Ford Kuga

FORD KUGA

doar 16.200 €** + TVA

cu pachet Trend inclus


E practic, dar rafinat. Puternic dar cu un design modern. Inteligent şi cât se poate de impunător. Întâmpină viitorul dintr-o poziţie avantajată, la volanul unui SUV ultra-contemporan, cu numeroase dotări standard pentru confort şi siguranţă.


În cadrul ofertei speciale, beneficiezi în acest preţ şi de dotări opţionale suplimentare:


Pachet de echipare Trend


• Jante aliaj 17';

• Aer condiţionat automat cu reglare separată stanga/dreapta;

• Sistem SYNC 3 cu touchscreen 8", display central, Radio CD cu MP3 6 difuzoare, comenzi audio multiple pe volan (volan multifuncţional), Bluetooth/Voice control (în limba engleză), USB, Sistem de asistenţă în caz de urgenţă (112).


Rezervă acum oferta specială pentru Ford Kuga - click aici!


Ai nevoie de mai multe informaţii? Toate detaliile despre Ford Kuga şi oferta specială îţi stau la dispoziţie în showroom-ul Ford Roadhill Automotive!


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

** Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii iar preţul nu include TVA. Foarte important înainte de a decide achiziţia:1) Preţul modelului este obţinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România (inclusiv, în cazul preţului promovat pentru persoane fizice, prin adăugarea suportului ECOBONUS) ; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie; 2) Campania este adresată atât persoanelor fizice cat celor juridice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.12.2018;

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare celor menţionate mai sus.

Foarte important în ceea ce priveste măsurarea valorilor de emisii şi consum:

Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce priveşte modelele noi de autovehicule, WLTP va înlocui integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), care reprezintă procedura actuală de testare folosită acum.

Dat fiind că aceste noi condiţii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situaţiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC.

Avand în vedere că anul 2018 este un an de tranzitie din perspectiva aplicării ambelor proceduri de testare, valorile prezentate în acest document sunt valori tranzitorii în ceea ce priveste emisiile de CO2 şi consumul de combustibil, având în vedere că valorile WLTP sunt transpuse în valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC CO2MPAS) folosit în această perioada de tranziţie. Aceste noi proceduri de măsurare a valorilor de emisii şi consum (NEDC CO2MPAS şi WLTP) influenţează taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informaţii legate de nivelul emisiilor şi consum, contactaţi reţeaua noastra de dealeri autorizaţi Ford.

Valori precum consumul de combustibil şi/sau de curent electric sau distanţa maximă parcursă în modul electric sunt măsurate în prezent în conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS şi cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe măsura adaptării la procedurile de omologare în continuă evoluţie.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare vă rugăm consultaţi www.rarom.ro, sectiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.