Noul Ford Transit Connect

FORD TRANSIT CONNECT


Cu un aspect nou şi rafinat, un interior modern şi cea mai avansată tehnologie Ford, Transit Connect a evoluat din toate punctele de vedere.


Rezistenţa, durabilitatea şi funcţionalitatea mărcii Transit continuă să se manifeste în detalii cum ar fi peretele despărţitor ingenios, care permite încărcarea la capacitate maximă, sau locul din faţă flexibil, pentru pasager. Ai la dispoziţie opţiuni de ampatament scurt şi lung, care oferă volume de încărcare de până la 3,6 m3 şi o sarcină utilă între 520-890 kg, dar şi opţiuni de caroserie tip "van", "kombi" şi "double-cab-in-van". Dar asta nu este tot. Transit Connect a devenit un vehicul comercial, de categorie medie, sofisticat, echipat cu numeroase tehnologii de asistenţă a şoferului - unele dintre acestea nici nu au fost încă adoptate la nivel larg pe autoturisme. Alte tehnologii îi ajută pe şoferi să rămână conectaţi şi să controleze diversele funcţii în modul hands-free; în sfârşit, există tehnologii care contribuie inclusiv la protejarea pietonilor care îţi pot tăia calea.


Tehnologia a îmbunătăţit, de asemenea, consumul de combustibil şi a redus emisiile şi, odată cu ele, costurile totale de utilizare.

Te ajută să păstrezi limita de viteză


Transit Connect este echipat cu sistemul de Asistenţă Inteligentă pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, permitandu-ti să te concentrezi mai bine asupra drumului. Astfel, atunci când sistemul este activ, primul lucru pe care îl face camera de luat vederi a sistemului de recunoaştere a indicatoarelor rutiere este să detecteze automat limita de viteză aplicabilă portiunii de drum pe care te afli, iar apoi sistemul ajustează automat viteza maximă la limita respectivă.

Un motor care munceşte la fel de mult ca ţine


Motoarele diesel Ford de ultima generaţie, în versiunile de 75 CP, 100 CP şi 120 CP, sunt motoare extrem de avansate, supra-alimentate, care oferă eficienţă, performanţă şi rafinament măsurabil mai bune. Noile motoare pot îmbunătăţi eficienţa consumului de combustibil, au viteze de reacţie mult mai mari şi sunt, de asemenea, mai silentioase ca niciodată.

SYNC 3. "Hands Free", fără efort


Ford SYNC 3 e un sistem avansat care îţi permite să rămâi conectat şi să controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie. Fie prin comenzile vocale, fie direct prin gesturi intuitive de "pinch" şi "swipe" pe ecranul tactil color de 6".

Un sistem care protejează pietonii


Sistemul de Asistenţă Pre-Coliziune detectează vehiculele şi pietonii din faţa maşinii sau poate detecta pietonii pe cale să-ţi iasă în faţă atunci când conduci. Sistemul te avertizează şi când detectează o potenţială coliziune, iar dacă nu reacţionezi, frânează automat. Această tehnologie funcţionează la viteze de până la 80km/h şi este concepută pentru a reduce gravitatea accidentelor sau pentru evitarea completă a acestora.

Spaţiu pentru obiectele lungi, mulţumită peretelui despărţitor pliabil


Disponibil pe toate versiunile furgon cu două locuri pentru pasageri, ingeniosul perete despărţitor îţi permite să transporţi obiecte lungi de până la 3 m în modelele cu ampatament scurt (L1) şi de până la 3,4 m inc ele cu ampatament lung (L2). Peretele despărţitor este prevăzut în partea inferioară cu un capac mobil, care poate fi deschis pentru a îţi permite să împingi obiectele lungi până în spaţiul de depozitare de sub scaunele pasagerilor. În spatele peretelui despărţitor ai loc pentru doi europaleti (în L1) sau pentru până la patru pachete de 243 x 121 cm (în L2).Ce doreşti de la utilitara ta?


Cu diverse tipuri de caroserie (Van, Double-Cab-in-Van şi Kombi), scaune pentru două până la şapte persoane, două feluri de lungimi de caroserie şi opţiuni de sarcină utilă până la 903 kg, vei găsi cu siguranţă un Transit Connect care să se potrivească perfect nevoilor tale.


De asemenea, dispui de o gamă completă de niveluri de specificaţii pentru fiecare tip de caroserie, plus multe echipamente opţionale, care îţi permit să personalizezi vehiculul şi mai mult.


Iar dacă ai nevoie de ceva şi mai specializat, Grupul nostru special de operaţii vehicule (SVO) îţi poate oferi orice, de la culori unice ale caroseriei la sisteme de încărcare pe comandă.


Van


Spaţios, bine alcatuit şi extrem de funcţional: spaţiul de încărcare este prevăzut cu un perete despărţitor pe toată înălţimea şi toată lăţimea (cu sau fără geam) şi posibilitatea de a alege două sau trei scaune în cabină. O uşă de încărcare glisantă şi uşi spate simetrice pentru marfa sunt prevăzute ca dotare standard. În plus, poţi opta pentru un hayon cu geam şi opţiune de spalare/stergere şi dezaburire.

Double Cab-in-Van


Pe lângă cele două scaune din rândul din faţă, Double-Cab-in-Van are un rând suplimentar de trei scaune, în spatele acestora. Un perete despărţitor mobil, din plasă, separă în siguranţă cel de-al doilea rând de scaune de spaţiul de încărcare.

Kombi


Transit Connect Kombi incorporează un sistem de scaune spate flexibile. Scaunele de la modelele L1 cu cinci locuri şi L2 cu şapte locuri oferă un nivel ridicat de flexibilitate între spaţiul de încărcare şi spaţiul pentru pasageri, maximizând spaţiul şi opţiunile de utilizare a acestuia.


În cazul modelului L1 cu cinci locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând sunt divizate 60/40, în timp ce spătarele se pot rabata complet, întregul scaun rasturnandu-se înainte pentru a permite utilizarea la maximum a zonei pentru marfă.


În cazul modelului L2 cu şapte locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând se rabatează complet şi pot fi coborâte în spaţiul pentru picioare. În combinaţie cu scaunele de pe al treilea rând, divizate 50/50, care se rabatează şi ele complet, puteţi crea rapid şi cu uşurinţă o zonă pentru încărcare mare şi plată. Scaunele de pe cel de-al treilea rând pot fi, de asemenea, reglate spre în fata/spate şi pot fi înclinate.

Un perete despărţitor din plasă mobilă conform ISO/DIN separă marfa de pasageri.


Transformă munca în plăcere


Fiecare funcţie şi tehnologie a Ford Transit Connect este concepută pentru a îţi face viaţa mai uşoară. Tehnologii avansate, inclusiv funcţia de recunoaştere a indicatoarelor rutiere şi sistemul de asistenţă la menţinerea benzii acţionează constant pentru a reduce stresul condusului. Iar celelalte sisteme, cum ar fi asistenţa activă la parcare şi tempomatul adaptiv, sunt activate manual pentru a te ajuta atunci când ai nevoie de ele.


Te ajută să păstrezi limita de viteză


Transit Connect este echipat cu sistemul de Asistenţă Inteligentă pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a spori controlul asupra vitezei, permitandu-ti să te concentrezi mai bine asupra drumului. Astfel, atunci când sistemuol este activ, primul lucru pe care îl face camera de luat vederi a sistemului de recunoaştere a indicatoarelor rutiere este să detecteze automat limita de viteză aplicabilă portiunii de drum pe care te afli, iar apoi sistemul ajustează automat viteza maximă la limita respectivă.

Parcare mai uşoară


Asistenţa activă la parcare te poate direcţiona în spaţiile de parcare paralele sau perpendiculare. Apasă, pur şi simplu, un buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spaţiu potrivit atunci când treci pe lângă el. Apoi sistemul va prelua controlul direcţiei iar tu vei acţiona doar pedala de acceleraţie, cutia de viteze şi frâna (urmărind instrucţiunile de pe ecran şi semnalele sonore). De asemenea, acelaşi sistem va manevra maşina pentru a ieşi din spaţiul în care ai făcut parcarea laterală.

Faruri care se aprind automat atunci când este necesar


Noile faruri automate, cu un design mai suplu şi mai dinamic, integrează şi luminile cu xenon (HID), şi atragatoarele lumini de zi LED. Senzorul integrat detectează lumina mai slabă din amurg sau schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminat. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, care pot face condusul mai simplu şi mai sigur.

Vede semnele de circulaţie pe care le-ai putea rata


Indiferent dacă semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de Recunoaştere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictogramă cu viteza respectivă sau un semn de interzicere a depăşirii apare pe panoul de bord şi se schimbă de fiecare dată când detectează că pătrunzi într-o zonă cu o limită nouă.

Un sistem avansat care te ajută să păstrezi banda


Sistemul de menţinere a benzii de rulare utilizează o cameră orientată în faţă, pentru a detecta dacă ai ieşit în mod accidental de pe banda ta de deplasare. Sistemul de avertizare la părăsirea benzii te va atenţiona apoi printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui avertisment vizual. Dacă reacţionezi mai greu sau deloc, Sistemul de asistenţă la menţinerea benzii îţi poate oferi asistenţă prin acţionarea volanului, astfel încât să revii pe banda corectă. Această tehnologie este concepută pentru suprafeţe rutiere cu mai multe benzi (precum autostrăzile), aşadar se va dezactiva automat la viteze mai mici de 70 km/h, putând fi dezactivată manual.

Senzori care elimină stresul atunci când parchezi


Senzorii de parcare faţă şi spate te ajută să evaluezi distanţa dintre vehicul şi obstacolele din faţă sau din spate. Când senzorii detectează un obiect, aceştia activează un avertisment vizual şi sonor care se intensifică pe măsură ce te apropii de respectivul obiect.

Marşarier mai simplu


Bariere, biciclete, ziduri joase... Camera video pentru vizualizare spate îţi arată tot ce se află în spatele maşinii, pe un ecran integrat în consola centrală. Sistemul arată obiectele pe care le-ai putea omite şi, în plus, afişează linii virtuale pentru a te ajută să parchezi chiar şi în cele mai înguste spaţii. Camera se activează automat atunci când selectezi treapta de marşarier.

Sistemul de avertizare a şoferului îşi dă seama când eşti obosit


Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că devii mai puţin vigilent(a), o pictogramă de avertizare apare pe ecranul de bord, sugerandu-ti să iei o pauză. Dacă gradul de vigilenţă la volan scade şi mai mult, mesajul este repetat şi este însoţit de un semnal sonor.

Drumuri mai puţin obositoare, călătorii mai economice


Tempomatul îţi permite să stabileşti o viteză pe care ulterior o menţine până când frânezi sau accelerezi. Cu ajutorul comenzilor de pe volan poţi ajusta, de asemenea, viteza în timp ce conduci.


În plus, limitatorul de viteză reglabil te ajută să menţii vehiculul în limita de viteză prestabilită pe care o selectezi. Sistemul nu doar că te ajută să economiseşti combustibil, ci poate reduce la minim riscul de a depăşi limita de viteză. Pe lângă beneficiile practice, ambele tehnologii pot face ca lungile deplasări pe autostradă să fie mai relaxante.

Tehnologia care vede ce nu vede şoferul


Sistemul de asistenţă pentru unghiul mort utilizează senzori RADAR pentru a identifica autovehiculele care se pot afla în unghiul mort. Senzorii sunt amplasaţi pe ambele părţi ale vehiculului şi te avertizează prin intermediul unei lumini portocalii, afişate în mod vizibil în oglinda laterală.

Un plus de control în cazul pornirilor în rampă


Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate sau în faţa atunci când porneşti de pe suprafeţe înclinate. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de fanare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurandu-ti mai mult timp şi control atunci când muţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opreşti şi porneşti autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.

Stabilizare în condiţii de vânt lateral


Te ajută să menţii vehiculul pe banda de deplasare în condiţii de vânt puternic şi în rafale, folosind sistemul de control electronic al stabilităţii, pentru a detecta momentul în care vehiculul este afectat de vântul din lateral.

Asistenţa de urgenţă Ford SYNC


Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenţa de urgenţă ***. În cazul unui accident, când se activează airbagul sau se dezactivează pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta să apelezi direct serviciile de urgenţă. Poţi alege să întrerupi apelul sau să discuţi cu personalul serviciului de urgenţă, dacă este cazul. Un aspect extrem de important este faptul că sistemul va furniza informaţii vitale, precum coordonatele GPS, chiar şi atunci când tu nu poţi face acest lucru.

Păstrează o distanţă de siguranţă


Panoul de bord este prevăzut cu o funcţie de indicare a distanţei. Aceasta afişează în mod continuu distanţa până la vehiculul din faţă şi afişează o serie de pictograme colorate, ca luminile de semafor, în funcţie de setările de proximitate alese. Alerta de distanţă te poate avertiza, de asemenea, printr-un simbol de avertizare roşu, dacă te apropii prea mult de vehiculul din faţă.


Funcţionează mai eficient


Acţionat de cel mai recent motor Ford pe benzină, Ford EcoBoost, sau diesel, Ford EcoBlue, Ford Transit Connect combină puterea, durabilitatea şi eficienţa. Iar cu transmisia manuală cu 6 trepte, sau cea automată cu 8 trepte, furgoneta este partenerul perfect pentru afacerea ta.


Motor EcoBlue pe motorină de 1,5 litri


Motoarele noastre diesel, în versiunile de 75 CP, 100 CP şi 120 CP, impresionează cu puterea lor rafinată şi superbă eficienţă, oferind un consum de combustibil de 5l/100km *** şi emisii de CO2 de 115 g/km. În deplasările pe drumuri de oraş sau de ţară sau în călătoriile lungi pe autostradă, cuplul lor este inestimabil în zone înclinate sau când depăşeşti.

Motor pe benzină Ford EcoBoost, de 1,0 litri


Cu turbocompresor, injecţie directă de benzină şi sincronizare variabilă a supapelor, motoarele noastre multi-premiate Ford EcoBoost oferă aceeaşi performanţă ca motoarele mai mari, dar un consum de combustibil şi un nivel de emisii mult mai reduse.

O cutie de viteze automată, sofisticată, cu 8 trepte de viteză


Transit Connect vine şi cu o cutie de viteze automată, nouă şi avansată. Oferind o putere de accelerare îmbunătăţită şi schimbare super-lina a vitezelor, este concepută în întregime pentru a-ti îmbunătăţi experienţa de condus, a optimiza consumul de combustibil a amplifica la maximum performanţa maşinii.

Foloseşte mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop


Atunci când te opreşti la semafor sau când aştepţi într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum farurile, aerul condiţionat, radioul şi sistemul Ford SYNC). De îndată ce eşti gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pedala de ambreiaj şi selectează prima treaptă de viteză sau, în cazul unei transmisii automate, apasă pedala de acceleraţie, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).

Transmisia cu 6 trepte de viteză economiseşte combustibil


Transit Connect este dotat cu o transmisie manuală cu 6 viteze, care îl face mai economic şi mai eficient. Odată ce ai ajuns la o viteză suficient de mare, treci lin la viteza a 6-a şi economiseşte combustibil în timp ce conduci. Vei vedea că schimbările de viteză sunt line şi rapide.

Controlul acceleraţiei te ajută să conduci mai economic


Această nouă opţiune inovatoare controlează rata de accelerare în funcţie de starea vehiculului tău: fără încărcătură sau parţial încărcat. Prin urmare, este posibil să reduci consumul de combustibil cu până la 15%, în funcţie de stilul tău de condus. Tehnologia te poate ajuta, de asemenea, să reduci nivelul de uzură normală a motorului, a frânelor şi a pneurilor, printre altele.


Un aditiv care elimină poluarea


Un sistem de reducere catalitică selectivă foloNOxyseste AdBlue®, un lichid bazat pe uree/apa pentru a converti emisiile de NOx din gazele de eşapament în azot şi apă. Apoi, un filtru de particule reduce peste 99% din particulele solide emise din gazele de eşapament generate de vehicul. Pentru a funcţiona corect, rezervorul de AdBlue® al motorului Ford EcoBlue trebuie să fie umplut cu lichid AdBlue®. În momentul în care nivelul lichidului este prea scăzut, sistemul va emite avertismente luminoase.

Un ajutor pentru a conduce mai eficient


Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelul de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte sau lungi.


Biroul tău mobil


Confortul specific autoturismelor, scaunele durabile şi poziţia de condus impunătoare fac din Transit Connect un loc relaxant şi confortabil.


SYNC 3. "Hands Free", fără efort


Ford SYNC 3 e un sistem avansat care îţi permite să rămâi conectat şi să controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6" cu gesturi de "ciupire şi glisare", pentru a naviga intuitiv.

Încarcă din mers


Încărcarea wireless este disponibilă pentru anumite telefoane inteligente, ceea ce înseamnă că nu a fost niciodată mai uşor să te asiguri că dispozitivele tale sunt întotdeauna gata de utilizat.


Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale


Sistemul de andocare este conceput pentru a-ti susţine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3, fiind dotat şi cu un port USB.

Porneşte vehiculul prin simplă atingere a unui buton


Transit Connect detectează automat prezenţa propriei chei cu telecomanda, unice, chiar dacă aceasta se află în buzunarul tău sau în geantă. Aşadar, trebuie doar să apeşi butonul de pornire Ford Power şi motorul va porni.

Spaţiu pentru orice


Consola centrală concepută inteligent include o priză de alimentare de 12 V, conectivitate USB cu încărcare, două suporturi pentru pahare şi spaţii de depozitare concepute pentru dosare A4.

Curăţă parbrizul repede, cu Quickclear


Această dotare inteligentă este creată pentru a-ti permite să porneşti rapid la drum în dimineţile geroase. Nu trebuie decât să atingi un buton şi filamente extrem de subţiri se supraincalzesc pentru a curăţa parbrizul de gheaţă, ceaţă şi abur, precum şi pentru a ajuta la dezgheţarea ştergătoarelor.

Worry-free sharing with MyKey


MyKey lets you set the maximum speed limit, a seatbelt reminder and even the volume of the audio system, among many other settings. The technology is designed to give you peace of mind if you lend your vehicle to a friend or family member, because you can programme the restrictions you want to set for that key. You can keep the unrestricted 'admin' key yourself and even have more than one of both if you want.

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor încălzite ajustabile


Indiferent de condiţiile de afară, te poţi simţi confortabil în vehiculul tău. Poţi alege scaune frontale încălzite, opţionale, pentru a te simţi confortabil chiar şi iarna.

Reglează temperatura ideală pentru ţine şi pentru pasager


Cu ajutorul sistemului de control electronic automat al temperaturii cu zona dublă de control (DEATC) (dotare opţională), poţi selecta temperaturile pe care tu şi pasagerul din faţă le preferaţi, iar ele vor fi menţinute în mod automat.

Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme


Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autovehiculului, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Şi pentru ca Easy-Fuel este un sistem fără buson, nu vei mai avea de-a face niciodată cu un buson murdar.

Oglinzi care se pot proteja singure


Pentru a evita deteriorarea accidentală, oglinzile laterale pliabile electric se pliază către interior după ce ai parcat. Atunci când sunt rabatate, oglinzile protejează, de asemenea, eleganţele indicatoare integrate. Sunt şi încălzite, ceea ce înseamnă că poţi pleca la drum mai repede în dimineţile geroase.


Scaun dublu, flexibil, pentru pasageri


Scaunul dublu pentru pasageri permite prezenţa în cabină a unui pasager în plus. Scaunul central, flexibil, poate fi, de asemenea, rabatat, pentru a crea o suprafaţă utilă pentru scris, sau poate fi ridicat pentru a avea acces la un spaţiu util de depozitare pentru obiecte pe care nu le doriţi la vedere.

Aeriseşte furgoneta de la distanţă


Nouă funcţie de închidere globală îţi permite să deschizi şi să închizi toate geamurile furgonetei, cu ajutorul cheii cu telecomanda. Aceasta te ajută să aeriseşti furgoneta în zilele calde, înainte de a urca la volan.

O coloană de direcţie care se reglează conform nevoilor tale


Pentru a te ajuta să găseşti poziţia de condus ideală, cea mai confortabilă, coloană de direcţie se reglează cu uşurinţă atât pe înălţime, cât şi în adâncime.


Securitate mai inteligentă


Având o gamă cuprinzătoare de tehnologii privind siguranţa şi securitatea, Ford Transit Connect este conceput să te protejeze pe ţine, pasagerii tăi şi bunurile tale. Unele tehnologii, inclusiv sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă, pot ajuta la reducerea gravităţii accidentelor, în cazul în care acestea au loc. Alte tehnologii, cum ar fi incuietorile anti-furt ale portierelor şi alarmă Thatcham de categoria 1, te ajută să păstrezi bunurile valoroase cât mai în siguranţă posibil.


Un sistem care protejează pietonii


Sistemul de Asistenţă Pre-Coliziune detectează vehiculele şi pietonii pe drumul din faţă. Poate detecta chiar şi pietonii pe cale să iasă în faţa vehiculului. Sistemul te avertizează când detectează o potenţială coliziune şi, dacă nu reacţionezi, frânează automat. Această tehnologie e concepută pentru reducerea gravităţii accidentelor sau pentru evitarea completă a acestora, funcţionând la viteze de până la 80 km/h.

Stabilitate îmbunătăţită în condiţii de deplasare dificile


Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului, folosind senzorii avansaţi de la sistemele de frânare cu anti-blocare roţi şi pe cei de control al tracţiunii. Detectează când se pierde aderenţa şi aplică automat un impuls de frânare pe roţi separate, ajutând la stabilizarea maşinii.

Aderenţă maximă, cu efort minim


Un sistem avansat de control al tracţiunii elimină alunecarea în exces a roţilor şi îţi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizează în continuu şi ajustează puterea livrată individual la roţile vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când accelerezi.

Menţinerea remorcii în siguranţă pe banda de rulare


Sistemul de stabilizare a remorcii detectează "serpuirea" sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.

Sisteme avansate pentru o frânare mai controlată


Sistemul de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) rafinat şi distribuţia electronică a forţei de frânare lucrează împreună pentru a se asigura că frânezi eficient. Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă vă ajută, de asemenea, vehiculul să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Este controlat automat prin intermediul sistemului de Control electronic al stabilităţii, care detectează presiunea aplicată pe pedala de frână şi creşte automat această presiune, dacă este cazul. Iar dacă trebuie să frânezi puternic, sistemul de Avertizare la frânarea de urgenţă aprinde intermitent luminile din spate, pentru a-i alerta pe ceilalţi şoferi.

Eşti avertizat din timp în cazul unei pene


Dacă detectează că vreunul dintre pneuri începe să piardă presiune în timpul deplasării, sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri te avertizează prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Sistem de airbaguri îmbunătăţit


Transit Connect este disponibil cu airbaguri tip cortină şi airbaguri pentru şofer, pasager şi laterale. De asemenea, senzori avansaţi sunt poziţionaţi în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacţie rapidă şi controlată.

Nu uita niciodată să-ţi pui centura de siguranţă


Un sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranţă a şoferului te avertizează dacă uiţi vreodată să îţi pui centura şi este montat ca dotare standard pe fiecare model.

Închidere centralizată cu telecomanda, cu îcuietori anti-furt


Transit Connect are sistem de închidere centralizată a portierelor, cu telecomanda, care este mai sigur ca niciodată, deoarece poţi alege să descui o singură uşă, în timp ce celelalte rămân blocate, până când activezi un comutator de pe portiera şoferului. Acelaşi comutator controlează blocarea şi deblocarea tuturor uşilor vehiculului. Toate incuietorile portierelor sunt protejate cu o armătură anti-efractie pentru a împiedica spargerea lor prin forţă.

Două opţiuni de sistem de alarmă de nivel înalt


Transit Connect este disponibil cu un sistem opţional de alarmă de perimetru, care se declanşează dacă portierele sau capota sunt deschise cu forţa. Este disponibil, de asemenea, un sistem de alarmă Thatcham categoria 1, mai sofisticat. Acesta se activează automat în momentul în care vehiculul este încuiat şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă vehiculul este ridicat sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.


O alarmă de rezervă, independentă, suplimentară

Un dispozitiv sonor de siguranţă, cu baterie proprie, reprezintă un sistem suplimentar, secundar de alarmă, care este furnizat împreună cu opţiunea de alarmă Thatcham. În momentul declanşării alarmei începe să sune o sirenă şi, fiindca are propria să sursă de alimentare incorporată, aceasta se va activa chiar dacă cineva deconectează bateria vehiculului.

Un avertisment în spate, atunci când frânezi brusc


Sistemul de avertizare la frânarea de urgenţă aprinde intermitent luminile de frână pentru a-i avertiza pe ceilalţi şoferi atunci când frânezi brusc.


Obţine mai mult de la furgoneta ta


Interiorul remodelat al Transit Connect are mai mult spaţiu pentru marfă ca niciodată. Poţi transporta obiecte de până la 3,4 m lungime şi doi europaleti. Uşile laterale glisante, de pe ambele părţi ale furgonetei, fac încărcarea şi descărcarea acesteia mult mai convenabilă. Iar datorită spaţiilor de depozitare inteligent plasate în întreaga cabină, nu vei rămâne niciodată fără spaţiu.


Zona utilă de încărcare şi depozitare


Poţi transporta obiecte de până la 3,0 m lungime, cu furgoneta L1, datorită peretelui despărţitor inteligent, prin care se poate încărca. Modelele L2 pot transporta obiecte de 3,4 m lungime. (Peretele despărţitor, prin care se poate încărca, este dotare standard la modelele Trend şi Limited.)

Spaţiu de încărcare impresionant


Transit Connect este dotat cu un perete despărţitor din oţel, în întregime remodelat, care măreşte spaţiul de încărcare utilizabil cu aproximativ 50 de litri. De asemenea, există suficient spaţiu pentru doi europaleti sau patru plăci standard de 8' x 4' în cutia de încărcare.

Spaţii de depozitare utile peste tot


Transit Connect este plin de spaţii de depozitare utile. De exemplu, raftul de depozitare de deasupra şoferului şi pasagerului utilizează în mod eficient un spaţiu care altfel nu ar fi fost folosit, astfel încât să poţi menţine habitaclul ordonat, lucrurile fiind în continuare la îndemână.

Uşi laterale solide, dar foarte uşor de manevrat


Atunci când dispui de atât de mult spaţiu pentru încărcare, uşile laterale largi sunt vitale şi, deoarece sunt utilizate foarte mult, întregul mecanism este construit pentru a mări la maximum uşurinţa în utilizare şi durabilitatea. Cel mai recent design îmbunătăţeşte accesul prin uşa laterala/usile laterale şi este compatibil cu multe sisteme de rafturi disponibile în comerţ.

Sistemele de ancorare laterală a încărcăturii sunt mai practice


Punctele de fixare sunt, de obicei, montate în podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele atunci când doreşti să fixezi încărcătura pe care o transporţi. Prin urmare, Transit Connect are punctele de ancorare poziţionate imediat deasupra podelei, pe peretele lateral al spaţiului de încărcare. Aceasta lasă podeaua liberă de obstacole, facilitând accesul, eliminând murdăria şi permiţând curăţarea mai uşoară.

O zonă pentru marfă, iluminată mai bine, pentru o încărcare mai uşoară


Lămpile pentru spaţiul de încărcare reprezintă dotare standard. Iar acum puteţi opta, de asemenea, pentru sistemul de iluminare cu LED-uri ultra-stralucitoare, dacă este necesar.

Protecţie special concepută pentru planşeul de încărcare


O căptuşeală a planşeului de încărcare uşor de curăţat înseamnă că nu trebuie să montezi propria husă. Acest planseu de mare capacitate îţi permite să împingi înăuntru şi să tragi afară mărfurile cu uşurinţă, face mai rapidă şi mai uşoară curăţarea şi te ajută să menţii valoarea reziduală a autoutilitarei tale.

O garanţie lungă împotriva perforarii, pentru un plus de siguranţă


Ca o dovadă a calităţii construcţiei vehiculului, şasiul Transit Connect este furnizat cu o garanţie standard de 12 ani, împotriva perforarii.