Ford Fiesta

FORD ECOBONUS – AVANTAJ CLIENT PÂNĂ LA 4050 DE EURO* PENTRU FORD FIESTA!


O maşină modernă, inteligentă şi atrăgătoare, care transformă noţiunea de "destinaţie" în "plăcere". Tehnologiile şi caracteristicile sale avansate, reduc semnificativ consumul de combustibil şi sporesc siguranţă şi confortul la volan.


Prin programul Ecobonus beneficiezi de un bonus de 1.500 €, la casarea maşinii vechi şi ai un avantaj client de până la 4050 de euro*.


Înlocuieşte acum vechea maşină cu un model Ford Fiesta în 5 uşi, cu motor 1,1l şi 85 CP, cutie manuală în 5 trepte, cu următoarele dotări standard:

• Sisteme inteligente de siguranţa şi stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenţă la Pornirea în Rampă), ABS (Sistem Anti-Blocare la Frânare), EBD (Distribuţie Electronică a Forţei de Frânare), EBA (Asistenţă la Frânarea de Urgenţă);

• Sistem Ford MyKey;

• Sistem de încărcare regenerativă a bateriei;

• Oglinzi exterioare electrice, încălzite;

• Volan şi schimbător de viteze îmbrăcat în piele;

• Sistem avansat de monitorizare a presiunii în pneuri.

• Airbag-uri frontale, laterale, cortină şi pentru genunchi, şofer şi pasager;

Iar pachetul Trend îţi aduce următoarele dotări opţionale, fără costuri suplimentare:

• Sistem SYNC III cu radio, Bluetooth, conexiune USB, display 6.5" cu Sistem de asistenţă în caz de urgenţă (112), 6 difuzoare;

• Aer condiţionat manual;

• Faruri de ceaţă.


Rezervă acum oferta specială pentru Ford Fiesta – click aici


Pentru detalii despre procedura de casare şi cum poţi beneficia de Ecobonus, click aici


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford Fiesta şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive.


Termeni şi condiţii

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor fizice şi este realizată de UniCredit Consumer Financing pentru modelul Fiesta Trend 5usi 1.1 85 CP cutie manuală 5 trepte, pachet Trend inclus în valoare de 10.900 Euro (preţ 49.050 Lei la un curs exemplificativ de [4,5] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 21.000 Lei (43%). Valoarea totală estimativă a creditului va fi de 28.050 Lei pe o perioadă de 60 luni, astfel: rata anuală dobanda 5,99% (ROBOR la 3 luni + marja 3,88%), analiză dosar 790 Lei, administrare lunară credit 0 Lei, rată lunară estimativă 600 Lei, valoarea totală estimativă plătibilă a creditului 35.984 Lei, DAE 10,77 %. Valoarea estimativă a ratei lunare de mai sus nu include asigurarea de viaţă.

Preţul modelului este obţinut dupa includerea cumulativă a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania, 2. contribuţiei dealerilor participanţi la acest program.

Oferta nu include echipamente/accesorii/dotări opţionale suplimentare pachetului Trend, este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă până la data de 31.05.2018 în limita stocului disponibil. Consumul mixt estimativ 4.7 l /100 km şi nivelul emisiilor CO2 107 (g/km) sunt măsurate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.