Ford Kuga

Ford Kuga

Avantaj client de până la 8.600 €**

TVA inclus


OFERTĂ PRIN PROGRAMUL RABLA DEZVOLTAT DE FORD

Promoţie destinată persoanelor fizice


Ford KUGA ST-Line High 2.0l Diesel 180 CP cu tracţiune integrală şi cutie Powershift.


E practic, dar rafinat. Puternic şi cu un design modern. Inteligent şi cât se poate de impunător. Ce-ţi poţi dori mai mult de la un SUV?


Ford Kuga ST Line High cu avantaj client de până la 8.600 € TVA inclus** prin Programul Rabla dezvoltat de Ford. Mai mult, oferta include următoarele tehnologii:


• Sistem de monitorizare a unghiului mort;

• Sistem de asistenţă a menţinerii benzii de rulare;

• Pilot automat adaptiv, Sistem de prevenire a coliziunii (Active City Stop);

• Parbriz încălzit.


*** Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct şi nu contravine dispoziţiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu si alte instituţii relevante din România.


                                                                                                              

Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

**Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale.

**Campania este adresată persoanelor fizice şi juridice. Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Campania prezintă un discount recomandat al preţului de lista (discount = "Avantaj client" şi conţine TVA, curs exemplificativ 4,75 RON/EUR; preţul final achiziţie variază în funcţie de cursul de schimb contractat). Important: Avantaj Client este o valoare rezultată dupa aplicarea cumulativă a suportului Ford şi a suportului recomandat oferit de distribuitor.

Valori emisii şi consum în sistemul Co2mpass (CO2MPAS/BT - back translated) conform legislaţiei europene în vigoare: 6,4 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 165.

Detalii la Roadhill Automotive. Consultati-ne pentru detalii referitoare la procedura de testare şi autorităţile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente deţinerii unui autoturism.

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.12.2019.