Ford Kuga

Noul Ford Kuga - Triplează valoarea tichetului Rabla


Noul Ford Kuga, cu design inovator, este un SUV hybrid de ultimă generaţie, economic, silenţios şi sofisticat care poate fi partenerul de mobilitate ideal. Este echipat cu cea mai nouă tehnologie hybrid de la Ford şi cu o serie de tehnologii inteligente de asistenţă pentru şofer, pregătit să îţi ofere o experienţă inedită de conducere. Eficienţa motorului plug-in hybrid asigură un consum mic de combustibil şi o autonomie de până la 56 de km. Acum poţi să treci pe electric prin simpla apăsare a unui buton.


O lume a conectivităţii deschisă înaintea ta, sisteme avansate de protecţie a pasagerilor şi pietonilor, tehnologii care ajută şoferul în condiţii de trafic intens, totul pentru ca tu să beneficiezi de cea mai plăcută experienţă a unui SUV modern în oraş sau pe orice tip de drum în timp ce îţi optimizezi şi profiţi la maximum de timpul tău.


Pentru ca tu să beneficiezi de cea mai buna ofertă, Ford îţi triplează tichetul Rabla pentru toate versiunile Kuga şi îţi oferă garanţie de producător de 2+5 ani în limita a 100.000 km.


Solicită acum o ofertă personalizată şi un reprezentant Roadhill Automotive îţi va oferi toate detaliile!


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii - va rugam cititi mai jos. Foarte important inainte de a decide achizitia: 1) Pretul de vanzare al modelului Kuga achizitionat va rezulta dupa deducerea din pretul de lista a: i) contravalorii Suportului Ford (acordat de Ford Romania si de dealerii participanti in program) egal cu dublarea valorii Primei de Casare prin Programul Rabla Clasic in vigoare sau prin Programul Rabla Plus in functie de motorizare (denumite in mod generic "Programul Rabla") si ii) contravalorii Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla aplicabil 2) Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program. Valoarea finala de vanzare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR la data comercializarii.

Nicio referire la sintagma "prima de casare" nu implica si sintagmele "ecobonus"/"ecotichet".

Plajele valorilor emisiilor masurate conform standardului NEDC avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Ford Kuga care se incadreaza in reglementarile comunicate de institutiile relevante pentru Programul Rabla la momentul emiterii prezentei si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti.

• Emisii CO2 Trend: valoare min 109 gr/km valoare maxima 133 gr/km; consum min 4.2l/100km consum max 5.9l/100km;
• Emisii CO2 Titanium: valoare min 109 gr/km valoare maxima 133 gr/km; consum min 4.2l/100km consum max 5.9l/100km;
• Emisii CO2 Titanium X: valoare min 109 gr/km valoare maxima 133 gr/km; consum min 4.2l/100km consum max 5.9l/100km;
• Emisii CO2 ST Line: valoare min 111 gr/km valoare maxima 129 gr/km; consum min 4.3l/100km consum max 5.7l/100km;
• Emisii CO2 ST Line X: valoare min 111 gr/km valoare maxima 129 gr/km; consum min 4.3l/100km consum max 5.7l/100km;
• Emisii CO2 Vignale: valoare min 129 gr/km valoare maxima 129 gr/km; consum min 4.9l/100km consum max 4.9l/100km;
• Emisii mixte CO2 Kuga PHEV- 26 g/km, consum mixt : 1.2 l/100 km

*Nivelurile de echipare Trend, ST Line si Vignale vor fi disponibile din productia iunie 2020.

Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice, acestea beneficiaza de 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

Pentru autovehiculul dotat cu propulsie Plug In Hibrid, acesta beneficiaza de 2 ani garantie legala + 6 ani garantie conventionala in limita a 160.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informatiile, instructiunile, comunicatele si alte documente relevante in legatura cu Programul Rabla se publica pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la sectiunea Programe de finantare - Rabla.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - contactati un reprezentant Roadhill Automotive.

Oferta este valabila pana la 31.05 2020 cu posibilitatea prelungirii sau pana la epuizarea tichetelor Rabla.