Rabla 2020

Promotii destinate persoanelor fizice ****Model

Preţ tranzacţie

Fiesta Connected

11.400 € cu TVA*

Ecosport Titanium

13.700 € cu TVA*

Noul Puma

De la 730 Lei / luna TVA inclus*

Focus Trend Edition

14.850 € cu TVA*

Mondeo Trend

21.200 € cu TVA*

Mondeo Trend Hybrid

21.900 € cu TVA*
Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

Imaginile şi informaţiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ şi nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfăţişeze exclusiv specificaţii disponibile în Europa şi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcţie de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar şi de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii şi/sau opţionale pot fi disponibile contra cost.
Este esenţială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziţie a produselor. Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificaţiile, culorile, modelele şi elementele ilustrate şi descrise pe acest site.

Legislaţia europeană şi naţională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii şi consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce priveşte valorile (de emisii şi consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive ("conversii") prin intermediul carosierilor autorizaţi. în mod specific, în acest moment, legislaţia nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulaţie. De aceea, pentru evitarea situaţiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Preţ de vânzare cu amănuntul recomandat şi neobligatoriu; preţul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoţionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice (inclusiv consum şi emisii) înainte de achiziţie.
[ **] Preţ de vânzare recomandat şi neobligatoriu; preţul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuţelor de înscriere în circulaţie provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoţionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice (inclusiv consum şi emisii) înainte de achiziţie.
[ ***] Preţ standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuţelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoţionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice înainte de achiziţie.

[ ****] Ford România îşi rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoţiile la propria discreţie, fără vreo notificare prealabilă. Clauzele şi condiţiile specifice ale promoţiilor sunt disponibile la dealerii Ford participanţi la campaniile respective.