FORD RABLA 2020

Vehicule Comerciale Ford, pilonul afacerii tale!


Ford a devenit cu mândrie primul producător auto care a câştigat, în decursul aceluiaşi an, două premii importante - International Van of the Year si International Pick-up Award.


Autoutilitara electrificată Transit Custom în versiunile cu motorizare Plug-in Hybrid şi EcoBlue Hybrid a fost desemnată Autoutilitara Internaţională a Anului. Juriul a apreciat sistemele de propulsie hybrid ale lui Transit Custom, care asigură eficienţa la nivelul consumului de combustibil, permiţând totodată firmelor care le utilizează să poată accesa zone dedicate vehiculelor cu emisii reduse.


Ford Ranger, cel mai vândut pick-up din Europa, a obţinut premiul pentru Pick-up-ul Anului, datorită motorului puternic de 2.0 litri EcoBlue diesel şi a tehnologiilor avansate de asistenţă a şoferului.


Ford este astfel primul constructor auto care câştigă de două ori în acelaşi an premiile Autoutilitara Internaţională a Anului şi Pick-up-ul Internaţional al Anului.


Acum, într-o iniţiativă de a sprijini intreprinzătorii din România, beneficiezi de un pachet special cu rata lunară promoţională, garanţie extinsă şi pachet service incluse. Descoperă ofertele pentru gama Transit şi Ranger în cadrul Programului Rabla dezvoltat de Ford pentru Vehicule Comerciale.


Suntem onoraţi să te susţinem!


Model

Rata lunară

Transit Courier Van

156 € fără TVA****

Transit Connect Van

199 € fără TVA****

Transit Van

295 € fără TVA****

Ranger

366 € fără TVA****

Transit Custom Kombi

344 € fără TVA****

Transit Custom Van

283 € fără TVA****
Termeni şi condiţii

Imaginile şi informaţiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ şi nu au valoare contractuală. Este posibil ca imaginile să nu înfăţişeze exclusiv specificaţii disponibile în Europa şi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcţie de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar şi de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii şi/sau opţionale pot fi disponibile contra cost.
Este esenţială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziţie a produselor.
Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificaţiile, culorile, modelele şi elementele ilustrate şi descrise pe acest site.

Legislaţia europeană şi naţională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii şi consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce priveşte valorile (de emisii şi consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive ("conversii") prin intermediul carosierilor autorizaţi. În mod specific, în acest moment, legislaţia nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulaţie. De aceea, pentru evitarea situaţiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Preţ de vânzare cu amănuntul recomandat şi neobligatoriu; preţul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoţionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice (inclusiv consum şi emisii) înainte de achiziţie.

[**] Preţ de vânzare recomandat şi neobligatoriu; preţul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuţelor de înscriere în circulaţie provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoţionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice (inclusiv consum şi emisii) înainte de achiziţie.

[***] Preţ standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuţelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoţionale. Vă rugăm contactaţi dealerii autorizaţi Ford pentru detalii contractuale şi tehnice înainte de achiziţie.

[****] Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie la dealerii autorizaţi Ford participanţi la campanie şi în pagina de promoţii. Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.03.2020.