Ford KA+

FORD KA+ Essential

8.850 €** TVA inclus

şi garanţie extinsă FordProtect

(2+3 ani în limita a 100.000 km)


Mare, dar la un preţ mic – aceasta este una din definiţiile posibile pentru modelul Ford KA+. Oferindu-ţi spaţiu şi confort la care nu te-ai aştepta, dar păstrând mobilitatea şi funcţionalitatea specifice unei maşini din această clasă, KA+ este acum şi mai accesibil prin Programul Rabla 2019.


Profită de preţul special pentru modelul Ford KA+ Essential cu motor 1.2l 70 CP, şi beneficiezi de:

• Radio, Bluetooth;

• Aer condiţionat manual;

• Device dock;

• USB.


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

**Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii iar preţul include TVA şi este calculat la un curs exemplificativ de 4.7 RON/EUR. Foarte important înainte de a decide achiziţia:1) Preţul modelului este obţinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie; iii) contravaloarea primei de casare (detalii mai jos) 2) Campania este adresată persoanelor fizice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program.

Preţul afisat este rezultat dupa aplicarea reducerii cu contravaloarea primei de casare prevăzută de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2017-2019 ("Programul RABLA") – valabil doar în cazul iniţierii de către Ministerul Mediului, Apelor şi Padurilor prin Administraţia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto în perioada valabilităţii campaniei. Valoarea finală poate varia în funcţie de valoarea primei de casare prevăzută de Programul RABLA dar şi de cursul de schimb RON/EUR la data tranzacţiei şi/sau emiterii documentaţiei de finanţare. Preţul modelului este obţinut după includerea cumulativă a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. O contravaloare estimată a primei de casare de 6.500 lei conform Programului RABLA.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opţionale deja menţionate, este supusă unor termene, respectiv condiţii şi este valabilă în limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanţi în program. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avut în vedere de Programul RABLA este de 5.1 l /100 km, emisii CO2 (g/km): 117, valoare măsurată în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare va rugăm consultaţi www.rarom.ro, secţiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

Această ofertă include garanţia extinsă (2 + 3 ani sau 100.000 km). Garanţia extinsă acoperă aceleaşi componente ca şi garanţia de bază, cu anumite excepţii pe care vă rugăm să le consultaţi pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completă a acestui produs.

Detalii si explicaţii suplimentare despre campanie – la dealerii autorizaţi Ford participanţi la campanie.

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.03.2019.