Ford Ecosport

FORD ECOBONUS – AVANTAJ CLIENT PÂNĂ LA 4500 DE EURO* PENTRU FORD KUGA!


E practic, dar rafinat. Puternic dar cu un design modern. Inteligent şi cât se poate de impunător. Ce-ţi poţi dori mai mult de la un SUV? Întâmpină viitorul dintr-o poziţie avantajată, la volanul unui SUV ultra-contemporan şi practic, o culme a eficienţei şi flexibilităţii.


Prin programul Ecobonus beneficiezi de un bonus de 1.500 €, la casarea maşinii vechi şi ai un avantaj client de până la 4500 de euro*.


Redescoperă plăcerea condusului cu Kuga Trend 2WD 1,5 EcoBoost, 120 CP şi cutie manuală în 6 trepte. Experimentează dotări unice, de confort şi siguranţă precum:


• Pilotul automat cu Sistem de Ajustare a Limitei de Viteză

• Scaunele faţă sport

• Sistemul Ford MyKey cu buton de pornire Ford Power

• Sistemul de Protecţie la Răsturnare

• 7 airbaguri

• Geamuri faţă şi spate acţionate electric cu funcţia "shut up/down"


Iar Pachetul Trend îţi aduce în plus, dotări suplimentare cum ar fi:


• SYNC Gen 3 cu Sistem de asistenţă în caz de urgenţă (112)

• Radio CD cu MP3, 8" touchscreen, display central, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan BlueTooth/Voice control (limba engleză), USB

• Aer condiţionat automat cu reglare separată stanga/dreapta

• Jante aliaj 17"


Rezervă acum oferta specială pentru Ford Kuga – click aici


Pentru detalii despre procedura de casare şi cum poţi beneficia de Ecobonus, click aici


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford Kuga şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive.


Termeni şi condiţii

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Oferta: 1) este supusă unor termeni şi condiţii şi se va concretiza în reducerea preţului de listă al autoturismului cu valoarea afişată în termenii şi condiţiile campaniei; 2) este adresată exclusiv persoanelor fizice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.05.2018; 3) include TVA şi este rezultatul includerii cumulative a: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; îi) contravalorii suportului acordat de Ford România prin programul Ford ECOBONUS; iii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie.

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare componentelor din pachetului Trend.
Consumul mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr. 715/2007): 7,1 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 160, valoare măsurată în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.