Cariere


A fi angajat al Roadhill Automotive înseamnă provocare şi responsabilităţi într-un mediu de lucru dinamic şi deschis care permite dezvoltare profesională şi evoluţie personală. Oamenii sunt cei mai importanţi pentru compania noastră.


Angajăm


• VOPSITOR AUTO


Candidatul ideal

Îndeplinirea cu succes a activităţilor, stabilirea lucrărilor de vopsire a autovehiculelor, pregătirea caroseriei, suprafeţelor şi a materialelor în vederea vopsirii, executarea lucrărilor de vopsire, lucrărilor de retuşare a suprafeţelor vopsite, precum şi cu aplicarea tratamentelor speciale ulterioare procesului de vopsire.


Descrierea jobului

- Analizează reparaţia menţionată în Ordinul de reparaţie (Nota de constatare);

- Furnizează informaţii privind soluţiile optime din punct de vedere tehnic, estetic, calitativ şi economic ce pot fi aplicate / oferite;

- Respectă în activitatea de reparaţii desfăşurată normele tehnice impuse de producător precum şi procedurile specifice convenite şi succesiunea operaţiilor efectuate; să solicite toate informaţiile tehnice de care are nevoie pentru finalizarea în condiţii de siguranţă a lucrării de reparaţie;

- Realizează operaţiunile de vopsire şi toate operaţiunile aferente acestui proces (identificarea şi pregătirea suprafeţelor de vopsit, pregătirea vopselurilor);


Avantaje

- Mediu de lucru conform standarde dealer;

- Condiţii şi dotare ateliere foarte bune;

- Salariu motivant;

- Bonus performanţă;


Descrierea companiei

Roadhill Automotive este unul dintre cei mai dinamici dealeri auto din România, comercializând întreaga gamă de autovehicule marca Ford.


Gama de lucrări & servicii oferite

• Mecanică autoturisme Ford şi autoutilitare Ford;

• Electrică autoturisme şi autoutilitare Ford - dispunem de toate utilităţile şi echipamentele necesare, testere;

• Tinichigerie - atelierul de reparaţii caroserie, beneficiază de stand pentru redresat şi îndreptat caroserii. Posturile de lucru sunt echipate cu bancuri de lucru complet utilate, sudurile practicate sunt cele în puncte şi în mediu protejat.

• Vopsitorie - atelierul de vopsitorie dispune de zona de pregătire şi cabină pentru vopsit, zona de verificare finală şi un laborator pentru vopseluri dotat cu stand de mixare. Pentru zonele de pregătire, fiecare sunt dotate cu staţie de aspiraţie (filtrată). Verificarea finală se face într-o zonă special amenajată, dotată cu echipamentele necesare de polisat şi lustruit.

• ITP - statie ITP autorizată pentru capacitate de autovehicule de pana la 3.5 tone;

• Lucrări de garanţie cât şi post garanţie pentru autovehiculele Ford;

• Serviciul de consiliere daune;

• Decontare directă cu cele mai importante societăţi de asigurare;

• Maşină de înlocuire pentru client.


Dacă doriţi să vă alăturaţi echipei noastre, trimiteţi CV-ul dumneavoastră pe adresa service@fordroadhill.ro