Ford Transit Van

Gama de vehicule comerciale Ford este de trei ani numărul 1*** pe piaţa din România – iar asta pentru că indiferent de nevoile afacerii tale, există un vehicul comercial Ford care îţi oferă soluţia accesibilă, funcţională şi eficientă. În plus, acum ai şi o ofertă promoţională, cu un preţ special şi beneficii incluse!


FORD TRANSIT VAN

rată lunară 267 €** fără TVA

şi 0%** dobândă


Cu un spaţiu extins pentru depozitare şi capacitatea de a transporta obiecte lungi de până la 3,4 m, Ford Transit Van este utilitara care îţi va ajuta afacerea să mearga inainte. Indiferent de domeniul de activitate, acest vehicul comercial satisface cele mai exigente cerinte de business. Capacitatea de încărcare, de până la 13 m3, este completată de tehnologii inteligente – cum ar fi SYNC 3 cu asistenţă de urgenţă, încărcarea regenerativă inteligentă, tempomatul adaptiv sau sistemul de control al tracţiunii.


Legenda utilitarelor, întotdeauna de încredere, îţi oferă confortul unui autoturism şi este perfectă pentru afacerea ta.


Transit Van 350L BASE 2.0, TD 105 CP T5 M6 FWD LWB vine la pachet cu:

• aer condiţionat;

• radio, Bluetooth, conexiune USB;

• faruri de ceaţă;

• geamuri electrice.


Rezervă acum oferta şi primeşti beneficii de excepţie pentru afacerea ta:

• rată lunară 267 €** fără TVA;

• dobândă 0%**;

• garanţie extinsă (2+2 ani fără limită de km).


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

**Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale.

Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor juridice şi este oferită de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Transit VAN 350L BASE 2.0TD 105 CP T5 M6 FWD LWB, în valoare de 19,117 Euro+TVA (22,749.23 Euro TVA inclus), avans 20% în valoare de 3,823.4 Euro+TVA (4,549.85 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuală a dobânzii 0% fixă, comision analiză dosar 2,5% din preţul maşinii (477,92 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,1% (15.3 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 267 Euro+TVA (317.73 Euro TVA inclus). Rata lunară conţine principal, dobândă şi comision de administrare lunar. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Aceasta ofertă include garanţia extinsă (2+2 ani garanţie fără limită de km).

IMPORTANT: Garanţia extinsă acoperă aceleaşi componente ca şi garanţia de bază, cu anumite excepţii pe care vă rugăm să le consultaţi pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completă a acestui produs.
Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opţionale, este supusă unor termene şi condiţii fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanţi în acest program până la 31.03.2019

Consumul de carburant mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr 715/2007): consum 6.9-7.1 L/ 100 km, emisii CO2: 179-184 g/km;valorile sunt măsurate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie – la dealerii autorizaţi Ford participanţi la campanie.

*** Gama de vehicule comerciale Ford s-a plasat pe primul loc din punctul de vedere al numărului de vehicule înmatriculate în România, în anii 2016, 2017 si 2018, conform statisticilor făcute publice de către Directia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.