Ford Roadhill

Noul Ford Transit Van

18.900 € fără TVA


Noul Ford Transit Van este construit şi reinventat, astfel încât să ofere o performanţă extraordinară, pe măsura nevoilor tale. Noua dinamică de conducere şi economia competitivă de combustibil a noului model, vor deveni pilonii afacerii tale.


Află ce susţinere poate oferi noul Transit afacerii tale!


Oferta pentru Noul Ford Transit VAN Trend 2.0l EcoBlue 105 CP, Transmisie manuală 6 trepte:


• Aer condiţionat manual;

• Radio cu Bluetooth;

• Oglinzi laterale electrice şi încălzite;

• Pilot automat;

• Senzori parcare faţă/spate;

• Geamuri electrice faţă.


Garanţie extinsă (2+2 ani fără limită de km).


Oferta este prin Programul Rabla dezvoltat de Ford, valabilă până la 31 decembrie 2019.


Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la 021 316 33 00.


                                                                                                              

Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este supusă unor termeni şi condiţii iar pretul NU include TVA. Preţul final facturat va conţine TVA conform legislaţiei în vigoare (19%), aplicat la preţul fără TVA afişat mai sus. Foarte important înainte de a decide achiziţia: 1) Preţul modelului este un preţ recomandat şi este obţinut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford România; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanţi în campanie; 2) Campania este adresată persoanelor juridice; 3) este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.12.2019. (4) Participarea în campanie este condiţionată de prezentarea unui document care atesta casarea anui autovehicul mai vechi de 8 ani casat în ultimele 6 luni anterior efectuarii comenzii de achiziţie pentru un autovehicul nou Ford.

Programul Rabla dezvoltat de Ford este o campanie de promovare a vânzărilor organizată independent de importatorul Ford Romania SA până la 31.12.2019, în limita stocului disponibiă la dealerii Ford şi este diferit de programul de înnoire a parcului auto multianual dezvoltat de către Administraţia Fondului pentru Mediu.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opţionale suplimentare celor deja menţionate, este supusă unor termene, respectiv condiţii şi este valabilă în limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Având în vedere implementarea graduală, începând cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care înlocuieşte treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii şi consum sunt prezentate în valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT - back translated) conform legislaţiei europene în vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT - back translated) este de 8 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 181, valori măsurate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare vă rugam consultaţi www.rarom.ro, secţiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie - la sediul Roadhill Automotive.

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.12.2019.