Ford Fiesta

FORD FIESTA ACTIVE

doar 11.600 €** + TVA

cu pachetul Active 1 inclus


O maşină modernă, inteligentă şi atrăgătoare, care transformă noţiunea de "destinaţie" în "plăcere". Tehnologiile şi caracteristicile sale avansate reduc semnificativ consumul de combustibil şi sporesc siguranţa şi confortul la volan.


Iar acum poţi alege primul model Fiesta crossover de până acum: beneficiezi de un preţ promoţional pentru versiunea cu motor 1.0l 100 CP, cu dotări standard cum ar fi sistemele inteligente de siguranţă mulţumită cărora Fiesta are o cotaţie de 5 stele EuroNCAP: Asistenţa la frânarea de urgenţă, Asistenţa pentru menţinerea benzii de circulaţie, Alerta la intersectarea cu traficul, Asistenţa la pornirea din rampă. În plus, în cadrul ofertei speciale beneficiezi, în acest preţ, şi de dotări opţionale suplimentare:


Pachet de echipare Active 1


• Aer condiţionat automat;

• Sistem SYNC 3 cu Bluetooth, conexiune USB, touchscreen de 8", 6 difuzoare;

• Oglinzi electrice, rabatabile şi încălzite;

• Sistem de asistenţă în caz de urgenţă (112).


Rezervă acum oferta specială pentru Ford Fiesta - click aici!


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford Fiesta şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în showroom-ul Ford Roadhill Automotive!


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

** Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii iar preţul nu include TVA. Foarte important înainte de a decide achiziţia: 1) Preţul modelului este obţinut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România (inclusiv, în cazul preţului promovat pentru persoane fizice, prin adaugarea suportului ECOBONUS) ; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie; 2) Campania este adresată atât persoanelor fizice cât celor juridice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.12.2018;

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare celor menţionate mai sus.

Foarte important în ceea ce priveşte măsurarea valorilor de emisii şi consum:

Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce priveşte modelele noi de autovehicule, WLTP va înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezintă procedura actuală de testare folosită acum.

Dat fiind că aceste noi condiţii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situaţiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC.

Având în vedere că anul 2018 este un an de tranziţie din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce priveşte emisiile de CO2 şi consumul de combustibil, având în vedere că valorile WLTP sunt transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit în această perioadă de tranziţie. Aceste noi proceduri de măsurare a valorilor de emisii şi consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenţează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informaţii legate de nivelul emisiilor şi consum, contactaţi reteaua noastră de dealeri autorizaţi Ford.

Valori precum consumul de combustibil şi/sau de curent electric sau distanţa maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS şi cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe măsura adaptării la procedurile de omologare în continuă evoluţie.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare vă rugăm consultaţi www.rarom.ro, secţiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.