Ford Mondeo Titanium HEV

FORD ECOBONUS – AVANTAJ CLIENT PÂNĂ LA 9875 DE EURO* PENTRU FORD MONDEO TITANIUM HEV!


Apreciază rafinamentul. Savurează confortul. Admiră performanţa. Alege un alt fel de viitor.

Bucură-te de toate atributele care au consacrat modelul Mondeo şi descoperă în plus satisfacţia de a proteja mediul înconjurător, în timp ce reduci simţitor costurile de utilizare.


Mondeo Titanium HEV aduce încă o veste bună: Ecoticket, componentă a programului Ecobonus, cu extra beneficii pentru cei îndrăzneţi, ce aleg să urce la volanul unei maşini hibride.


Prin programul Ecobonus beneficiezi de un bonus de 1.500 €, la casarea maşinii vechi şi ai un avantaj client de până la 9875 de euro*.


Redefineşte-ţi experienţa la volan cu Mondeo şi cutie manuală în 6 trepte.


Experimentează dotări unice, de înaltă tehnologie şi confort maximizat precum:


Cu o putere totală de 187 CP, Mondeo Hybrid e echipat cu un motor de 2 litri benzină, asortat cu două motoare electrice. Acest set propulsor îţi asigură puterea necesară în orice situaţie, împreună cu eliminarea consumului inutil.


Iar Pachetul Titanium HEV îţi aduce ca bonus, dotări suplimentare precum:


Sistem navigaţie, SYNC Gen III, display 8" cu touch screen, 9 difuzoare, radio SONY, comenzi audio pe volan, Bluetooth / Voice Control (limba engleză), conexiune USB, sistem de asistenţă în caz de urgenţă, Scaune faţă încălzite, parbriz încălzit, Faruri autoadaptive cu tehnologie LED, sistem Keyless Start, Geamuri fumurii, Jante aliaj 18" cu anvelope 235/ 45 R18, Tapiţerie piele Charcoal Black (763H) sau Soft Ceramic (763L), inclusiv scaun şofer reglabil pe 10 direcţii.


Rezervă acum oferta specială pentru Ford Mondeo Titanium HEV – click aici


Pentru detalii despre procedura de casare şi cum poţi beneficia de Ecobonus, click aici


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford Mondeo Titanium HEV şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive.


Termeni şi condiţii

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Oferta: 1) este supusă unor termeni şi condiţii şi se va concretiza în reducerea preţului de listă al autoturismului cu valoarea afişată în termenii şi condiţiile campaniei; 2) este adresată exclusiv persoanelor fizice; 3)este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 30.06.2018; 4) include TVA şi este rezultatul includerii cumulative a: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; îi) contravalorii suportului acordat de Ford România prin programul Ford ECOBONUS; iii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie.

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare componentelor din pachetului Trend.
Consumul mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr. 715/2007): 4.6l /100 km, emisii CO2 (g/km): 105, valoare măsurată în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.