat.


Titanium - sufletul tău pereche


Fără îndoială, Noul Ford Focus Titanium este conceput pentru a te răsfăţa. Dacă şi tu crezi că prima impresie contează atunci Noul Ford Focus Titanium, cu rafinamentul liniilor designului exterior, dar şi cu tehnologiile inteligente pe care le poţi găsi la interior, este sufletul tău pereche.


Trend - echilibrul perfect dintre performanţă şi eficienţă


Dacă îţi doreşti un autoturism modern, rafinat, cu o gamă largă de noi tehnologii remarcabile, care să îţi ofere echilibrul perfect dintre putere, economie de combustibil şi motorizări ce maximizează performanţa, atunci Ford Focus Trend este pentru tine.
Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii – vă rugăm citiţi mai jos. Foarte important înainte de a decide achiziţia:1) Preţul de vânzare al modelului Focus achiziţionat va rezulta după deducerea din preţul de listă a: i) contravalorii Suportului Ford (acordat de Ford România şi de dealerii participanţi in program) – egal cu valoarea Primei de Casare prin Programul Rabla şi ii) contravaloarii Primei de Casare prevăzută de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019 ("Programul Rabla") 2) Campania este adresată persoanelor fizice şi este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program. Valoarea finală de vânzare variază în funcţie de cursul de schimb RON/EUR la data comercializării dar şi în funcţie de valoarea Primei de Casare prevăzută de Programul Rabla în 2019, aplicarea ambelor reduceri de mai sus realizându-se numai în măsura lansării Programului Rabla şi în 2019 de către autorităţile relevante.

Valorile emisiilor măsurate conform standardului NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avute în vedere şi de Programul Rabla sunt prevăzute pe fiecare model Focus şi pot fi consultate mai jos şi în reţeaua de dealeri participanţi.

– Emisii CO2 Trend Edition valoare min 90 gr/km valoare maximă 130 gr/km; consum min 3.4l/100km consum max 5.8l/100 km
– Emisii CO2 Titanium&Titanium Business valoare min 90 gr/km valoare maximă 134 gr/km; consum min 3.4l/100km consum max 5.9l/100 km
– Emisii CO2 ST Line Business valoare min 93gr/km valoare maximă 134 gr/km, ; consum min 3.5l/100km consum max 5.9l/100km
– Emisii CO2 Active&Active Business valoare min 93gr/km valoare maximă 134 gr/km; consum min 3.5l/100km consum max 5.9l/100km
– Emisii CO2 Vignale valoare min 93 g/km valoare maximă 134 gr/km; consum min 3.5l/100km consum max 5.9l/100km
Pentru informaţii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii şi consum, vă rugam consultaţi www.rarom.ro, secţiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie – la dealerii autorizaţi Ford participanţi în campanie.

Oferta valabilă până la 30.06.2019, în limita tichetelor disponibile prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019 ("Programul Rabla").