Ford Ka

NOUL FORD KA+ ACTIVE

doar 9.600 €** + TVA


Mare, dar la un preţ mic – aceasta este una din definiţiile posibile pentru noul Ford KA+. Oferindu-ţi spaţiu şi confort la care nu te-ai aştepta, dar păstrând mobilitatea şi funcţionalitatea specifice unei maşini din această clasă, noul KA+ este disponibil, acum, şi în versiunea Active, oferindu-ţi eleganţa specifică SUV-urilor într-o formă compactă.
Profită de preţul special pentru noul Ford KA+ Active, cu motor 1.2l 85 CP, cu dotările esenţiale pentru funcţionalitate şi confort:


• Aer condiţionat manual;

• Şine longitudinale pe acoperiş;

• Computer de bord;

• Tapiţerie Sienna Brown.


Rezervă acum oferta specială pentru Ford Ka+ Active - click aici!


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford Ka+ Active şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în showroom-ul Ford Roadhill Automotive!


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

** Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii iar preţul nu include TVA. Foarte important înainte de a decide achiziţia:1) Preţul modelului este obţinut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România (inclusiv, în cazul preţului promovat pentru persoane fizice, prin adăugarea suportului ECOBONUS) ; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie; 2) Campania este adresată atât persoanelor fizice cât celor juridice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.12.2018;

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare celor menţionate mai sus.

Foarte important în ceea ce priveşte măsurarea valorilor de emisii şi consum:

Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce priveşte modelele noi de autovehicule, WLTP va înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezintă procedura actuală de testare folosită acum.

Dat fiind că aceste noi condiţii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile măsurate conform NEDC.

Având în vedere că anul 2018 este un an de tranziţie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce priveste emisiile de CO2 şi consumul de combustibil, având în vedere că valorile WLTP sunt transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit în această perioadă de tranziţie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii şi consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenţează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informaţii legate de nivelul emisiilor şi consum, contactaţi reteaua noastră de dealeri autorizaţi Ford.

Valori precum consumul de combustibil şi/sau de curent electric sau distanţa maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptării la procedurile de omologare in continua evolutie.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugăm consultaţi www.rarom.ro, secţiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.