Ford Fleet Partner


Ford Fleet Partner este programul creat de Ford pentru a oferi soluţii complete pentru mobilitatea unui business. Beneficiezi de un mix de produse şi servicii pe care, alături de consultanţii noştri, îl poţi adapta afacerii tale.


Ce primeşti?

Tehnologii inovatoare şi produse inteligente.

Ford pune la dispoziţia flotei tale întreaga gamă de modele personale şi utilitare. Beneficiezi de cele mai avansate tehnologii auto la nivel de segment, create pentru o experienţă unică la volan şi scăderea costurilor de rulare.

În funcţie de specificul afacerii tale, consultanţii noştri te pot ajuta să faci cele mai bune alegeri.


Soluţii de finanţare cu dobândă 0%

Ford România îţi oferă, alături de partenerii săi, o gamă completă şi variată de soluţii financiare pentru înnoirea flotei tale. Poţi alege soluţii de finanţare prin Ford Leasing, cu dobândă începând de la 0%, sau poţi alege orice altă companie de leasing.


Business Service Club

Este un program de servicii after sales dedicat, pus la dispoziţia flotei tale de către Ford România. Business Service Club îţi oferă service la standarde înalte, cât şi asistenţă profesionistă, beneficiind de intervenţii prompte şi eficiente, cu un efect vizibil asupra mobilităţii afacerii tale.


Soluţii personalizate

Consultanţii noştri te pot ajuta să îţi stabileşti nevoile de mobilitate pentru afacerea ta, primind astfel o ofertă personalizată.

Dacă doreşti o ofertă personalizată, ne poţi contacta iar un consultat te va asista de-a lungul întregului proces, de la alegerea modelelor, până la soluţia de finanţare.


Instrumente de optimizare a afacerii

Îţi punem la dispoziție soluții de calcul pentru a putea realiza estimări coerente privind costurile de utilizare, precum şi pentru a compara beneficiile şi cheltuielile diferitelor opţiuni.