Ford Garantia 12

Programul FordGaranţia12


Descriere

Programul FordGaranţia12 a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului fără griji. Această garanţie acoperă valoarea reparaţiilor (costurile pieselor de schimb şi manopera) efectuate de dealerii / reparatorii autorizaţi Ford, în limitele stabilite în Certificatul FordGaranţia12. Garanţia oferă protecţie şi asistenţă rutieră în România, asigurând fie remedierea defecţiunii la locul incidentului, fie tractarea autovehiculului până la cel mai apropiat dealer Ford. De asemenea, are o durată de 12 luni sau până la prima revizie obligatorie programată de unitatea reparatorare Ford autorizată, în conformitate cu specificaţiile producătorului (primul termen atins).


Eligibilitate

Vehiculele eligibile de a intra în acest program sunt toate autovehiculele Ford înregistrate în România, ce au maxim 9 ani vechime de la data primei înregistrări, fără însă a depăşi 200.000 Km rulaţi. Vehiculele trebuie să fie funcţionale şi să nu prezinte defecţiuni ale componentelor mecanice sau electrice la includerea în garanţie. Pentru a beneficia de noul produs Ford, potenţialul client va trebui să efectueze mai întâi revizia periodică a maşinii la orice dealer Ford care comercializează FordGaranţia12. Ulterior, autovehiculul va beneficia de o verificare tehnică pentru identificarea eventualelor defecţiuni ale componenetelor mecanice sau electrice. Autovehiculul va fi eligibil pentru FordGaranţia12 după remedierea tututor defecţiunilor identificate.


Transferabilitate

FordGaranţia12 aparţine autovehiculului, reprezentând un serviciu suplimentar oferit noului proprietar, în ipoteza în care vă decideţi să vindeţi autovehiculul.


Vă recomandăm să informaţi noul proprietar cu privire la importanţa respectării recomandărilor Ford cu privire la efectuarea reviziilor şi lucrărilor de service. Pentru ca FordGaranţia12 sa rămână în vigoare, noul proprietar trebuie să informeze orice dealer autorizat Ford despre schimbarea proprietarului.


Menţiune: Garanţia îşi pierde valabilitatea dacă autovehiculul este vândut unui vânzător comercial de automobile şi/sau prin intermediul unui al treilea vânzător comercial intermediar.


Detalii despre program

Descarcă documentul cu detalii privind Componentele acoperite de FordGaranţia12;

Descarcă documentul cu detalii privind Asistenţa rutieră - FordGaranţia12;


Pentru a vă menţine dreptul la reparaţii în perioada de garanţie - pentru programul FordGaranţia12, întreţinerile service trebuie să fie conforme cu recomandarea producătorului autovehiculului şi să fie efectuate exclusiv de un dealer / reparator autorizat din reţeaua naţională Ford România.