Despre Roadhill Automotive


Prezentare generală
Roadhill Automotive este unul dintre cei mai dinamici dealeri auto din România. Nouă ne face plăcere să vindem. Acum ne dorim să vă facă dumneavoastră plăcere să cumpăraţi. Pentru detalii referitoare la gama de autoturisme, autovehicule comerciale şi alte produse, accesaţi paginile website-ului nostru.


Roadhill Automotive – SHOWROOM & SERVICE


Roadhill – SHOWROOM (Bd. Theodor Pallady, 51G, sector 3, Bucuresti)

Experienţa clientului care achiziţionează un model Ford va fi la cel mai înalt nivel atunci când tot ceea ce ţine de această marcă îi împlineşte aşteptările: contactul cu distribuitorul, informaţiile pe care le primeşte, modul în care este tratat, serviciile after-sales, atenţia cu care îi sunt urmărite şi rezolvate solicitările, necesităţile, pe scurt: serviciile asociate mărcii.

Misiunea pe care Roadhill Automotive şi-o propune este aceea de a oferi cea mai bună experienţă clienţilor care achiziţionează un autovehicul Ford. Îndeplinirea acestei misiuni se află în strânsă legătură cu promovarea produselor şi serviciilor Ford în mod corespunzător şi ne va oferi o bază solidă de creştere în România. Toate acestea ne vor ajuta să devenim liderul pieţei auto în ceea ce priveşte serviciile orientate către client.


Roadhill – SERVICE (strada Victor Brauner, 40K - în spatele magazinului Auchan Pallady, sector 3, Bucureşti)
Noul Service AUTO Roadhill Automotive te aşteaptă cu un personal calificat în concordanţă cu standardele producătorilor, cu o experienţă a tehnicienilor şi personalului suport de minim 12 ani în domeniul serviciilor de întreţinere şi reparaţii auto.


FACILITĂŢI SERVICE:
Gama de lucrări: Mecanică / Electrică / Tinichigerie / Vopsitorie / ITP


PIESE DE SCHIMB
Roadhill Automotive dispune în acest moment de un stoc însemnat de piese de schimb în depozitul propriu. Termenul de livrare al pieselor şi accesoriilor care nu sunt disponibile în stoc, este de 2-10 zile.