Noua familie TOURNEO


Vă prezentăm noua şi uimitoarea gamă de modele Tourneo: Courier, Connect şi Custom. Aceste vehicule din următoarea generație pentru transportul persoanelor sunt concepute pentru a fi practice şi flexibile. Toate sunt elegante şi, de asemenea, foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Fiecare vehicul este unic datorită diferitelor configurări ale scaunelor şi ale spațiului, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele acestora, precum şi datorită gamei largi de tehnologii inovatoare, concepute pentru a face deplasările mai sigure, mai uşoare şi mai plăcute. Indiferent de nevoile dumneavoastră, există un Tourneo potrivit.


Tourneo Courier

Acest vehicul destinat transportului de persoane, compact şi mult mai spaţios decât lasă să se ghicească, beneficiază de unul dintre cele mai bogate pachete de dotări din clasa sa. În interiorul flexibil pot încăpea confortabil cinci persoane şi bagajele acestora, în timp ce uşile laterale glisante facilitează accesul. Combinaţi toate aceste caracteristici cu tehnologiile avansate şi cu o gamă de motorizări premiate şi veţi obţine un Tourneo Courier care excelează la fiecare capitol.

Tourneo Connect

Distinsul Tourneo Connect a fost proiectat şi construit pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi. Pe lângă faptul că încorporează aceeaşi gamă de tehnologii avansate, acest vehicul de dimensiuni medii pentru transport de persoane oferă un spaţiu şi mai adaptabil decât Tourneo Courier; în Tourneo Connect vor încăpea cinci persoane, iar în Grand Tourneo Connect până la şapte persoane.

Tourneo Custom

Noul Tourneo Custom combină tehnologia avansată cu un interior spaţios şi bine echipat, în care pot încăpea uşor până la nouă persoane. Fiind cel mai mare vehicul din gamă, este prevăzut cu multe dotări utile. Tourneo Custom poate fi echipat cu oglinzi laterale electrice, pliabile, cu sistemul hands-free avansat Ford SYNC (cu asistenţă pentru situaţii de urgenţă 112) şi cu ştergătoare cu senzor de ploaie. Interiorul său permite peste 30 de combinaţii diferite ale scaunelor, asigurând vehiculului capacitatea de a transporta până la nouă persoane, plus spațiu suplimentar pentru bagaje. În acelaşi timp, pentru a facilita confortul dumneavoastră, vehiculul este dotat cu senzori de parcare şi cu o cameră pentru vizualizare spate.