Ford Kuga

FORD KUGA

OFERTĂ PRIN PROGRAMUL RABLA DEZVOLTAT DE FORD.


doar 18.700 €** TVA inclus

cu pachet Trend inclus


E practic, dar rafinat. Puternic şi cu un design modern. Inteligent şi cât se poate de impunător. Ce-ţi poţi dori mai mult de la un SUV?


Acum beneficiezi de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 CP, cutie manuală cu 6 trepte şi o reducere echivalentă cu valoare tichetului Rabla***. Mai mult, preţul special include şi dotările opţionale din pachetul Trend:


Pachet Trend

• jante aliaj 17";

• oglinzi pliabile electric;

• Sistem de asistenţă I activă la parcare (parcare paralelă şi perpendiculară – include senzori de parcare faţă şi spate)
*** Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct şi nu contravine dispoziţiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu şi alte instituţii relevante din România.


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

** Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii iar preţul include TVA. Foarte important înainte de a decide achiziţia: 1) Preţul modelului este obţinut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie; 2) Campania este adresată atât persoanelor fizice cât şi celor juridice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 30.06.2019, în limita stocului disponibil;

Programul Rabla dezvoltat de Ford este o campanie de promovare a vânzărilor organizată independent de importatorul Ford România SA, în limita stocului disponibil la dealerii Ford.

Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare celor menţionate mai sus.

Foarte important în ceea ce priveşte măsurarea valorilor de emisii şi consum:

Începând cu data de 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care este o procedură de testare nouă pentru măsurarea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2, într-o manieră mai realistă. De la 1 septembrie 2018, în ceea ce priveşte modelele noi de autovehicule, WLTP a înlocuit integral Noul Ciclu de Conducere European (NEDC).

Dat fiind că aceste noi condiţii de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 măsurate conform procedurii WLTP sunt, în majoritatea situaţiilor, mai mari decât valorile măsurate conform NEDC.

Valorile de emisii şi consum măsurate în conformitate cu regulamentul WLTP sunt:
– Emisii: între 140 CO2 [g/km] si 324 CO2 [g/km]
– Consum: între 5.4 [l/100km] si 14.2 [l/100km]

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare vă rugăm consultaţi www.rarom.ro, , secţiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

***Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct şi nu contravine dispoziţiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu şi alte instituţii relevante din România.