Noul Ford Focus

NOUL FORD FOCUS


Ia tot ce ştii şi iubeşti la Focus, adaugă un nou nivel de design inteligent, stil modern aparte şi mai mult spaţiu ca oricând. Acum combină-le cu o conectivitate extrem de avansată şi o gamă de tehnologii excepţionale de asistenţă a şoferului, pe care le vei aprecia din plin. Acesta e noul Focus. Iar în curând le vei putea descoperi pe toate şi te vei convinge.


Tehnologie cu un scop


Noul Focus e construit să-ţi îmbunătăţească experienţa la volan, în toate modurile posibile.


Această maşină de următoarea generaţie e plină de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistenţă a şoferului, inclusiv tempomat adaptiv, cu funcţie de pornire-oprire şi centrare pe banda de mers, şi Asistenţă activă la parcare, versiunea 2. Împreună, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta să gestionezi acceleraţia, frânarea şi chiar direcţia. Vorbim de tehnologie care implica în asa măsură lipsa efortului, încât te vei mira cum te-ai descurcat până acum fără aceasta.

Highslide JS

Confortabil şi conectat


Linii curate, aranjament suplu şi aspect rafinat. Interiorul noului Focus e mult mai confortabil, şic şi spaţios, ca la modelele anterioare. E de asemenea, mult mai conectat. Ford SYNC 3 cu comanda vocală te menţine în siguranţă, la comanda telefonului, divertismentului şi navigatiei. Descarcă aplicaţia FordPass pe smartphoneul tău şi deblochează şi mai multe funcţii SYNC 3, cum ar fi "Trafic în direct", "Căutare parcare" şi "Puncte de interes".

Highslide JS

Puterea pe care o doreşti şi eficienţa de care ai nevoie


Noul Focus este disponibil cu o gamă de motoare puternice, care însă economisesc combustibil, toate completate de cutii de viteze automate, cu 8 trepte de viteză, sau manuale, cu 6 trepte de viteză. Designul exterior a fost de asemenea modelat, pentru a crea o formă atât atletică, cât şi aerodinamică, în acelasi timp contribuind la îmbunătăţirea şi mai mare a eficienţei.

Highslide JS

Siguranţa ta. Prioritatea noastră.


O serie de tehnologii inteligente sunt concepute pentru a te proteja, pe tine, familia ta şi colegii de trafic. De exemplu, frânarea activă şi Sistemul de asistenţă pre-coliziune cu detectarea pietonilor şi ciclistilor, te pot avertiza în privinta eventualelor coliziuni şi pot frâna automat, dacă tu nu reacţionezi la timp.

Highslide JS

Spaţiu pentru orice


Interiorul complet nou utilizează fiecare milimetru pătrat, pentru a-ţi oferi cel mai adaptabil Focus posibil. Există un spaţiu generos pentru cap, picioare şi coate, în faţă şi în spatele vehiculului, astfel încât şi cel mai înalt pasager să poata sta confortabil. Scaunele din spate se pot diviza 60/40 şi se pot rabata aproape complet, pentru a maximiza spaţiul pentru bagaje. Podeaua spaţiului de încărcare a mărfii e reglabilă şi poate fi ridicată, pentru a-ţi oferi un compartiment de depozitare ascuns, sau poate fi coborâtă, pentru a crea mai mult spaţiu.

Highslide JSHighslide JS

Aspect uimitor: Focus ST-Line.
Highslide JS

Mai mult spaţiu pentru cap, picioare şi coate.
Highslide JS

Mergi pe un drum nou cu Focus Active.
Highslide JS

Un design contemporan, conceput în jurul nevoilor tale.
Highslide JS

O cabină modernă, spaţioasă.
Highslide JS

Dinamic. Incitant. Puternic.
Highslide JS

Spaţiu de încărcare impresionant, cu trapă pentru schiuri.
Highslide JS

Un profil suplu, contemporan.
Highslide JS

O imagine irezistibilă*Imagini şi informaţii cu titlu de prezentare. Anumite modele şi/sau dotări pot fi disponibile doar în anumite regiuni geografice. Detalii despre disponibilitatea modelelor şi dotărilor: în showroom-ul Ford Roadhill Automotive.