Ford Puma

Noul Ford Puma

Rată lunară începând de la 730 lei

TVA inclus

Pentru persoane fizice


Conceput pentru a te ajuta să profiţi la maximum de viaţa modernă de astăzi, Noul Ford Puma vine cu un design inovator "centrat pe om" şi un sistem sofisticat de propulsie hibrid.


Noul model de la Ford este un SUV actual ce nu încearcă să îţi atragă atenţia - ci o solicită în tăcere.


Îl poţi achiziţiona acum cu o rată lunară de 730 lei, TVA inclus*.


* Oferta este valabilă pentru persoane fizice, pentru Puma Titanium 1.0L 125CP FWD M6:

- Preţ tranzacţie: 15.275 Euro TVA inclus (73.320 Lei la cursul exemplificativ de 4,8 Lei/Euro).

- Specificaţii entitate comunicată: doar dotări standard, fără alte opţiuni sau culori exterioare incluse.


Specificaţii/elemente incluse:

• Transmisie manuală 6 trepte;

• Radio, ecran 8" cu funcţia touch, SYNC3;

• Navigaţie, 7 difuzoare, DAB;

• 2 porturi USB;

• Funcţionalitate iPOD;

• Pilot automat cu limitator de viteză;

• Aer condiţionat cu reglare manuală;

• Jante aliaj 17";

• Scaune faţă cu masaj lombar.


          

Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor fizice şi este oferită de UniCredit Consumer Financing IFN SA pentru modelul Ford Puma, în valoare recomandată de 15.275 Euro TVA inclus (73.320 Lei la cursul exemplificativ de 4,8 Lei/Euro). TVA este calculat în acord cu legislatia în vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%. Pentru preţul recomandat de achizitie de 73.320 de Lei TVA inclus - detalii financiare: cu un avans de 36.660 de Lei (avans reprezentând 50% din valoarea autotursimului), valoarea totală estimativă a creditului în Lei prin produsul "Promo Ford Puma&Kuga" va fi de 36.660 de lei pe 60 luni, rata anuală a dobânzii, FIXA va fi de 3,55%, comision de analiză dosar (perceput doar în cazul acordării creditului) va fi 0 de lei, comision lunar de administrare credit va fi 0 lei, valoarea ratei lunare va fi 730 de lei (pentru rate egale, rata incluzând şi costul asigurării de viaţă cu prima finanţată, de 0,15% din suma împrumutată înmulţită cu perioada de creditare), valoarea totală plătibilă va fi de 43.800 de lei, DAE va fi 3,74%. Preţul autoturismului poate varia în funcţie de cursul valutar aplicat de către finanţatorul şi/sau distribuitorul autoturismului la data tranzacţiei. În calcul DAE şi al ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanta- emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078.

Foarte important înainte de a decide achizitia: Preţul modelului este obţinut după cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului recomandat, acordat de dealerii participanţi în campanie; iii) contravalorii exemplificative a primei de casare prin programul Rabla (6500 lei estimat conform Program Rabla + 1000 lei estimat pentru autoturismele cu emisii CO2 sub 105 g/km), - valori financiare valabile DOAR în cazul iniţierii, în prima jumătate a anului 2020, de către Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor prin Administraţia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a înnoirii parcului auto, denumit generic Programul Rabla. Valoarea finală de achiziţie poate varia în funcţie de valoarea primei de casare prevăzută de Programul Rabla dar şi de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzacţiei şi/sau la data emiterii documentaţiei de finanţare/achiziţie. În măsura în care, din orice motiv Programul Rabla nu va conţine beneficiile financiare de mai sus, Ford nu va fi ţinut răspunzător pentru nesusţinerea în continuare a valorilor de mai sus.

Avand în vedere implementarea graduală a procedurii de testare WLTP, care a înlocuit treptat procedura de testare NEDC şi faptul că până la momentul emiterii prezentei nu există informaţii în domeniul public referitoare la procedura de testare ce urmează a fi inclusă în cadrul Programului Rabla 2020, valorile de emisii şi consum vor fi publicate la momentul publicării de către instituţiile relevante a modalitţii de testare a emisiilor şi consumului luate în calcul de Programul Rabla 2020.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotări opţionale deja menţionate, este supusă unor termene, respectiv condiţii şi este valabilă la dealerii participanţi în program. Această ofertă are caracter preliminar şi general informativ cu privire la principalii termeni comerciali şi economici ai unei posibile operaţiuni viitoare şi nu conţine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intenţiei de acceptare a prezentei oferte nu echivalează şi nu constituie contract valabil încheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta ofertă este valabilă 15 zile de la data prezentării ofertei, sub rezerva modificării condiţiilor acesteia.

Detalii pe fordroadhill.ro. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare şi autorităţile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente deţinerii unui autoturism.

Această ofertă are caracter preliminar şi general informativ cu privire la principalii termeni comerciali şi economici ai unei posibile operaţiuni viitoare şi nu conţine elementele obligatorii ale formării unui contract. Simpla manifestare a intenţiei de acceptare a prezenţei oferte nu echivalează şi nu constituie contract valabil încheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta ofertă este valabilă 15 zile de la data prezentării, sub rezerva modificării condiţiilor acesteia.