Ford Ranger

NOUL FORD RANGER - Mai bun ca niciodată


Lucrează mai inteligent şi mai intens


Noul Ford Ranger este conceput special pentru a duce treaba la bun sfârşit. Iar datorită tehnologiilor mai numeroase ca oricând, cel mai vândut pick-up din Europa te ajută, de asemenea, să munceşti mai inteligent. Sisteme avansate, printre care sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, cel de asistenţă la menţinerea benzii de mers si senzorii de parcare, toate îşi amplifică vigilenţa şi încrederea la drum. Iar asistenţa la pornirea în rampă, controlul la coborârea în pantă şi asistenţa activă la parcare te ajută să menţii controlul.

Construit pentru rezistenţă. Creat pentru confort


Ingineria avansată şi materialele de cea mai înaltă calitate compun un interior care este la fel de rezistent şi dur pe cât este de confortabil. Pentru prima dată, noul Ford Ranger este disponibil şi cu un modem incorporat FordPass Connect. Această tehnologie îşi permite să blochezi sau deblochezi de la distanţă vehiculul, să primeşti actualizări de trafic în timp real, să te conectezi la un hotspot Wi-Fi şi, ca o notă generală, face ca deţinerea unui Ford să fie mult mai interesantă.

Putere, eficienţă, rafinament


Noul Ford Ranger este conceput pentru a munci mai mult şi mai eficient. Pick-up-ul are o gamă de motoare noi, puternice, concepute pentru a vă ajuta să eficientizaţi consumul de combustibil. Iar acestea au fost dublate de o nouă transmisie avansată, care se adaptează armonios la condiţii şi terenuri diferite. Având o gamă de tehnologii utile, inclusiv sistemul oprire-pornire automată şi un computer integrat pentru călătorii, acesta este un pick-up rezistent care îmbină fără efort inteligenţa şi puterea.

Tehnologie de siguranţă avansată


Noul Ford Ranger integrează o serie de tehnologii inteligente, concepute pentru a te proteja atât pe tine şi vehiculul tău, cât şi pe colegii de trafic. Unele tehnologii, cum ar fi asistenţa pre-coliziune, lucrează în primul rând pentru a reduce probabilitatea apariţiei unui incident. Altele, inclusiv airbagurile, contribuie la reducerea gravităţii incidentelor în trafic, în cazul în care ar avea loc. Vehiculul este echipat, de asemenea, cu sisteme de securitate avansate, oferindu-ţi linişte atunci când depozitezi sculele sau încărcătura.

Calitate pe care te poţi baza


Când vine vorba de noul Ford Ranger, cifrele vorbesc de la sine. Pick-up-ul are o capacitate de transport de 1000 kg şi poate remorca până la 3.500 kg. Are o gardă la sol de 237 mm şi se deplasează fără efort prin apă adâncă de până la 800 mm. De fapt, fiecare aspect al vehiculului premiat a fost proiectat cu precizie pentru adaptabilitate, fiabilitate şi randament.

Un Pick-up Adevărat


Colegii de muncă, familia, prietenii... Ranger le asigură loc, venind cu trei variante diferite de cabină şi patru serii. Spaţios ca întotdeauna, dar echipat mai bine ca oricând, vei călători în condiţii de confort şi stil împreună cu pasagerii.


Cabină simplă

Super Cab

Cabină dublă

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Lucrează mai inteligent şi mai intens


Noul Ford Ranger este conceput special pentru a duce treaba la bun sfârşit. Iar datorită tehnologiilor mai numeroase ca oricând, cel mai vândut pick-up din Europa te ajută, de asemenea, să munceşti mai inteligent. Sisteme avansate, printre care sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, cel de asistenţă la menţinerea benzii de mers şi senzorii de parcare, toate îşi amplifică vigilenţa şi încrederea la drum. Iar asistenţa la pornirea în rampă, controlul la coborârea în pantă şi asistenţa activă la parcare te ajută sa menţii controlul.


Abordează orice teren


Pentru a te ajuta să conduci cu încredere în toate condiţiile şi mediile, noul Ford Ranger îşi permite să comuţi între sistemele 4WD si 2WD din mers. Aşadar, atunci când conduci pe asfalt, poţi păstra vehiculul în 2WD. Iar în momentul în care ajungi pe un drum accidentat sau condiţiile de mers se deteriorează, poţi trece cu uşurinţă în 4WD.

Intrări şi ieşiri din parcare, fără stres


Asistenţa activă la parcare te poate îndruma în spaţiile de parcare. Apasă un singur buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spaţiu potrivit atunci când treci pe lângă el. Apoi sistemul va prelua controlul direcţiei, iar tu trebuie doar să acţionezi pedala de acceleraţie, cutia de viteze şi frâna (urmărind instrucţiunile de pe ecran şi semnalele sonore).

Faruri care se aprind automat atunci când este necesar


Noul Ranger are faruri puternice, cu Xenon, care pot detecta schimbările luminii. Astfel farurile automate se activează automat, făcând astfel condusul mai uşor şi mai sigur.

Tempomat care se poate adapta automat


Cu ajutorul tehnologiei tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care vrei sa te deplasezi, iar sistemul o va menţine constantă. Dacă senzorul RADAR incorporat detectează un vehicul în faţă, acesta îşi va încetini vehiculul pentru a menţine distanţa prestabilită. De îndată ce drumul din faţă devine liber, sistemul va accelera până la viteza aleasă.

Ajutor pentru a rămâne în limita de viteză


Sistemul de asistenţă inteligentă pentru controlul vitezei este conceput pentru a-ţi mări controlul asupra vitezei, permiţându-ţi să te concentrezi la drum. Mai întâi, o cameră orientată în faţă detectează în mod automat limita de viteză actuală. Dacă este activat, sistemul ajustează setarea vitezei maxime la acea limită.

Vede semnele de circulaţie pe care le-ai putea rata


Indiferent dacă semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. Sunt afisate pictograme pentru limitele de viteza şi semnele de interzicere a depăşirii, care avertizează asupra modificării restricţiilor.

Un sistem avansat care te ajuta să rămâi pe banda ta.


Sistemul de menţinere a benzii de mers utilizează o cameră orientată în faţă, pentru a detecta dacă ai ieşit în mod accidental de pe banda ta de mers. Sistemul de asistenţă la menţinerea benzii asigură asistenţa prin cuplul de direcţie, pentru a te ajuta să revii pe banda corectă. Dacă roată atinge linia de demarcaţie sau marginea drumului, sistemul de avertizare la parasirea benzii avertizeaza apoi printr-o vibratie a volanului şi prin afişarea unui avertisment vizual. Această tehnologie se dezactivează automat la viteze mai mici de 64 km/h sau poate fi dezactivată şi manual.

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa


Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate sau în faţă atunci când porneşti din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, oferindu-ţi mai mult timp şi control atunci când muţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opreşti şi porneşti autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.


Un plus de control la coborarea pantei


Funcţia de control la coborârea pantei are scopul de a regla viteza la coborârea pantelor în condiţii off-road, fără a fi nevoie să atingi pedala de frână sau de acceleraţie, şi funcţionează inclusiv la deplasarea în marşarier.

Senzori care facilitează procedura de parcare


Senzorii de distanţă pentru parcare, din faţă şi din spate, te ajută să stabileşti distanţa dintre vehiculul şi obstacolele din jur. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât te apropii mai mult de obstacol.

Marşarier mai simplu


Borne, biciclete, ziduri mici... Camera video pentru vizualizare spate îşi arată tot ce se află în spatele maşinii, pe un ecran integrat în consola centrală. Sistemul arată obiecte pe care le-ai putea omite şi, în plus, afişează linii virtuale pentru a te ajuta să parchezi şi în cele mai înguste spaţii. Camera se activează automat atunci când selectezi treapta de marşarier.

Te ajută să vezi, fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi


O funcţie utilă pentru deplasările pe timp de noapte, faza lungă automată comuta temporar la faza scurtă atunci când detecteaza trafic din sens opus sau un alt autovehicul în faţă, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi. Apoi, sistemul revine automat la faza lungă, asigurându-ţi vizibilitate maximă.

Sistemul de avertizare a şoferului îşi dă seama când eşti obosit


Sistemul de avertizare a şoferului îţi monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că devii mai puţin vigilent, un martor de avertizare apare pe afisaj, sugerându-ţi să iei o pauză. Dacă gradul de vigilenţă la volan scade şi mai mult, mesajul este repetat şi este însoţit de un semnal sonor.

Asistenţa de urgenţă Ford SYNC


În cazul unui accident, când se activeaza airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, Ford SYNC cu asistenţa de urgenţă poate utiliza un telefon mobil sincronizat şi conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta să faci un apel direct către serviciile de urgenţă. Poţi întrerupe apelul sau poţi discuta cu personalul serviciului de urgenţă, dacă este cazul. Sistemul este conceput să furnizeze informaţii vitale, cum ar fi coordonatele GPS, chiar şi atunci când tu nu poţi face acest lucru.


Construit pentru rezistenţă. Creat pentru confort.


Ingineria avansată şi materialele de cea mai înaltă calitate compun un interior care este la fel de rezistent si dur pe cat este de confortabil. Pentru prima dată, noul Ford Ranger este disponibil şi cu un modem incorporat FordPass Connect. Această tehnologie permite blocarea sau deblocarea de la distanţă a vehiculului, actualizări de trafic în timp real sau conectarea la un hotspot Wi-Fi si face ca detinerea unui Ford sa fie mai interesantă decât oricând.Cheia către o lume mai bine conectată


Pentru prima dată, noul Ranger este disponibil cu un modem FordPass Connect ***. Sistemul oferă o gamă largă de avantaje inestimabile, inclusiv Wi-Fi **** de până la 4G - pentru maximum zece dispozitive - ai actualizări de trafic în timp real expediate direct la sistemul de navigaţie integrat în maşină.

Descarcă aplicaţia FordPass pentru avea acces la mai multe funcţii


FordPass Connect devine şi mai puternică atunci când este conecatată cu telefonul smart prin aplicatia FordPass. După conectare, vei debloca o serie de funcţii noi, inovatoare. De exemplu, poţi utiliza telefonul pentru a localiza vehiculul şi pentru a-l bloca sau debloca de la distanţă. Poţi monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul şi presiunea din anvelope şi poţi obţine alerte de sănătate a vehiculului direct pe telefon. De asemenea, poţi programa funcţia de navigaţie prin satelit, trimiţând o destinaţie direct de pe telefon către vehiculul.

Hands-free cu SYNC 3


Ford SYNC 3 este un sistem avansat, de ultimă generaţie, care îţi permite să rămâi conectat şi să controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie prin comenzi vocale normale şi chiar citeşte mesajele text cu voce tare. De asemenea, poţi utiliza ecranul tactil, cu gesturi de pinch-and-swipe pentru a naviga intuitiv. Tehnologia se conectează, de asemenea, la Apple CarPlay şi la Android Auto, iar Applink te ajută să accesezi unele dintre aplicaţiile preferate de pe telefonul inteligent, unde poţi chiar lista restaurantele din jurul tău, spunând doar "Îmi este foame".

Încărcare şi descărcare mai uşoare


Noul Ranger este disponibil acum cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai uşor şi permite să îl deschizi şi să îl închizi cu usurinta.


Mult spaţiu de depozitare la îndemână


Fiecare variantă de cabină are o mulţime de locuri de depozitare ingenioase. Cabina dublă, de exemplu, are două spaţii mari de depozitare sub scaunele din spate. Sunt disponibile trei console centrale în funcţie de tipul de cabină. Acestea conţin compartimente de depozitare pentru alimente, precum şi suporturi pentru pahar şi sticlă, tăvi pentru obiecte mici şi spaţiu pentru telefonul mobil. În torpedou are loc un laptop de 15", o umbrelă compactă şi multe altele.

Porneste prin simpla atingere a unui buton


Noul Ford Ranger simte automat prezenţa propriului său breloc unic, chiar dacă acesta se află în buzunar sau în geantă. Trebuie doar să apeşi butonul de pornire Ford Power şi motorul prinde viaţă.

Navigatie integrata


Noul Ford Ranger vine cu sistemul de navigaţie complet integrat, cu ecran tactil, color, de 8" si audio DAB. Acesta răspunde la cele mai recente condiţii de trafic pentru a furniza informaţii mai precise despre ora estimată a sosirii şi despre drum.

Curăţă parbrizul repede, cu Quickclear


Această dotare inteligentă este creată pentru a-ţi permite să porneşti rapid în dimineţile geroase. Nu trebuie decât să apesi un buton şi filamente extrem de subţiri se supraîncălzesc pentru a curăţa parbrizul de gheaţă, ceaţă şi abur, precum şi pentru a ajuta la dezghetarea ştergătoarelor.

Oglinzi care se pot proteja singure


Pentru a evita deteriorarea accidentală, oglinzile laterale pliabile electric se pliază către interior după ce ai parcat. Atunci când sunt rabatate, oglinzile protejează, de asemenea, şi indicatoare.

Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme


Această tehnologie utilă face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a maşinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult decât atât, pentru ca Ford Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu vei mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar.

Stergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie


Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, iar apoi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Iar tu ai posibilitatea de a alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determină cât de multa umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să se activeze.

Reglează iluminatul pe timp de noapte pentru a se potrivi stării tale de spirit


Iluminarea ambientală îţi permite să adaugi nuanţe subtile şi sofisticate de culoare în interiorul maşinii pe timp de noapte.

Reglează temperatura ideală pentru tine şi pentru pasager


Cu ajutorul dotării opţionale sistemul de control electronic automat al temperaturii cu zona dublă de control (DEATC), poţi selecta temperaturile pe care tu si pasagerul din faţă le preferaţi, iar sistemul le va menţine cu ajutorul sistemului avansat de climatizare.


Putere, eficienţă, rafinament


Noul Ford Ranger este conceput pentru a munci mai mult şi mai eficient. Pick-up-ul are o gamă de motoare noi, puternice, concepute pentru a te ajuta sa eficientizezi consumul de combustibil. Iar acestea au fost dublate de o nouă transmisie avansată, care se adaptează armonios la condiţii şi terenuri diferite. Avnd o gama de tehnologii utile, inclusiv sistemul oprire-pornire automată şi un computer integrat pentru călătorii, acesta este un pick-up rezistent care îmbină fără efort inteligenţa şi puterea.


O noua tehnologie avansata a motorului


Dispunând de o gamă de motoare Diesel de 2 litri, Ford EcoBlue, de ultimă generaţie, noul Ranger este mai puternic, mai eficient şi cu emisii mai mici ca oricând. Disponibil într-o gamă de trei grupuri motopropulsoare, oferind o putere de până la 213 PS şi un cuplu de 500 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel potrivit ţie.

Emisii reduse


Indiferent de motorul ales, toate îndeplinesc standardele stricte de emisii Euro 6.2. Aceste standarde sunt concepute pentru a îmbunătăţi calitatea aerului şi a reduce emisiile de gaze de eşapament.

O cutie de viteze sofisticată cu transmisie automată


Cu ajutorul noii transmisii automate avansate, cu 10 trepte de viteza, noul Ranger asigură atât o acceleraţie de excepţie, cât şi o eficienţă extraordinară a consumului de combustibil. Utilizează şi programul adaptiv de schimbare a vitezei în timp real, care face ca transmisia să se adapteze fără efort la condiţiile în schimbare. Aşadar, indiferent dacă vei conduce pe autostradă sau pe teren denivelat dificil, plin de noroi, vei avea întotdeauna treapta de viteză potrivita, la momentul potrivit.

Transmisie manuală, cu 6 trepte


Transmisia manuala cu 6 trepte a lui Ford Ranger a fost optimizată pentru a uşura schimbarea vitezelor, care devine mai precisa şi mai silenţioasă. Cutia a fost proiectată special pentru a îmbunătăţi dinamica de condus şi pentru a reduce consumul de combustibil, contribuind la îmbunătăţirea performantelor în timp ce numărul alimentărilor cu combustibil este redus.

Foloseşte mai puţin combustibil cu funcţia oprire-pornire


Atunci când te opreşti la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul. De îndată ce eşti gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pedala de ambreiaj şi selectează prima treaptă de viteză sau eliberează pedala de frână, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneşte din nou motorul. Disponibil la vehiculele cu transmisie automată, sistemul de oprire-pornire automată este deosebit de eficient pe străzile oraşului, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10%.

Informaţii esenţiale despre călătorie


Computerul de bord oferă informaţii şi cifre utile în legătură cu distanţa parcursă, consumul de combustibil, viteza şi temperatura aerului din exterior. De asemenea, acesta precizează "distanţa până la golire": aproximativ ce distanţă poţi parcurge cu combustibilul rămas în rezervor. Această informaţie este utilă în special în timpul călătoriilor lungi sau dacă urmează să călătoreşti într-un loc izolat.


Tehnologie de siguranţă avansată


Noul Ford Ranger integrează o serie de tehnologii inteligente, concepute pentru a te proteja atât pe tine şi vehiculul tău, cât şi pe colegii de trafic. Unele tehnologii, cum ar fi asistenţa pre-coliziune, lucrează în primul rând pentru a reduce probabilitatea apariţiei unui incident. Altele, inclusiv airbagurile, contribuie la reducerea gravităţii incidentelor în trafic, în cazul în care ar avea loc. Vehiculul este echipat, de asemenea, cu sisteme de securitate avansate, oferindu-ţi liniste atunci când depozitezi sculele sau încărcătura.


Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor


Sistemul de asistenţă pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizează un RADAR şi o cameră pentru a scana drumul din faţă. în cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul vă va avertiza. Dacă nu reacţionezi la timp, sistemul poate aplica în mod automat forţa totală de frânare pentru a ajuta la reducerea gravităţii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

Te ajută să frânezi la viteze mai mari


Sistemul de frânare activă reprezintă o dotare de siguranţă inovatoare, care funcţionează atunci când te deplasezi cu viteze mai mari de 50 km/h. Tehnologia scanează drumul din faţă şi, dacă stabileşte că este posibilă o coliziune, te va avertiza. Dacă nu reacţionezi, sistemul pregăteşte frâna şi începe să frâneze pentru a te ajuta să încetineşti.

Menţineţi controlul, indiferent de condiţii


Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului. Acesta detectează când maşina pierde din aderenţă şi aplică automat un impuls de frânare pe roţi separate, pentru a ajuta la stabilizarea maşinii.

Aderenţă maximă, cu efort minim


Un sistem avansat de control al tracţiunii elimină alunecarea în exces a roţilor şi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu ?i ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact ?i aderenţă maxime atunci când accelerezi.

Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură


Sistemul de control adaptiv ajustează controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care noul Ranger o transportă, asigurând astfel control şi stabilitate, indiferent dacă maşina e goală sau complet încărcată.

Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii


Sistemul de stabilizare a remorcii detectează "şerpuirea" sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetine?te vehiculul, reducând cuplul motorului ?i crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Menţineţi controlul, indiferent de condiţii


Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului. Acesta detectează când maşina pierde din aderenţă şi aplică automat un impuls de frânare pe roţi separate, pentru a ajuta la stabilizarea maşinii.

Avertizare timpurie în cazul unei pene


Daca vreunul dintre pneuri începe să piardă presiune în timpul deplasării, sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) te avertizează imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.


Protecţie împotriva hoţilor ***


Alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem sofisticat, care se activează automat în momentul în care vehiculul este încuiat de două ori şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă maşina este ridicată sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru. Această tehnologie este concepută, totodată, şi pentru a preveni remorcarea nedorită a vehiculului. Este posibilă armarea sistemului în moduri diferite, ceea ce înseamnă că poţi alege să monitorizezi uşile, capota şi portbagajul.

Airbaguri menite să protejeze din orice unghi


Pe lângă airbagurile frontale pentru pasagerul din faţă şi şofer, airbagurile laterale oferă protecţie la nivelul toracelui şi sunt concepute pentru a îndepărta ceilalţi pasageri de zona de impact. Pot, de asemenea, să ridice braţul ocupantului scaunului, asigurând un spaţiu mai bun între acesta şi structura periculoasă. Airbagurile tip cortină asigură o acoperire maximă, iar tetierele oferă protecţie în cazul unui impact faţă-spate. Există şi dispozitive frontale şi posterioare de pretensionare a centurilor de siguranţă şi limitatoare de sarcină, alerte privind centura de siguranţă şi un afişaj care arată ce locuri dintre cele ocupate au centura de siguranţă pusă.

Ajutor pentru menţinerea copiilor in siguranţă


Ford Ranger este conceput pentru a face ca cei mici să rămână în siguranţă, în fiecare călătorie. Este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil în spate, aşa că poţi folosi cu uşurinţă două scaune pentru copii.


Calitate pe care te poţi baza


Când vine vorba de noul Ford Ranger, cifrele vorbesc de la sine. Pick-up-ul are o capacitate de transport de 1000 kg şi poate remorca până la 3.500 kg. Are o gardă la sol de 237 mm şi se deplasează fără efort prin apa adâncă de până la 800 mm. De fapt, fiecare aspect al vehiculului premiat a fost proiectat cu precizie pentru adaptabilitate, fiabilitate şi randament.


Capacitate de remorcare impresionantă


Cu o sarcină utilă brută de peste o tonă şi puterea de remorcare de 3.500 kg, poţi accepta cele mai mari provocări, transportând sau remorcând cele mai mari şi mai voluminoase încărcături.

Trece prin apă, fără să intre la apă


Noul Ranger merge acolo unde vehiculele mici nici nu îndrăznesc. De fapt, fiind capabil să traverseze ape cu o adâncime maximă de 800 mm, va dovedi ce poate atât pe uscat, cât şi prin apă.

Cere atenţie


Disponibile cu noul Ford Ranger Wildtrak, barele sportive creează un profil atletic, care atrage atenţia. Iar cu ajutorul unei lămpi integrate în partea superioară, acestea permit, de asemenea, accesul la spaţiul de încărcare pe timpul nopţii.

Stă mândru


Având o gardă la sol de 237 mm, noul Ford Ranger este conceput pentru a aborda cu uşurinţă cele mai dure terenuri.


Cârlige de ancorare solide, pentru încărcături mai sigure


Punctele de ancorare compatibile DIN te ajută să transporţi încărcătura în siguranţă. Acestea pot fi interne sau externe, iar numărul de puncte de ancorare variază în funcţie de stilul cabinei.

Benă adaptabilă, care poate fi încuiată


Bena lui Ranger poate transporta un europalet standard, sculele necesare activităţii tale sau tot ce-ţi trebuie pentru o excursie de camping, în weekend. De asemenea, oferă numeroase modalităţi de a-ţi asigura încărcătura, toate fiind conforme DIN: cârlige de fixare solide, un suport integrat pentru încărcătură şi, pe anumite modele, şine exterioare din frânghie. Pentru securitate sporită şi pentru că tu trebuie să stai liniştit, hayonul poate fi încuiat şi descuiat manual.

Energie electrică, oriunde ai nevoie de ea


Unele mici detalii inteligente oferă ajutor în desfăşurarea activităţilor, ca de exemplu priza electrică opţională de 240 V din cabină, nepreţuită atunci când trebuie să încarci telefonul, tableta sau unelte cu acumulator.