Ford EcoSport

FORD ECOSPORT

doar 11.900 €** + TVA

cu pachet Trend inclus


Profită la maxim de orice oportunitate şi ieşi în lume cu o maşină care are toate atributele unui SUV, dar cu un plus de rafinament şi design.


Dacă eşti în căutarea unui mini-SUV spaţios dar compact, puternic dar eficient în consum, atunci probabil EcoSport e răspunsul la toate cerinţele tale. Cu un plus de inovaţie.


Acum ai un preţ special pentru Ford Ecosport Trend, cu motor 1.0l EcoBoost 125 CP, cu dotări standard cum ar fi Sistemul de control electronic al stabilităţii şi cel de control al tracţiunii; Sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri şi cel de asistenţă la pornirea din rampă. În plus, în cadrul ofertei speciale beneficiezi, în acest preţ, şi de dotări opţionale suplimentare:


Pachet de echipare Trend


• Bare plafon negre;

• Aer condiţionat automat;

• Jante aliaj 16";

• Sistem SYNC 3 cu ecran tactil de 6.5", 6 difuzoare.


Rezervă acum oferta specială pentru Ford EcoSport - click aici!


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford EcoSport şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în showroom-ul Ford Roadhill Automotive!


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

** Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creeaza obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii iar preţul nu include TVA. Foarte important înainte de a decide achiziţia:1) Preţul modelului este obţinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România (inclusiv, în cazul preţului promovat pentru persoane fizice, prin adăugarea suportului ECOBONUS) ; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie; 2) Campania este adresată atât persoanelor fizice cât şi celor juridice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.12.2018;

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare celor menţionate mai sus.

Foarte important în ceea ce priveste măsurarea valorilor de emisii şi consum:

Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce priveşte modelele noi de autovehicule, WLTP vă înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezintă procedura actuală de testare folosită acum.

Dat fiind ca aceste noi condiţii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situaţiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC.

Având în vedere că anul 2018 este un an de tranziţie din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce priveste emisiile de CO2 şi consumul de combustibil, având în vedere că valorile WLTP sunt transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit în această perioadă de tranziţie. Aceste noi proceduri de măsurare a valorilor de emisii şi consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenţează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informaţii legate de nivelul emisiilor şi consum, contactaţi reteaua noastră de dealeri autorizaţi Ford.

Valori precum consumul de combustibil şi/sau de curent electric sau distanta maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS şi cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe măsura adaptării la procedurile de omologare în continuă evoluţie.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare vă rugam consultaţi www.rarom.ro, secţiunea dedicata acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.