Zilele Ford Transit

Să ai propria afacere implică zilnic provocări neaşteptate. Tocmai de aceea ai nevoie şi de soluţii neaşteptate.


Te aşteptăm în showroom-urile Ford să-ţi alegi vehiculul comercial Ford de care ai nevoie. Descoperă noua gamă Ford Transit Custom – de la Courier la Custom Van. Vei găsi aici şi consacratul model comercial Transit Van, versiunile Tourneo Courier şi Tourneo Connect pentru transport de persoane şi, desigur, Ford Ranger, pentru care niciun tip de teren nu constituie o piedică.


Indiferent de modelul potrivit pentru afacerea ta, te vei bucura de costuri optimizate şi beneficii de excepţie:


Model

Preţ promoţional

Rată lunară

TRANSIT VAN

19.104 € + TVA*

250 € + TVA*

TRANSIT CUSTOM KOMBI

23.765 € + TVA*

311 € + TVA*

TRANSIT CUSTOM VAN

19.791 € + TVA*

259 € + TVA*

RANGER

24.606 € + TVA*

322 € + TVA*
Termeni şi condiţii

Imaginile şi informaţiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile să nu înfăţişeze exclusiv specificaţii disponibile în Europa şi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcţie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii şi/sau opţionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica, în orice moment, specificaţiile, culorile, modelele şi elementele ilustrate şi descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

[*]Ford România îşi rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoţiile la propria discreţie, fără vreo notificare prealabilă. Clauzele şi condiţiile specifice ale promoţiilor sunt disponibile în paginile individuale de promoţie şi la dealerii Ford participanţi la campaniile respective.