Ford Transit

NOUL FORD TRANSIT - Construit cu un scop


Noul Ford Transit este cea mai mare utilitară din gamă. Disponibilă într-o gamă largă de ampatamente, stiluri de cabină, înălţimi ale plafonului, motoare şi multe altele, vă oferă o mare varietate de opţiuni pentru specificaţiile vehiculului. Pe scurt, spuneţi în ce domeniu activaţi, enumeraţi cerinţele şi veţi găsi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastră.


Lista lungă de tehnologii de ultimă generație include SYNC cu Asistenţă de urgenţă, Tempomat adaptiv şi Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a vă face viaţa mai uşoară, iar multe dintre aceste sisteme funcţionează automat, permiţându-vă să vă concentraţi asupra unor lucruri mai importante.


Alte tehnologii, precum Încărcarea regenerativă inteligentă, ajută motoarele puternice ale noului Transit să fie şi mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.


Încredere chiar şi în condiţii schimbătoare


Un sistem de tracţiune integrală (AWD) inteligentă poate determina câtă aderenţă, cât balans în viraje şi ce nivel de reacţie sunt necesare în condiţii de vreme umedă, uscată sau cu gheaţă şi pe teren schimbător. Tehnologia poate muta tracţiunea pe puntea din faţă sau din spate, în funcţie de cerinţe. Iar acest sistem de "cuplu la cerere" asigură o manevrabilitate excepţională şi eficienţă îmbunătăţită.

Utilitară ta, biroul tău


Cu ajutorul conectivităţii mobile integrate în vehicul, nu a fost vreodată mai simplu să îţi desfăşori activitatea, oriunde te-ai afla. Astfel, cabina incorporează caracteristici proiectate pentru a te ajuta să ai tot ce îţi trebuie la îndemână. Dispui de una sau două prize de 12 V, intrare auxiliară şi conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spaţiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 şi o tavă opţională de depozitare sub scaun.

Performanţă sporită. Mai puţine emisii.


Motorul diesel avansat Ford EcoBlue 2.0L TDCi respectă standardul strict de emisii Euro 6.2, cu o scădere de 55% a emisiilor de oxid de azot (NOx) versus emisiile standard Euro5.

Protecţie continuă împotriva răsturnării


Senzorul unic Ford pentru rata de deviere ajută Sistemul de reducere al efectului de răsturnare să menţină pneurile pe sol, în special când centrul de greutate e ridicat şi când vehiculul parcurge viraje cu partea exterioară mai coborâtă.

Spaţiu de marfă bine iluminat, pentru o încărcare mai uşoară


În dotarea standard se regasesc şi lumini pentru spaţiul de încărcare, dar poţi alege, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultra-puternice, dacă este necesar.


O singură utilitară, nenumărate variante


Unul, doi sau mai mulţi pasageri. Lungimi ale caroseriei L2, L3 şi L4. Înălţimi ale plafonului H2 şi H3.

Alege un Transit să-l poţi configura pentru afacerea ta.


Spaţiu şi capacitate de încărcare maximă.


Ford Transit Van e extrem de flexibil şi remarcabil de adaptabil. Poţi alege dintre trei lungimi de încărcare, plus o gamă largă de variante de capacitate şi de configuraţii ale transmisiei. Numeşte lucrarea şi vei vedea că există un Transit construit pentru ea.

Transport sigur pentru oameni şi bagaje.


Ford Transit Double Cab Van (furgoneta cu cabina dublă) e construit cu scopul de transporta până la 7 persoane şi oferă un spaţiu de încărcare flexibil de până la 10,6 mc, în spatele unui perete despărţitor securizat.


Experienţa la volan


Străzi din mediul urban, autostrăzi, drumuri naţionale şi de ţară... oriunde te poartă munca ta, Transit te va transporta confortabil. O serie de tehnologii inovatoare facilitează condusul şi parcarea. De la senzori de parcare, la sisteme care te pot avertiza cu privire la obstacolele şi pietonii de pe drum, sisteme care te avertizează dacă te îndepărtezi de banda pe care circuli şi sisteme care îţi monitorizează comportamentul la volan, pentru a detecta orice modificări provocate de oboseală. Asta înseamnă muncă inteligentă.Încredere chiar şi în condiţii schimbătoare


Un sistem de tracţiune integrală (AWD) inteligentă poate determina câtă aderenţă, cât balans în viraje şi ce nivel de reacţie sunt necesare în condiţii de vreme umedă, uscată sau cu gheaţă şi pe teren schimbător. Tehnologia poate muta tracţiunea pe puntea din faţă sau din spate, în funcţie de cerinţe. Iar acest sistem de "cuplu la cerere" asigură o manevrabilitate excepţională şi eficienţă îmbunătăţită.

Tempomat care se poate adapta automat la condiţiile de trafic


Cu ajutorul tehnologiei tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care doreşti să te deplasezi, iar sistemul o va menţine constantă. Dacă senzorul RADAR incorporat detectează un vehicul în faţă, acesta îţi va încetini vehiculul, pentru a menţine o distanţă prestabilită. De îndată ce drumul din faţă devine liber, sistemul va accelera până la viteza aleasă.

Preia comanda cu tehnologia avansată hands-free cu SYNC 3


SYNC 3 este cea mai avansată versiune de până acum. Este mai rapidă şi mai uşor de utilizat, cu comenzi vocale îmbunătăţite şi mai multe funcţii. Nouă interfaţă are butoane mai mari pentru o utilizare mai facilă, iar ecranul tactil colorat recunoaşte acum gesturi de strângere şi glisare specifice smartphoneurilor şi tabletelor pentru o navigare şi mai intuitivă. SYNC 3 include, de asemenea, aplicaţiile AppLink, CarPlay şi Android Auto ***, pentru a afişa informaţiile smartphoneului tău pe ecranul tactil.

Senzori care facilitează procedura de parcare


Senzorii de distanţă la parcare te ajută să determini distanţa dintre vehiculul tău şi orice fel de obstacol din spatele tău. Când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică, cu cât te apropii mai mult de obstacol.

Marşarier mai simplu şi mai sigur


Stâlpi opritori, biciclete, ziduri joase... Camera video pentru vedere spate îţi arată tot ce se află în spatele maşinii, pe un ecran integrat în consola centrală. Sistemul îţi arată obiecte pe care le-ai putea omite şi în plus, afişează linii virtuale pentru a te ajuta să parchezi şi în cele mai înguste spaţii. Camera se activează automat când selectezi treapta de marşarier.

Te ajută să vezi, fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi


O funcţie utilă pentru deplasările pe timp de noapte, faza lungă automată, comută temporar la faza scurtă atunci când detectează trafic din sens opus sau un alt autovehicul în faţă, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi. Apoi, sistemul revine automat la faza lungă, asigurând vizibilitate maximă.

Vede semnele de circulaţie pe care le-ai putea rata


Indiferent dacă semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictogramă cu viteza respectivă sau un semn de interzicere a depăşirii apare pe panoul de bord şi se schimbă de fiecare dată când pătrunzi într-o zonă cu o limită nouă.

Un sistem care poate reduce gravitatea accidentelor sau le poate evita


Sistemul de asistenţă pre-coliziune detectează vehiculele şi pietonii de pe drumul din faţă sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului şi te avertizează cu privire la prezenţa acestora. Dacă nu reacţionezi, sistemul aplică automat frânele. Această tehnologie e concepută pentru a ajuta să reduci riscul accidentelor sau pentru a le evita complet, funcţionând la viteze de până la 80 km/h.

O alertă care te atenţionează când părăseşti banda din greşeală


Dacă detectează că începi să părăseşti accidental banda, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii te atenţionează imediat printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală.

Sistemul de avertizare a şoferului îşi dă seama când eşti obosit


Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi e conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că devii mai puţin vigilent(a), o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerandu-ti să iei o pauză. Dacă gradul de vigilenţă la volan scade şi mai mult, mesajul e repetat şi însoţit de un semnal sonor.

Faruri care îţi oferă o vizibilitate mai bună pe timp de noapte


Dacă semnalizezi şi virezi pe un drum sau intri într-un loc de parcare, o lumină din farul de ceaţă (pe partea virajului) iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a-ţi oferi vizibilitate sporită în timpul virajului. (opţional)

Un plus de control în cazul pornirilor în rampă


Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate sau în faţă, când porneşti din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, asigurandu-ti mai mult timp şi control, când muţi piciorul de pe pedala de frână, pe cea de acceleraţie. Acest sistem este de asemenea util când opreşti şi porneşti autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.

Sisteme de control care se adaptează la încărcătură transportată


Sistemul de control adaptive al încărcăturii (Load Adaptive Control) ajustează Controlul electronic al stabilităţii (ESC) în funcţie de masa totală a încărcăturii pe care o transporţi. În acest fell beneficiezi de control şi stabilitate indiferent dacă circuli cu vehiculul gol sau încărcat.

Asistenţa de urgenţă Ford SYNC


Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC care îţi poate salva viaţa este Asistenţa de urgenţă ****. În cazul puţin probabil al unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate folosi un telefon mobil împerecheat şi conectat prin Bluetooth® pentru a efectua automat un apel direct către Serviciile de urgenţă, în locul tău Poţi alege să întrerupi apelul sau să discuţi cu personalul serviciului de urgenţă, dacă e cazul. Extrem de important, sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar şi atunci când ti-ai pierdut cunoştinţa.


Confort şi comoditate


Pe lângă construcţia rigidă, noul Transit este, de asemenea, conceput pentru a îţi uşura viaţa profesională. Vei descoperi o gamă largă de caracteristici ingenioase, precum idei de depozitare inteligente şi scaune care îţi pot oferi un spaţiu de birou. în plus, poţi folosi comenzi vocale pentru a efectua şi recepţiona apeluri din mers, mulţumită tehnologiei SYNC 2. Aşa că, poţi face afaceri din mişcare, fără să îţi desprinzi mâinile de pe volan şi ochii de la drum.


Utilitară ta, biroul tău


Cu ajutorul conectivităţii mobile integrate în vehicul, nu a fost vreodată mai simplu să îţi desfăşori activitatea, oriunde te-ai afla. Astfel, cabina incorporează caracteristici proiectate pentru a te ajuta să ai tot ce îţi trebuie la îndemână. Dispui de una sau două prize de 12 V, intrare auxiliară şi conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spaţiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 şi o tavă opţională de depozitare sub scaun.

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor încălzite ajustabile


Indiferent de condiţiile de afară, te poţi simţi confortabil în vehiculul tău. Poţi alege scaune frontale încălzite, opţionale, pentru a-ti ţine de cald chiar şi iarnă. Şi, de asemenea, pentru a te asigura că toţi pasagerii călătoresc cât mai confortabil.

O zonă de încărcare protejată, uşor de curăţat


Protecţia durabilă a podelei nu doar protejează podeaua utilitarei, dar ajută şi la reducerea zgomotului în timp ce conduci. Deoarece această podea e mai ridicată cu 100 mm în laterale, e uşor de periat, de aspirat şi de spălat.

O coloană de direcţie care se reglează conform nevoilor tale


Pentru a te ajuta să găseşti poziţia de condus ideală, cea mai confortabilă, coloană de direcţie se reglează cu uşurinţă atât pe înălţime, cât şi în adâncime.

Un sistem care îţi oferă divertisment şi informaţii


Gama largă de opţiuni avansate de divertisment şi informaţii include radio DAB, CD player, port USB, boxe premium, navigaţie şi sistemul Ford SYNC cu comanda vocala.

Oglinzi laterale care se pot proteja singure


Pentru a evita eventuala deteriorare, oglinzile pliabile electric se pliază după ce parchezi. Iar poziţia pliata protejează, de asemenea, şi eleganţele semnalizatoare integrate.

Stergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie


Stergatoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda când detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Poţi alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca stergatoarele să se activeze.

Faruri care se aprind automat, când este necesar


Farurile automate sunt prevăzute cu senzori care detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. De exemplu, când intri într-un tunel. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, ce pot face condusul mai simplu şi mai sigur.

Manevrele sunt mult mai facile


Transit L2 are un diametru de bracaj de numai 11,9 metri. Şi chiar şi modelele mai lungi sunt foarte uşor manevrabile şi simplu de virat, în special cu sistemul avansat de servodirecţie.

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fără probleme


Această tehnologie utilă face imposibilă alimentarea greşită a maşinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorită faptului că sistemul Ford Easy-Fuel e un sistem fără buson, nu va mai trebui să pui mână vreodată pe un buson murdar.

Curăţă parbrizul rapid cu Quickclear


Această dotare inteligentă e creată pentru a-ti permite să porneşti rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să atingi un buton şi filamente extrem de subţiri se supraincalzesc, pentru a curăţa parbrizul de gheaţă, ceaţă şi abur, precum şi pentru a ajuta la dezgheţarea ştergătoarelor. Sistemul acţionează în câteva secunde, chiar şi la temperaturi negative.

Ford PowerShift. Rapid şi cu economie de combustibil


Îmbinând confortul asigurat de transmisia automată cu controlul asociat unei cutii de viteze manuale, această cutie de viteze avansată, cu 6 trepte de viteză, preselectează următoarea treaptă pentru ţine, pentru a nu pierde din putere când treci de la o treaptă de viteză, la alta. Schimbările de trepte uluitor de rapide şi line ale Ford PowerShift fac din condus o experienţă mai plăcută, economisind în acelaşi timp combustibil şi reducând emisiile de CO2 în comparaţie cu o cutie de viteze automată obişnuită.

Stabilizare în condiţii de vânt lateral


Ajută şoferul să menţină vehiculul pe banda de deplasare în condiţii de vânt puternic şi în rafale, folosind Sistemul de control electronic al stabilităţii, pentru a detecta momentul când vehiculul e afectat de vântul lateral.

Deschizi şi închizi geamurile cu o singură atingere


La atingerea unui buton poţi deschide sau închide complet toate geamurile.


Performanţa


Seria de motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri oferă niveluri mărite de putere şi cuplu şi în acelaşi timp, asigură o mai mare economie de combustibil şi emisii reduse. În plus, motoarele respectă deja cerinţele stricte ale legislaţiei cu privire la emisii Euro 6.2. În combinaţie cu tehnologii precum Sistemul de încărcare regenerativ inteligent, controlul acceleraţiei şi oprirea-pornirea automată, Transit e conceput pentru a te ajuta să reduci la minim cheltuielile de combustibil şi costul proprietăţii şi să amplifici la maxim profitul investiţiei tale.


Performanţă sporită. Mai puţine emisii.


Motorul diesel avansat Ford EcoBlue 2.0L TDCi respectă standardul strict de emisii Euro 6.2, cu o scădere de 55% a emisiilor de oxid de azot (NOx) versus emisiile standard Euro5.

Noile motoare Ford EcoBlue TDCi sunt cu mult avansate


Noul Transit este disponibil cu o gamă largă de motoare noi Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, inovatoare şi puternice. Acestea nu îţi oferă doar tehnologii avansate, care îmbunătăţesc eficienţa combustibilului şi puterea, în timp ce reduc emisiile, ci respectă şi cerinţele stricte ale legislaţiei privind emisiile Euro 6.2. Sunt motoare avansate, din mai multe puncte de vedere.

Un aditiv care elimină poluarea


Un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR) foloseşte AdBlue®, un lichid bazat pe uree/apa, pentru a converti emisiile de NOx din gazele de eşapament, în azot şi apă. Apoi, un filtru de particule reduce peste 99% din particulele solide emise din gazele de eşapament, generate de vehicul. Pentru a funcţiona corect, rezervorul de AdBlue® al motorului Ford EcoBlue pe motorină, trebuie umplut cu lichid AdBlue®. Când nivelul lichidului e prea scăzut, sistemul va emite avertismente luminoase.

Reincarca-ti bateria mai eficient


Spre deosebire de sistemele convenţionale, sistemul de încărcare regenerativ inteligent reîncarcă bateria doar când este nevoie şi, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operatiuni când apeşi pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.

Foloseşti mai puţin combustibil, cu funcţia pornire-oprire automată


Atunci când te opreşti la semafor sau când aştepţi într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum farurile, aerul condiţionat, radioul şi sistemul Ford SYNC). De îndată ce eşti gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj şi selectează prima treaptă de viteză sau apasă pedala de acceleraţie, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (în mediul urban).

Un ajutor pentru a conduce mai eficient


Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte şi lungi. Apoi, software-ul inteligent it oferă recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.

Controlul accelerării te ajută să conduci mai economic


Această nouă opţiune inovatoare controlează rata de accelerare în funcţie de starea vehiculului tău Transit: fără încărcătură sau parţial încărcat. Prin urmare, e posibil să reduci consumul de combustibil cu până la 15%, în funcţie de stilul tău de condus. Tehnologia te poate ajuta de asemenea, să reduci nivelul de uzură normală a motorului, a frânelor şi a pneurilor, printre altele.

Indicator care semnaleaza momentele optime pentru schimbarea vitezelor din punct de vedere al consumului


Un indicator luminos de pe panoul de bord îţi indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză, pentru o eficienţă maximă a consumului de combustibil. Aceasta reprezintă o modalitate simplă şi eficientă de a asigura deplasări cât mai economice.


Siguranţa


De la ajutorul pe care ti-l oferă să menţii cauciucurile pe sol prin viraje cu partea exterioară mai coborâtă, la un sistem care poate solicita asistenţa în situaţii de urgenţă. Transit e echipat cu o lungă listă de tehnologii care fac viaţa mai uşoară. Există, de asemenea, o gamă largă de sisteme care ajută la protecţia ta, a maşinii tale şi a încărcăturii acesteia.


Protecţie continuă împotriva răsturnării


Senzorul unic Ford pentru rata de deviere ajută Sistemul de reducere al efectului de răsturnare să menţină pneurile pe sol, în special când centrul de greutate e ridicat şi când vehiculul parcurge viraje cu partea exterioară mai coborâtă.

Menţii controlul mai uşor


Controlul virajelor detectează momentul în care şoferul ia o curbă prea repede şi poate reduce rapid cuplul motorului (aplicând frânele pe roţi individuale), pentru a menţine vehiculul sub control, în siguranţă.

Menţine controlul, indiferent de condiţii


Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului tău. Aceasta detectează devierile de la traseul ales, ca în cazul în care autovehiculul începe să patineze şi corectează automat poziţia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te să menţii controlul asupra acestuia.

Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii


Sistemul de stabilizare a remorcii detectează "serpuirea" sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă


Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă ajută vehiculul să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Este controlat automat prin intermediul Sistemului de control electronic al stabilităţii, care detectează presiunea pe care o aplici pe pedala de frână şi creşte automat această presiune, dacă este cazul.

Airbaguri pentru şofer, pasager, laterale şi tip cortină


Noul Transit este disponibil cu airbaguri tip cortină, pentru şofer, pasager şi laterale. De asemenea, senzori avansaţi sunt poziţionaţi în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacţie rapidă şi controlată. Dacă doreşti să dezactivezi airbagul pentru pasager, de exemplu, atunci când pe scaunul îndreptat contrar sensului de mers se află un bebelus sau un copil, acţionează rapid maneta pentru a-l dezactiva. Pentru a-ti reaminti de dezactivarea airbagului, starea "dezactivat" este indicată printr-un indicator de pe panoul de bord.

Aderenţă maximă cu efort minim


Un sistem avansat de control al tracţiunii elimină alunecarea în exces a roţilor şi îţi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime, când accelerezi.

Uşi care se încuie când te afli în mişcare


Sistemul de încuiere a portierelor la demarare va bloca automat toate uşile, imediat ce începi să te deplasezi. Sistemul e prevăzut ca dotare standard şi îl poţi porni şi opri de pe panoul de bord. Pentru a ajuta serviciile de asistenţă, vehiculele sunt prevăzute cu o funcţie de deblocare în caz de coliziune, care se activează automat, în funcţie de gravitatea impactului.

Încuietori de uşi împotriva efractiei


Toate incuietorile portierelor sunt protejate cu o armătură anti-efractie, pentru a împiedica spargerea lor prin găurire sau dăltuire.

Alarma de perimetru pentru securitate sporită


O alarmă de perimetru opţională îţi protejează vehiculul, declansandu-se instant, dacă uşile sau capota sunt deschise cu forţa.

Protejarea şi asigurarea maşinii împotriva hoţilor


O alarmă Thatcham de categoria 1 este un sistem de protecţie sofisticat care se armeaza automat la incuierea dublă a maşinii şi care declanşează o alarmă puternică dacă se încearcă intrarea forţată, dacă autovehiculul este ridicat sau dacă senzorii de mişcare detectează mişcare în interiorul vehiculului. Tehnologia este concepută, de asemenea, pentru a preveni remorcarea nedorită a vehiculului. Este posibilă armarea sistemului în mai multe moduri, ceea ce înseamnă că poţi alege să monitorizezi uşile, capota sau portbagajul.


Utilitate


Transit si-a câştigat reputaţia pentru capacitate şi flexibilitate. Indiferent ce ampatament, înălţime a plafonului sau stil de cabină preferi, îţi sunt garantate un spaţiu extins pentru marfă şi o lungime de încărcare mare. Zona de încărcare e concepută pentru a mări la maximum spaţiul, existând loc pentru până la patru europaleti la furgonetele L2 şi L3 şi până la cinci în cazul furgonetei L4. Uşile laterale şi din spate sunt concepute pentru a încărca şi descărca cu uşurinţă. În timp ce eficienţa utilitarei îţi poate ajuta afacerea să câştige bani, costul redus al detinerii te va ajuta să-i economiseşti.


Spaţiu de marfă bine iluminat, pentru o încărcare mai uşoară


În dotarea standard se regasesc şi lumini pentru spaţiul de încărcare, dar poţi alege, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultra-puternice, dacă este necesar.

Puncte de ancorare pentru a îţi păstra marfa în siguranţă


Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO.

O zonă pentru marfă mai bine iluminată, pentru o încărcare mai uşoară


Lămpile pentru spaţiul de încărcare reprezintă o dotare standard. Acum poţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultrastralucitoare, dacă este necesar.

Mai mult spaţiu pentru încărcături mai lungi


În această utilitară incap cu uşurinţă încărcături pe care, cu alte utilitare, ar trebui să le transporţi pe portbagajul de acoperiş. De fapt, Noul Transit are o lungime de încărcare sporită, astfel încât, în funcţie de modelul ales, poţi transporta încărcături de până la: 3,04 m, 3,49 m şi 4,21 m în lungime, pe podea, cu un perete despărţitor complet, din oţel, instalat.

Acces facil în spaţial de încărcare


În bara de protecţie din spate este integrată o treaptă lata, aderentă, care uşurează accesul în spaţiul de încărcare şi facilitează încărcarea manuală.

Uşi laterale solide, dar foarte uşor manevrabile


Atunci când dispui de atât de mult spaţiu pentru încărcare, uşile laterale largi sunt vitale şi, deoarece sunt utilizate foarte mult, întregul mecanism este construit pentru a maximiza uşurinţa în utilizare şi durabilitatea. Un mâner de deschidere cu acţiune dublă asigură deschiderea şi închiderea fără probleme a uşii, o incuietoare cu "verificare pozitivă" asigură uşa atunci când este deschisă şi un semnal sonor se declanşează dacă uşa laterală nu este închisă sau încuiată corect.

Spaţiu de încărcare pe care nu e greu să îl menţii curat


Spaţiul de încărcare este acoperit, ca dotare standard, cu un material de protective care nu doar că protejează podeaua, dar contribuie şi la reducerea zgomotului în timpuld eplasarii. Şi, pentru că marginile stratului de protecţie sunt prelungite în sus, cu 100 mm, pe fiecare latura, e mult mai simplu să mături, să aspiri sau să speli zona de încărcare.

Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afară soselei


Un indicator inteligent pentru calitatea uleiului determină momentul optim pentru o revizie, afişând o notificare, pe un display multifuncţional, atunci când este necesară schimbarea uleiului. Această tehnologie inteligentă înseamnă că nu trebuie să te preocupi de setarea intervalelor de service şi îţi permite să te asiguri că autovehiculul tău funcţionează în parametri normali - şi că vă intra în service numai atunci când va fi nevoie.

Uşi laterale solide, dar foarte uşor manevrabile


Atunci când dispui de atât de mult spaţiu pentru încărcare, uşile laterale largi sunt vitale şi, deoarece sunt utilizate foarte mult, întregul mecanism este construit pentru a maximiza uşurinţa în utilizare şi durabilitatea. Un mâner de deschidere cu acţiune dublă asigură deschiderea şi închiderea fără probleme a uşii, o incuietoare cu "verificare pozitivă" asigură uşa atunci când este deschisă şi un semnal sonor se declanşează dacă uşa laterală nu este închisă sau încuiată corect.