Ford Ranger

Gama de vehicule comerciale Ford este de trei ani numărul 1*** pe piaţa din România – iar asta pentru că indiferent de nevoile afacerii tale, există un vehicul comercial Ford care îţi oferă soluţia accesibilă, funcţională şi eficientă. În plus, acum ai şi o ofertă promoţională, cu un preţ special şi beneficii incluse!


FORD RANGER

rată lunară 345 €** fără TVA

şi 0%** dobândă


Un pick-up adevărat pe care te poţi baza indiferent de destinaţie şi de condiţiile de drum. Cu un design îndrăzneţ, impunător şi în acelaşi timp sofisticat şi stilat, noul Ford Ranger se face remarcat în mediul urban şi este un partener de încredere în condiţii off-road.


Ford Ranger XLT 2.2 si 160 CP e mereu gata de actiune si vine echipat cu:

• aer condiţionat;

• radio, Bluetooth, conexiune USB;

• faruri de ceaţă;

• oglinzi electrice şi încălzite;

• geamuri electrice.


Oferta include si:

• pachet off-road (protecţie parţială motor, rezervor, cutie transfer; diferenţial spate blocabil pentru 4X4);

• cârlig de remorcare;

• vopsea metalizată.


Rezervă acum oferta şi primeşti beneficii de excepţie pentru afacerea ta:

• rată lunară 345 €** fără TVA;

• dobândă 0%**;

• garanţie extinsă (2+2 ani sau 150.000 km).


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

**Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale.

Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor juridice şi este oferită de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Ranger XLT 2.2 160 CP, în valoare de 24,702 Euro+TVA (29,395.38 Euro TVA inclus), avans 20% în valoare de 4,940.4 Euro+TVA (5,879.08 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuală a dobânzii 0% fixă, comision analiză dosar 2,5% din preţul maşinii (617.55 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,1% (19.73 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 345 Euro+TVA (410.55 Euro TVA inclus). Rata lunară conţine principal, dobândă şi comision de administrare lunar. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Această ofertă include garanţia extinsă (2 + 2 ani sau 150.000 km).

IMPORTANT: Garanţia extinsă acoperă aceleaşi componente ca şi garanţia de bază, cu anumite excepţii pe care vă rugăm să le consultaţi pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completă a acestui produs.

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opţionale, este supusă unor termene şi condiţii fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanţi în acest program până la 31.03.2019.

Consumul de carburant mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr 715/2007): consum 7.1 L/ 100 km, emisii CO2: 184 g/km, valorile sunt măsurate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie – la dealerii autorizaţi Ford participanţi la campanie.

*** Gama de vehicule comerciale Ford s-a plasat pe primul loc din punctul de vedere al numărului de vehicule înmatriculate în România, în anii 2016, 2017 si 2018, conform statisticilor făcute publice de către Directia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.