Ford Ecosport

FORD ECOBONUS – AVANTAJ CLIENT PÂNĂ LA 3475 DE EURO* PENTRU FORD ECOSPORT!


Profită la maxim de orice oportunitate şi ieşi în lume cu o maşină care are toate atributele unui SUV, dar cu un plus de rafinament şi design. Dacă eşti în căutarea unui 4x4 spaţios dar compact, puternic dar eficient în consum, atunci probabil EcoSport e răspunsul la toate cerinţele tale. Cu un plus de inovaţie.


Prin programul Ecobonus beneficiezi de un bonus de 1.500 €, la casarea maşinii vechi şi ai un avantaj client de până la 3475 de euro*.


Înlocuieşte acum vechea maşină cu un EcoSport Trend 2WD 1,0 EcoBoost 100 CP şi cutie manuală în 6 trepte.


EcoSport e dotat cu tehnologii şi caracteristici precum:


• Sistem de Control Electronic al Stabilităţii

• Controlul Tracţiunii

• Sistem de Monitorizare a Presiunii din Pneuri

• Sistem de Asistenţă la Pornirea din Rampă

• Airbaguri care protejează din orice unghi

• Gardă la sol înaltă


Iar Pachetul Trend îţi aduce în plus, dotări suplimentare atrăgătoare, precum:


• Pachet Cool&Sound (Aer condiţionat automat, SYNC 3 cu ecran de 6.5")

• Jante aliaj 16"

• Bare plafon negre.


Rezervă acum oferta specială pentru Ford EcoSport – click aici


Pentru detalii despre procedura de casare şi cum poţi beneficia de Ecobonus, click aici


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford EcoSport şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive.


Termeni şi condiţii

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Oferta: 1) este supusă unor termeni şi condiţii şi se va concretiza în reducerea preţului de listă al autoturismului cu valoarea afişată în termenii şi condiţiile campaniei; 2) este adresată exclusiv persoanelor fizice; 3)este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.05.2018; 4) include TVA şi este rezultatul includerii cumulative a: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; îi) contravalorii suportului acordat de Ford România prin programul Ford ECOBONUS; iii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie.

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale, suplimentare componentelor din pachetului Trend.
Consumul mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr. 715/2007): 5,3 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 121, valoare măsurată în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.