Sisteme de frânare

Ford Brakes Puterea de a te opri pe care poţi conta!

Sistemul de frânare reprezintă un element-cheie pentru conceptul de siguranţă; prin urmare, verificarea sa periodică este vitală. 

Kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft sunt special concepute pentru modelul tău Ford; cu ele, scapi de griji şi beneficiezi şi de reparaţii la un înalt nivel calitativ. 

După cum poti constata din tabelul de mai jos, discurile şi plăcuţele nostre de frână vin şi la un preţ prietenos. 

Prin urmare, în cazul în care doreşti o verificare, înlocuire sau reparaţie a sistemului de frânare efectuată la cel mai apropiat Dealer Ford, te rugăm să fixezi o programare.

Plăcuţe de frână la preţuri competitive pentru modelul tău Ford

Reparaţii Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga Transit / Tourneo Connect Ford Transit
Înlocuire set plăcuţe de frână faţă 270 lei
320 lei
350 lei
320 lei
310 lei
Înlocuire set plăcuţe şi discuri de frână faţă 700 lei
830 lei
930 lei
620 lei
1.200 lei
Schimb lichid de frână 125 lei
125 lei
125 lei
125 lei
125 lei


Toate kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft au fost îmbunătăţite şi testate în concordanţă cu cele mai stricte directive Ford şi sunt special concepute pentru modelele Ford. 
De asemenea, şi-au demonstrat longevitatea mulţumită rezistenţei la temperaturi înalte, oferind confortul necesar chiar şi în condiţiile unei sarcini mari pe pneu.

*Toate preturile afişate în această ofertă sunt preţuri recomandate în lei, conţin TVA conform legislaţiei în vigoare şi includ preţul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil şi nu se aplică autovehiculelor utilitare echipate cu jante din aliaj şi/sau a celor cu roţi duble spate. Această ofertă este supusă unor termene şi condiţii şi poate varia în funcţie de seria de şasiu. Perioada derulării acestei campanii: 01 septembrie 2017 - 31 decembrie 2017.