Noul Ford Eco Sport

 

AVENTURA TA ECOSPORT ÎNCEPE CU DOAR 750 LEI / LUNA*

Îţi doreşti o maşină eficientă şi inteligentă? Care să arate şi să se comporte ca un SUV, dar cu un plus de rafinament şi design? Şi care să îţi garanteze încredere la volan?


Fii gata să faci cunoştinţă cu noul model Ford EcoSport şi cu oferta specială de lansare: poţi alege o rată lunară de la 750 de lei* – fără comision de administrare. Sună prea bine să fie adevarat?


Noul EcoSport a fost înzestrat cu cele mai avansate tehnologii Ford, pentru ca tu să conduci în deplină siguranţă şi maxim confort. Sistemul de Control Electronic al Stabilităţii, Controlul Tracţiunii şi Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri, Sistemul de Asistenţă la Pornirea din Rampă, airbagurile care te vor proteja din orice unghi, garda la sol înaltă – toate au fost create pentru ca tu să cucereşti atât terenul urban, cât şi pe cel mai puţin accesibil.


Noul EcoSport îmbină utilitatea cu inteligenţă şi tehnologiile de ultimă oră cu un aspect fluid şi elegant. Iar motorul EcoBoost 1.0 125 CP, premiat în şase ani consecutivi ca Motorul Internaţional al Anului în categoria sa, te va ajuta să descoperi o nouă dimensiune a performanţei combinată cu eficienţa.


Mai mult, cu oferta specială de lansare beneficiezi, fără costuri suplimentare, de dotările din pachetul Trend, pentru confortul şi siguranţa ta:

• Aer condiţionat automat (EATC);

• Sistem SYNC III cu Asistenţă pentru situaţii de urgenţă; sistemul include ecran de 6.5", 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan;

• Jante din aliaj de 16"

• Bare plafon negre.


Dă frâu liber spiritului de aventură şi fii printre primii care urcă la volanul noului EcoSport!


Rezerva acum oferta, prin programul rabla,


sau


Vino în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive şi află rapid toate detaliile despre noul EcoSport şi promoţia de lansare.


Vrei să te contactăm noi?

Lasă-ne aici informaţiile tale de contact şi în cel mai scurt timp unul din consultanţii noştri de vânzări va lua legătura cu tine.


Termeni şi condiţii

Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor fizice şi este realizată de UniCredit Consumer Financing pentru modelul Ford Trend 1.0 Ecoboost 125 CP, cu pachetul Trend inclus, în valoare de 12.100 Euro (pret 55.660. Lei la un curs exemplificativ de [4,6] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 19.460 Lei (35%). Valoarea totală estimativă a creditului Ford variabil fără CPI va fi de 36.200 Lei pe o perioadă de 60 luni, astfel: rata anuală dobândă 7,99% (ROBOR la 3 luni + marja 5,88%), analiză dosar 790 Lei, administrare lunară credit 0 Lei, rata lunară estimativă 750 Lei, valoarea totală estimativă plătibilă a creditului 44.992 Lei, DAE 9,28%. Valoarea estimativă a ratei lunare de mai sus nu include asigurarea opţională de viaţă şi asigurarea CASCO.

Sumele prezentate anterior pot varia în funcţie de valoarea tichetului valoric rabla ulterior intrării în vigoare a legislaţiei specifice, dar şi de cursul de schimb RON/EUR la data tranzacţiei şi/sau emiterii documentaţiei de finanţare. Preţul modelului este obţinut după includerea cumulativă a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford România; 2. O contravaloare estimată a tichetului valoric rabla de 6.500 lei. Oferta nu include alte echipamente, accesorii sau dotări opţionale. Consumul mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr. 715/2007): 5,2 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 119, valoare măsurată în conformitate cu dispozitiile legale în vigoare.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie sunt disponibile în Noul Showroom Ford Roadhill Automotive.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.