Noul Ford Focus

NOUL FORD FOCUS


Ia tot ce ştii şi iubeşti la Focus, adaugă un nou nivel de design inteligent, stil modern aparte şi mai mult spaţiu ca oricând. Acum combină-le cu o conectivitate extrem de avansată şi o gamă de tehnologii excepţionale de asistenţă a şoferului, pe care le vei aprecia din plin. Acesta e noul Focus. Iar în curând le vei putea descoperi pe toate şi te vei convinge.


Highslide JS

Tehnologie cu un scop


Noul Focus e construit să-ţi îmbunătăţească experienţa la volan, în toate modurile posibile.


Această maşină de următoarea generaţie e plină de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistenţă a şoferului, inclusiv tempomat adaptiv, cu funcţie de pornire-oprire şi centrare pe banda de mers, şi Asistenţă activă la parcare, versiunea 2. Împreună, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta să gestionezi acceleraţia, frânarea şi chiar direcţia. Vorbim de tehnologie care implica în aşa măsură lipsa efortului, încât te vei mira cum te-ai descurcat până acum fără aceasta.

Confortabil şi conectat


Linii curate, aranjament suplu şi aspect rafinat. Interiorul noului Focus e mult mai confortabil, şic şi spaţios, ca la modelele anterioare. E de asemenea, mult mai conectat. Ford SYNC 3 cu comanda vocală te menţine în siguranţă, la comanda telefonului, divertismentului şi navigatiei. Descarcă aplicaţia FordPass pe smartphone-ul tău şi deblochează şi mai multe funcţii SYNC 3, cum ar fi "Trafic în direct", "Căutare parcare" şi "Puncte de interes".

Highslide JS
Highslide JS

Puterea pe care o doreşti şi eficienţa de care ai nevoie


Noul Focus este disponibil cu o gamă de motoare puternice, care însă economisesc combustibil, toate completate de cutii de viteze automate, cu 8 trepte de viteză, sau manuale, cu 6 trepte de viteză. Designul exterior a fost de asemenea modelat, pentru a crea o formă atât atletică, cât şi aerodinamică, în acelasi timp contribuind la îmbunătăţirea şi mai mare a eficienţei.

Siguranţa ta. Prioritatea noastră.


O serie de tehnologii inteligente sunt concepute pentru a te proteja, pe tine, familia ta şi colegii de trafic. De exemplu, frânarea activă şi Sistemul de asistenţă pre-coliziune cu detectarea pietonilor şi ciclistilor, te pot avertiza în privinta eventualelor coliziuni şi pot frâna automat, dacă tu nu reacţionezi la timp.

Highslide JS
Highslide JS

Spaţiu pentru orice


Interiorul complet nou utilizează fiecare milimetru pătrat, pentru a-ţi oferi cel mai adaptabil Focus posibil. Există un spaţiu generos pentru cap, picioare şi coate, în faţă şi în spatele vehiculului, astfel încât şi cel mai înalt pasager să poata sta confortabil. Scaunele din spate se pot diviza 60/40 şi se pot rabata aproape complet, pentru a maximiza spaţiul pentru bagaje. Podeaua spaţiului de încărcare a mărfii e reglabilă şi poate fi ridicată, pentru a-ţi oferi un compartiment de depozitare ascuns, sau poate fi coborâtă, pentru a crea mai mult spaţiu.
Highslide JS

Aspect uimitor: Focus ST-Line.
Highslide JS

Mai mult spaţiu pentru cap, picioare şi coate.
Highslide JS

Mergi pe un drum nou cu Focus Active.
Highslide JS

Un design contemporan, conceput în jurul nevoilor tale.
Highslide JS

O cabină modernă, spaţioasă.
Highslide JS

Dinamic. Incitant. Puternic.
Highslide JS

Spaţiu de încărcare impresionant, cu trapă pentru schiuri.
Highslide JS

Un profil suplu, contemporan.
Highslide JS

O imagine irezistibilă


Tehnologie cu un scop


Noul Focus e construit să-ţi îmbunătăţească experienţa la volan, în toate modurile posibile.


Această maşină de următoarea generaţie e plină de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistenţă a şoferului, inclusiv tempomat adaptiv, cu funcţie de pornire-oprire şi centrare pe banda de mers, şi Asistenţă activă la parcare, versiunea 2. Împreună, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta să gestionezi acceleraţia, frânarea şi chiar direcţia. Vorbim de tehnologie care implică în aşa măsură lipsa efortului, încât te vei mira cum te-ai descurcat până acum fără aceasta.


Highslide JS

Asistentul tău personal în timpul condusului


Ford Co-Pilot360 combină o gamă de tehnologii care, la un loc, îţi fac experienţa de condus mai confortabilă şi mai plăcută ca niciodată. De exemplu, tempomatul adaptiv cu "Stop & Go" îţi reglează în mod automat viteza de deplasare pe baza vitezei vehiculului din faţă. Dacă traficul încetineşte până se opreşte de tot, motorul se va opri în mod automat şi va reporni atunci când drumul va fi liber. Sistemul poate chiar să recunoască indicatoarele de viteză şi îţi va regla viteza în mod corespunzător. Tehnologia de centrare pe bandă poate oferi de asemenea, asistenţa de direcţie, respectând marcajele drumului pentru a te ajuta să te poziţionezi pe mijlocul benzii pe care te afli.

Intrări şi ieşiri din parcare fără stres


Asistenţa activă la parcare de cea mai recentă generaţie nu doar te direcţionează în locurile de parcare, ci şi controlează acceleraţia, schimbarea vitezelor şi frânarea. Această tehnologie inteligentă, disponibilă la modelele Focus, face ca parcarea să fie lipsită de orice efort. După activare, este suficient să selectezi o parte a drumului şi dacă doreşti o parcare paralelă sau perpendiculară. Apoi, apasă şi menţine apăsat butonul şi lasă maşina să facă toată treaba în locul tău.

Highslide JS
Highslide JS

Faruri care te ajută să vezi în viraje


Farurile şi luminile de zi LED, Ford Dynamic, cu iluminat adaptiv oferă un model de lumină precisă şi intensă, care se reglează automat pentru a se potrivi unor condiţii de drum şi de condus diferite. În plus, faza lungă anti-orbire se reglează automat, pentru a nu-i orbi pe colegii de trafic, iar acest sistem nou poate chiar "citi" curba drumului pentru a lumina colţurile şi intersecţiile înainte de a intra în acestea.

Dinamici de condus adaptate pentru tine


Personalizează-ţi experienţa de condus modificând răspunsul pedalei de acceleraţie şi chiar comportamentul schimbătorului de viteze, pentru a se potrivi stilului tău de condus. Modurile de deplasare selectabile includ "Normal", "Eco" şi "Sport".

Highslide JS
Highslide JS

Inteligent, convenabil şi cu economie de spaţiu


Frână electromecanică este o simplă adăugire care are unele avantaje surprinzătoare. De exemplu, îţi oferă mai mult spaţiu în cabină, este uşor de aplicat şi nu va trebui să efectuezi service-ul frânelor la aceleaşi intervale ca de obicei. Iar pentru a pune frâna, tot ce trebuie sa faci este să apesi un buton din consola centrală.

Informaţii importante pe scurt


Afişajul de la nivelul capului proiectează informaţiile vehiculului tău în câmpul vizual, astfel încât rămâi la curent făra a trebui să îţi iei ochii de la drum, privind în jos la tabloul de bord. Informaţiile afişate pe ecranul color pot fi, de asemenea, complet personalizate pentru a se potrivi preferinţelor tale.

Highslide JS
Highslide JS

Vede semnele de circulaţie pe care le-ai putea rata


Indiferent dacă semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de Recunoaştere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. Pictogramele pentru limitele de viteză şi de interdicţie a depăşirii sunt afişate pe instrumentarul de bord, avertizându-te în privinţa restricţiilor.


Confortabil şi conectat


Linii curate, aranjament suplu şi aspect rafinat. Interiorul noului Focus e mult mai confortabil, şic şi spaţios, ca la modelele anterioare. E de asemenea, mult mai conectat. Ford SYNC 3 cu comandă vocală te menţine în siguranţă, la comanda telefonului, divertismentului şi navigaţiei.


Highslide JS

Muzica ta favorită, aşa cum ar trebui sa se audă


Oricare ar fi gusturile tale, muzica merită să sune aşa cum a intenţionat artistul. Exact la aceasta te poţi aştepta de la noul Focus. De ce? Deoarece este disponibil cu B&O PLAY. Acest sistem audio premium de 675 wati oferă un sunet bogat şi puternic, printr-un sistem ce include 10 difuzoare, woofer şi subwoofer. Această tehnologie avansată a fost special concepută, dezvoltată şi reglată pentru Focus de către specialiştii în acustică de la B&O PLAY. Aşa că dă volumul mai tare şi bucură-te de trupele şi piesele favorite în sala de concerte din cabina maşinii tale.

Lasă să pătrundă lumina


Ford Focus este disponibil cu un acoperiş panoramic pe toată lungimea, care înlocuieşte în intregime panoul din oţel al acoperişului. Acesta lasă să pătrundă lumina în maşină, pentru a crea un interior luminos şi aerisit. Jumătatea frontală este acţionată electric şi se poate înclina sau aluneca înapoi, iar parasolarele retractabile de pe întreaga lungime îţi permit să deschizi geamul pentru a te bucura de aer curat în timp ce te protejezi de soare.

Highslide JS
Highslide JS

Hayon cu deschidere hands-free pentru deschidere şi închidere fără efort


Dacă ai mâinile ocupate, iar noul Focus Wagon detectează în apropiere tocul cheii KeyFree, nu trebuie decât să îţi fluturi piciorul sub bara de protecţie din spate, iar hayonul se va deschide sau se va închide automat.

Încarcă din mers


Interiorul Focus-ului este conceput pentru a amplifica la maxim spaţiul şi comoditatea. De exemplu, spaţiul pentru media din faţa schimbătorului de viteze este suficient de mare pentru cele mai mari telefoane inteligente. Iar datorită încărcării wireless, disponibilă, de asemenea, pentru telefoanele inteligente compatibile, nu a fost niciodată mai uşor să te asiguri că dispozitivele tale sunt mereu gata de utilizare.

Highslide JS
Highslide JS

Preia comanda cu tehnologia avansată hands-free cu SYNC 3


SYNC 3 este cea mai avansată versiune de până acum. Este mai rapidă şi mai uşor de utilizat, cu comenzi vocale îmbunătăţite şi mai multe funcţii. Noua interfaţă are butoane mai mari pentru o utilizare mai facilă, iar ecranul tactil colorat recunoaşte acum gesturi de strângere şi glisare specifice smartphone-urilor şi tabletelor pentru o navigare şi mai intuitivă. SYNC 3 include, de asemenea, aplicaţiile AppLink, CarPlay şi Android Auto*, pentru a afişa informaţiile smartphone-ului tău pe ecranul tactil.

Scaune ajustabile pe 18 direcţii


Scaunele ajustabile pe 18 direcţii pot fi reglate exact cum îţi este mai comod. Pot fi deplasate în jus sau în jos, în faţă sau în spate, poţi ajusta unghiul pernei inferioare, poţi deplasa suportul lombar şi asta nu e tot. Indiferent cât de lungă va fi călătoria ta, fii sigur ca vei sta extrem de confortabil pe toata durata acesteia.

Highslide JS
Highslide JS

Scaune şi volan care ţin de cald


Sunt disponibile, opţional, scaune încălzite, atât pentru şofer, cât şi pentru pasagerul din faţă. Există trei setari de încălzire diferite, pe care le poţi stabili cu uşurinţă prin intermediul comutatoarelor cu buton, care controlează scaunele încălzite din stânga şi din dreapta, o lumină roşie aprinzându-se pentru a indica setarea nivelului de încălzire ales. Indiferent dacă este o dimineaţă friguroasă, o zi răcoroasă sau o noapte geroasă, volanul încălzit îţi va încălzi cu siguranţă mâinile mai bine decât o pereche de mănuşi.

Cu Sistemul KeyFree ai mai puţine griji


Sistemul Ford KeyFree îţi permite să încui şi să descui vehiculul, fără să scoţi cheia din buzunar sau din geantă. Ideal pentru situaţiile când ai mâinile ocupate.

Highslide JS
Highslide JS

Utilizarea în comun a maşinii, fără probleme, cu ajutorul caracteristicii MyKey


MyKey îţi permite să setezi limita maximă de viteză, semnalul care să atragă atenţia asupra purtării centurii de siguranţă şi chiar volumul sistemului audio. Această tehnologie este concepută pentru a-ţi asigura liniştea atunci când împrumuţi maşina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poţi programa restricţiile dorite pentru cheia respectivă. Poţi păstra personal cheia de "admin" şi chiar să ai mai multe exemplare din ambele chei, daca doreşti.

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fără probleme


Această tehnologie utilă face imposibilă alimentarea greşită a maşinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorită faptului că sistemul Ford Easy-Fuel e un sistem fără buşon, nu va mai trebui să pui mâna vreodată pe un buşon murdar.

Highslide JS
Highslide JS

Previne zgârieturile enervante


Este uşor să loveşti uşa de alte lucruri în locuri înguste de parcare. Dar atunci când deschizi uşa unui Focus, apare o barieră de protecţie pentru a feri vopseaua masinii tale şi a celor de alături.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie


Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda când detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Poţi alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să se activeze.

O consolă centrală inovatoare, care îţi oferă tot controlul


O consolă centrală inovatoare, multifuncţională, îţi permite să controlezi dintr-un singur loc multe dintre sistemele maşinii. Tot în consolă găseşti şi un spatiu util de depozitare, o cotieră glisantă şi, pe transmisia manuală, un capac pentru suportul de pahare.

Oglinzi laterale care se pot proteja singure


Pentru a evita eventuala deteriorare, oglinzile pliabile electric se pliază după ce parchezi. Iar poziţia pliată protejează, de asemenea, şi elegantele semnalizatoare integrate.

Puterea pe care o doreşti şi eficienţa de care ai nevoie


Noul Focus este disponibil cu o gamă de motoare puternice şi care economisesc combustibil, toate completate de cutii de viteze automate, cu 8 trepte de viteză, cu un schimbător de viteze rotativ, sub formă de cadran, sau cutii de viteze manuale, cu 6 trepte de viteză. Designul exterior a fost, de asemenea, modelat pentru a crea o formă care este atât atletică, cât şi aerodinamică, ajutând în acelaşi timp la îmbunătăţirea şi mai mare a eficienţei.


Highslide JS

O cutie de viteze automată, sofisticată, cu 8 viteze şi cu un schimbător de viteze rotativ, sub formă de cadran


Noul Focus este primul Ford care prezintă această nouă şi avansată cutie de viteze automată. Oferind acceleraţie îmbunătăţită şi schimbare super-fină a vitezelor, este concepută în întregime să îmbunătăţească experienţa de condus şi să amplifice la maximum performanţa. Am înlocuit schimbătorul de viteze tradiţional, îmbrăcat în piele, cu un schimbător de viteze rotativ, sub formă de cadran, montat pe consolă. Acesta oferă interiorului un aspect mai curat şi mai modern. Si mai există încă o funcţie utilă: atunci când îţi parchezi maşina, schimbătorul trece automat în modul parcare.

Profită la maximum de motor


Noile şi mult imbunatăţitele motoare pe benzină Ford EcoBoost de 1,0 si de 1,5 litri sunt concepute să vă asigure toată puterea la care v-aţi astepta de la motoare de capacitate mult mai mare. Tehnologia Ford EcoBoost oferă performanţă fină, capacitate de reacţie şi satisfacţie personală. Pentru a le face şi mai eficiente, ambele motoare au acum funcţia de dezactivare a cilindrilor. Aceasta dezactivează un cilindru atunci când necesitatea cuplului este redusă, cum ar fi pe autostradă. Când necesitatea cuplului creşte, cilindrul este activat şi îţi oferă puterea de care ai nevoie.

Highslide JS

Un nou standard pentru motoarele pe motorină


Motoarele pe motorină Ford EcoBlue de 1,5 si 2,0 litri sunt motoare extrem de avansate, supraalimentate, care oferă eficienţă, performanţa şi rafinament măsurabil mai bune. Noile motoare pot îmbunătăţi eficienţa consumului de combustibil şi sunt, de asemenea, mai silenţioase ca niciodată.

Transmisie manuală, cu 6 viteze


Transmisia manuală, cu 6 viteze, din echiparea noului Focus a fost optimizată pentru a face schimbarea vitezelor mai uşoară, mai precisă şi mai silenţioasă. Transmisia a fost proiectată special pentru a îmbunătăţi dinamica maşinii şi pentru a reduce consumul de combustibil, ajutându-te să te bucuri de o călătorie mai plăcută şi, în acelasi timp, să faci mai puţine opriri la benzinarie.

Highslide JS
Highslide JS

Un sistem care te ajută să conduci mai eficient


Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Sistemul citeşte viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul dintre călătoriile scurte şi cele lungi. Software-ul inteligent îţi oferă apoi recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.

Highslide JS Highslide JS

Aerodinamică mai bună pentru economie mai mare


Când conduci cu viteză redusă, Sistemul activ cu obturator pentru grilă ţine orificiile de ventilaţie de la nivelul grilei deschise, pentru a răci motorul. Când prinzi viteză, acesta se poate inchide automat, îmbunătăţind aerodinamica şi ajutând la economisirea combustibilului. În timp, această tehnologie poate face o mare diferenţă în privinţa economiei de combustibil.

Schimbă vitezele rapid, din vârful degetelor


Întâlnite uzual pe maşinile de performanţă, padelele pentru schimbarea vitezelor sunt disponibile şi pe noul Focus, dacă alegi o cutie automată. Această tehnologie inspirată din cursele auto te lasă să schimbi vitezele rapid şi fără efort, dintr-o simplă miscare a degetelor. Şi pentru ca padelele sunt montate chiar pe coloana de directive, poţi schimba vitezele mai eficient, chiar şi în timp ce iei curbele.


Siguranţa ta. Prioritatea noastră.


O serie de tehnologii inteligente sunt concepute pentru a te proteja, pe tine, familia ta şi colegii de trafic. De exemplu, frânarea activă şi Sistemul de asistenţă pre-coliziune cu detectarea pietonilor şi ciclistilor, te pot avertiza în privinţa eventualelor coliziuni şi pot frână automat, dacă tu nu reacţionezi la timp.


Highslide JS

Un sistem care poate reduce gravitatea accidentelor sau le poate evita


Sistemul de asistenţă pre-coliziune detectează vehiculele şi pietonii de pe drumul din faţă sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului şi te avertizează cu privire la prezenţa acestora. Dacă nu reacţionezi, sistemul aplică automat frânele. Această tehnologie e concepută pentru a ajuta să reduci riscul accidentelor sau pentru a le evita complet, funcţionând la viteze de până la 80 km/h.

Te ajută să frânezi la viteze mai mari


Sistemul de frânare activă reprezintă o dotare de siguranţă inovatoare, care funcţionează atunci când te deplasezi cu viteze mai mari de 50 km/h. Tehnologia utilizează un RADAR pentru a scana drumul din faţă şi, dacă stabileşte că este posibilă o coliziune, te va avertiza. Dacă nu reacţionezi, sistemul pregăteşte frâna şi începe să frâneze pentru a te ajuta să încetineşti. La viteze mai mici de 50 km/h, o altă tehnologie îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta: Oprire activă în oraş. Combinate, aceste două tehnologii îţi oferă siguranţa asistenţei la frânare la toate vitezele.

Highslide JS
Highslide JS

Airbaguri pentru protecţie completă


Pe lângă airbagurile frontale pentru şofer şi pasager, airbagurile laterale oferă protecţie pentru zona toracelui şi sunt proiectate pentru a îndepărta ocupantul de zona de impact. De asemenea, aceste airbaguri pot ridica braţul ocupantului, pentru a lasa mai mult spaţiu între acesta şi structura care l-ar putea răni. Airbagurile cortină oferă o acoperire maximă şi tetierele protejează împotriva traumelor la nivel cervical. La acestea se adaugă centurile cu pre-tensionare şi limitare a greutăţii, sistem de atenţionare cu privire la centura pentru toate locurile, precum şi un sistem care afişează ce ocupanţi nu şi-au cuplat centurile de siguranţă.

Asistenţa pentru situaţii de urgenţă


Sistemul integrat în modelul Ford Focus poate alerta serviciile de urgenţă imediat ce detectează o coliziune. După ce este activat prin declanşarea airbagurilor sau blocarea pompei de combustibil, sistemul va transmite locaţia exactă a incidentului şi numărul de pasageri din maşină. Sistemul permite şi comunicarea vocală cu un operator.

Highslide JS
Highslide JS

Menţine controlul, indiferent de condiţii


Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului tău. Acesta detectează devierile de la traseul ales, pentru ca în cazul în care autovehiculul începe să patineze să corecteze automat poziţia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te să menţii controlul asupra acestuia.

Avertizare timpurie în cazul unei pene


Dacă vreunul dintre pneuri începe să piardă presiune în timpul deplasării, Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) te avertizează imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Highslide JS
Highslide JS

Te ajută să veghezi la siguranţa copiilor


Noul Ford Focus este proiectat pentru a te ajuta să ai grijă de siguranţa copiilor, în orice călătorie. Locurile din spate sunt echipate cu puncta de ancorare ISOFIX, permiţându-ţi să amplasezi cu uşurinţă două scaune pentru copii.

Spaţiu pentru orice


Interiorul complet nou utilizează fiecare milimetru pătrat, pentru a-ţi oferi cel mai adaptabil Focus posibil. Există un spaţiu generos pentru cap, picioare şi coate, în faţa şi în spatele vehiculului, astfel încât şi cel mai înalt pasager să poata sta confortabil. Scaunele din spate se pot diviza 60/40 şi se pot rabata aproape complet, pentru a maximiza spaţiul pentru bagaje. Podeaua spaţiului de încărcare a mărfii e reglabilă şi poate fi ridicată, pentru a-ţi oferi un compartiment de depozitare ascuns, sau poate fi coborâtă, pentru a crea mai mult spaţiu.


Highslide JS

Mult spaţiu


Cu un spaţiu de încărcare impresionant, nu vei rămâne niciodată fără spaţiu pentru bagaje. Pasagerii înalţi din faţă sau din spate vor aprecia, de asemenea, spaţiul suplimentar pentru coate şi picioare, mai ales în călătoriile lungi. Iar podeaua ajustabilă a portbagajului şi hayonul cu deschidere hands-free (numai la modelul Wagon) fac încărcarea maşinii tale mult mai uşoară.

Spaţios şi rafinat


Designul ultra-modern nu ajută numai la oferirea unei experienţe de condus mult mai plăcute. Îţi oferă şi mult mai mult spaţiu. Interiorul este mai spaţios, mai luminos şi mai aerisit ca niciodată, oferind o ambianţă sofisticată, relaxantă şi revigorantă în acelaşi timp.

Highslide JS
Highslide JS

O podea de încărcare utilă şi reglabilă


Inclusă ca dotare standard la modelul Wagon, podeaua portbagajului dispune de trei setari de înălţime, aşadar poţi crea un compartiment ascuns, de diverse dimensiuni, sub ea. Când este setată la cea mai înaltă poziţie şi cu scaunele din spate rabatate, obţii o podea de încărcare complet plată.

Tot spaţiul de încărcare de care ai nevoie


Indiferent ce stil de caroserie alegi, noul Focus a fost conceput să îţi ofere tot spaţiul de care ai nevoie. Scaunele din spate pot fi divizate 60/40 pentru a mări la maximum flexibilitatea şi se pot rabata complet, oferindu-ţi mai mult spaţiu pentru bagaje decât până acum. Există chiar şi o trapă utilă, de încărcare a schiurilor.

Highslide JS

Lista de preţuri


Dacă te interesează un anumit model, consultă ofertele noastre actuale. Sau vizitează-ne pentru cele mai bune oferte disponibile.


Descarcă lista de preţuri pentru Noul Ford Focus

Adobe Acrobat Reader


Fişierul în format PDF a fost creat pentru a-ţi permite să vizualizezi şi să tipăreşti fişiere fără a avea nevoie de programul în care au fost create iniţial. Adobe™ îţi pune la dispoziţie o aplicaţie software gratuită (Acrobat Reader) care îţi permite să lucrezi cu aceste fişiere. Dacă ai instalat deja această aplicaţie pe computerul tău, în mod normal o poţi găsi la "Programe", în "Meniul Start". În caz contrar, acceseză link-ul de mai jos pentru a o descărca.


Descarcă Acrobat Reader de pe situl adobe.com