Ford Transit Courier Van

Gama de vehicule comerciale Ford este de trei ani numărul 1*** pe piaţa din România – iar asta pentru că indiferent de nevoile afacerii tale, există un vehicul comercial Ford care îţi oferă soluţia accesibilă, funcţională şi eficientă. În plus, acum ai şi o ofertă promoţională, cu un preţ special şi beneficii incluse!


NOUL FORD TRANSIT COURIER VAN

rată lunară 146 €** fără TVA

şi 0%** dobândă


Capabil, fiabil, confortabil – Acesta este Transit Courier Van. Cu un spaţiu de încărcare de 2,3 m3, Transit Courier oferă unul dintre cele mai mari volume de încărcare din clasa sa. Premiatul motor EcoBoost asigură eficienţa consumului şi este prietenos cu mediul, datorită emisiilor reduse. Iar gama de tehnologii remarcabile, precum Ford Sync 3 sau camera video pentru vizualizare spate fac din acest vehicul comercial partenerul perfect de afaceri.


Transit Courier VAN Trend 1.5 75 CP vine la pachet cu:

• aer condiţionat;

• radio, Bluetooth, conexiune USB;

• faruri de ceaţă;

• oglinzi electrice şi încălzite;

• geamuri electrice.


Rezervă acum oferta şi primeşti beneficii de excepţie pentru afacerea ta:

• rată lunară 146 €** fără TVA;

• dobândă 0%**;

• garanţie extinsă (2+2 ani sau 150.000 km).


Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

**Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale.

Oferta financiară este adresată exclusiv persoanelor juridice şi este oferită de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Transit Courier VAN Trend 1.5 75 CP, în valoare de 10,453 Euro+TVA (12,439.07 Euro TVA inclus), avans 20% în valoare de 2,090.6 Euro+TVA (2,487.81 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuală a dobânzii 0% fixă, comision analiză dosar 2,5% din preţul maşinii (261.32 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,1% (8.36 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 146 Euro+TVA (173.74 Euro TVA inclus). Rata lunară conţine principal, dobânda şi comision de administrare lunar. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

Această ofertă include garanţia extinsă (2 + 2 ani sau 150.000 km).

IMPORTANT: Garanţia extinsă acoperă aceleaşi componente ca şi garanţia de bază, cu anumite excepţii pe care vă rugăm să le consultaţi pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completă a acestui produs.

Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opţionale, este supusă unor termene şi condiţii fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanţi în acest program până la 31.03.2019.

Consumul de carburant mixt măsurat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare (e.g Directiva Europeană nr 715/2007): consum 4 l/100 km; emisii CO2: 123 g/km, valorile sunt măsurate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie – la dealerii autorizaţi Ford participanţi la campanie.

*** Gama de vehicule comerciale Ford s-a plasat pe primul loc din punctul de vedere al numărului de vehicule înmatriculate în România, în anii 2016, 2017 si 2018, conform statisticilor făcute publice de către Directia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.