NOUA FAMILIE TRANSIT


Începând cu 1965, Ford Transit s-a aflat printre cele mai preferate autovehicule comerciale. Proprietarii de afaceri erau impresionaţi de rezistenţa, funcţionalitatea şi fiabilitatea modelelor Transit.


Astăzi, noua gamă de modele Transit este gata să-ţi ofere capacităţile vârfului de gamă la un consum de combustibil redus, precum şi tehnologie inteligentă, într-un design contemporan. Fiecare autovehicul se va dovedi un element valoros şi util pentru afacerea ta, totul cu un cost redus pentru combustibil şi o amortizare a investiției în cel mai scurt timp posibil.


Noua gamă de modele cuprinde patru vehicule distincte, în funcţie de profilul companiei tale şi nevoile de business. În ordine descrescătoare privind dimensiunea acestora, avem următoarele modele: Transit, Transit Custom, Transit Connect şi Transit Courier.


Indiferent de încărcătura pe care o transporţi, de tipul afacerii tale sau de ambiţiile pe care le ţinteşti, te poţi baza oricând pe unul din modelele Ford din noua gamă Transit.

Transit

Noul Transit este solid şi lipsit de compromisuri, asigurând o eficienţă a consumului. Cu emisii CO2& şi costuri de întreţinere reduse, echipat cu tehnologii avansate precum Ford SYNC, asistenţă de urgenţă - acestea sunt toate caracteristicile noului model Transit. Prezentat drept cel mai mare autovehicul din noua gamă, noul Transit oferă un spaţiu de încărcare generos, de la 9,6 m3 până la 15,1 m3. Noul Transit este disponibil în cinci variante de caroserie, cu greutăţi plecând de la 2.900kg şi ajungând pană la 4.700 kg: Transit, Autoşasiu cu cabină, Kombi, Furgon cu cabină dublă si Minibus. Pentru oricare dintre acestea, poţi alege tipul de tracţiune care se potriveşte cel mai bine activităţii companiei tale, precum FWD (tractiue faţă), RWD (tracţiune spate) sau AWD (tracţiune integrală).

Transit Custom

Custom Transit impresionează prin eficienţă. Cu un spaţiu de încărcare de la 6m3 până la 6,8m3, precum si diferite opţiuni de greutate brută a vehicului plecând de la 2.500 kg şi ajungând până la 3.300 kg, este un partener complet al afacerii tale.


Pe langă faptul că este un autovehicul versatil şi eficient, acesta incorporează numeroase inovaţii, precum încărcarea prin intermediul peretelui despărţitor, ce aduce drept beneficiu posibilitatea plasării unor obiecte de până la 3m lungime, într-un mod practic şi eficient, chiar si în cazul modelului cu dimensiuni mai mici, Transit.


Transit Custom este disponibil în mai multe variante de caroserie, Kombi şi furgon cu cabină dublă, ce oferă o rată de eficienţă a consumului de combustibil excepţională şi, pentru prima dată în cazul unui autovechicul de acest tip, calificativul maxim de 5 stele Euro NCAP la testele de siguranţă. Transit Custom este deja câştigătorul mult râvnitului premiu internaţional Van of the Year 2013, obţinut la o diferenţă fără margini în istoria acestei competiţii.

Transit Connect

Transit Connect îţi pune la dispoziţie un spaţiu generos dedicat nevoilor unui autovehicul comercial, noul model Transit Connect va oferi o zonă de depozitare flexibilă, o rată de consum de combustibil la nivel de lider de clasă şi ultimele tehnologii Ford, Active City Stop. Scaunul pasagerului. Scaun dublu pasager flexibil permite până la trei călători în interiorul noului Transit, în timp ce pentru modelele furgon cu cabină dublă şi Kombi permit transportarea unui număr de şapte pasageri. Cu două posibilităţi privind lungimea caroseriei, se pot opta pentru 3 m3 sau 3,7 m3, spaţiu depozitare, şi până la 1.000 kg capacitate încărcătură utilă.