Noul Ford Ranger

Noul Ford Ranger

Avantaj client 9.200 €

fără TVA


Pentru persoane juridice


Dacă îţi doreşti să munceşti inteligent, Noul Ford Ranger este vehiculul potrivit pentru tine şi afacerea ta.


Sistemele sale avansate îţi amplifică vigilenţa şi încrederea la drum iar tehnologia avansată şi materialele de cea mai înaltă calitate îţi oferă confort şi rezistenţă, în acelaşi timp.


Află cât de uşor poţi duce treaba la bun sfârşit cu Noul Ford Ranger!


Oferta Ford Ranger WILDTRACK 3.2 200 CP, transmisie automată, include:


• pachet off-road;

• cârlig remorcare;

• vopsea metalizată;

• scaune încălzite;

• faruri Bi-Xenon;


Garanţie extinsă (2+2 ani sau 150.000 km).


                                                                                                              

Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este o campanie de discount/reducere recomandată a preţului de listă pentru acest model de autovehicul. Suma comunicată (denumită "Avantaj client") nu conţine TVA. Preţul final facturat al autovehiculului va conţine TVA conform legislaţiei în vigoare (19%) şi va fi rezultatul scăderii din preţul de listă al acestui model a sumei reprezentând Avantaj Client. Contravaloarea Avantajului Client este calculată la un curs exemplificativ de 4,75 RON/EUR. Foarte important înainte de a decide achiziţia: 1) Valoarea Avantaj Client comunicată este obţinută după scăderea din preţul de listă, în mod cumulativ, a: i) contravalorii suportului financiar acordat de Ford România în cadrul programului de înnoire a parcului auto dezvoltat în mod independent de Ford România (denumit "Programul Rabla dezvoltat de Ford") ; ii) contravalorii suportului recomandat acordat de dealerii participanţi în această campanie; 2) Campania este adresată exclusiv persoanelor juridice; 3) Campania este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.12.2019. 4) Programul Rabla dezvoltat de Ford ("Campania") este un program comercial de promovare a vânzărilor organizat independent de importatorul Ford Romania SA, distinct de programul de înnoire a parcului auto multianual dezvoltat dcătrere Administratia Fondului pentru Mediu.

Valoarea finală de achiziţie poate varia în funcţie de cursul de schimb RON/EUR la data tranzacţiei şi/sau emiterii documentaţiei de finanţare, în funcţie de condiţiile contractuale relevante. Având în vedere implementarea graduală începând cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care înlocuieşte treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii şi consum sunt prezentate în valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT - back translated) conform legislaţiei europene în vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT - back translated) este de 10.6 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 248, valori măsurate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare vă rugam consultaţi www.rarom.ro, sectiunea dedicată acestei teme şi autorităţile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie - la sediul Roadhill Automotive.

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.12.2019.