Promotie Ford Vehicule Comerciale

Tu spune cât, noi spunem care!


Indiferent ce ai de transportat, pe ce distanţă şi în ce condiţii de trafic, gama de vehicule comerciale Ford îţi oferă soluţia eficientă şi accesibilă pentru a îţi duce afacerea mai departe. Acesta, de altfel, este motivul pentru care gama de vehicule comerciale Ford este, de trei ani, numărul 1* pe piaţa din România.


De la noul Transit Courier, agil şi eficient, până la reputatul Transit Van, ai preţuri speciale şi beneficii importante incluse în preţ.


Oferta este valabilă pentru persoane juridice:

Model

Oferta promoţională

NOUL TRANSIT COURIER VAN

rată lunară 146 € ** fără TVA

NOUL TRANSIT CONNECT VAN LWB

rată lunară 198 € ** fără TVA

TRANSIT VAN

rată lunară 267 € ** fără TVA

TRANSIT CUSTOM KOMBI

rată lunară 323 € ** fără TVA

NOUL TRANSIT CUSTOM VAN

rată lunară 265 € ** fără TVA

RANGER

rată lunară 345 € ** fără TVA
Termeni şi condiţii

Imaginile şi informaţiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile să nu înfăţişeze exclusiv specificaţii disponibile în Europa şi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcţie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii şi/sau opţionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica, în orice moment, specificaţiile, culorile, modelele şi elementele ilustrate şi descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

[*]Gama de vehicule comerciale Ford s-a plasat pe primul loc din punctul de vedere al numărului de vehicule inmatriculate în România, în anii 2016, 2017 si 2018, conform statisticilor făcute publice de către Directia Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor.
[ **]Ford România îşi rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoţiile la propria discreţie, fără vreo notificare prealabilă. Clauzele şi condiţiile specifice ale promoţiilor sunt disponibile în paginile individuale de promoţie şi la dealerii Ford participanţi la campaniile respective.