Ford Business Comerciale

Ford Vehicule Comerciale, pilonul afacerii tale!


Încrederea ta! Cel mai important premiu câştigat de noi!

Noi, la Ford, suntem mândri că suntem mereu alături de cei care pun economia în mişcare. Împreună împărtăşim succesele, construim şi ne reinventăm. Astazi, mai mult decât oricând, îţi oferim puterea să îţi duci afacerea mai departe prin soluţii şi oferte dedicate companiilor.


Suntem onoraţi să vă susţinem!


****Oferta business Ford pentru vehicule comerciale (Gama Transit şi Ranger) include:


- rate de la 140 euro fara TVA / lună;

- 0% dobândă;

- garanţie extinsă de până la 4 ani în limita a 200.000 km.


Detalii complete pentru această campanie se regăsesc mai jos.


Model

Rata lunară

NOUL TRANSIT COURIER

Transit Courier Van - rată lunară 140 € fără TVA şi 0% dobânda

TRANSIT CONNECT

Transit Connect Van - rată lunară 187 € fără TVA şi 0% dobânda

NOUL TRANSIT CUSTOM

Transit Custom Kombi - rată lunară 287 € fără TVA şi 0% dobândă

NOUL TRANSIT CUSTOM

Transit Custom Van - rată lunară 247 € fără TVA şi 0% dobândă

NOUL FORD TRANSIT VAN

Transit Van - rată lunară 260 € fără TVA şi 0% dobândă

NOUL RANGER

Ranger XLT - rată lunară 331 € fără TVA şi 0% dobândă





Vom continua să monitorizăm felul în care lucrurile progresează şi să respectăm recomandările oficiale pentru ca tu să fii în siguranţă. Măsurile pot varia în funcţie de locaţie, disponbilitate şi legislaţia locală. Contactează-ne în prealabil pentru a afla cele mai recente informaţii.


Hai sa pornim din nou la drum!


Termeni şi condiţii

Imaginile şi informaţiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ şi nu au valoare contractuală. Este posibil ca imaginile să nu înfăţişeze exclusiv specificaţii disponibile în Europa şi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcţie de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar şi de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii şi/sau opţionale pot fi disponibile contra cost.

Este esenţială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziţie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificaţiile, culorile, modelele şi elementele ilustrate şi descrise pe acest site.

Legislaţia europeana şi naţională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii şi consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce priveşte valorile (de emisii şi consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive ("conversii") prin intermediul carosierilor autorizaţi. În mod specific, în acest moment, legislaţia nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulaţie. De aceea, pentru evitarea situaţiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior inmatriculării.

[*]Preţ de vânzare cu amănuntul recomandat şi neobligatoriu; preţul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice (inclusiv consum şi emisii) înainte de achiziţie.
[ **]Preţ de vânzare intermediar recomandat şi neobligatoriu, fără aplicarea programului PSIPAN (RABLA) relevant. Preţul include TVA şi nu include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul plăcuţelor de înscriere în circulaţie provizorii. De asemenea preţul nu include prima de casare (6500 lei) prin programele PSIPAN (RABLA), fiind rezultatul aplicării avantaj client (detalii mai jos). Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice (inclusiv consum şi emisii) înainte de achiziţie.
[ ***]Preţ standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul placuţelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoţionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice înainte de achiziţie.
[ ****]Termeni şi condiţii în paginile de promoţii. Oferta Financiară este adresată exclusiv persoanelor juridice.