Noul Ford Transit Custom

Noul Ford Transit Custom

Pentru persoane juridice


Orice tip de afacere ai avea şi oricare ar fi nevoile tale, Noul Ford Transit Custom este construit şi reinventat, astfel încât să ofere o performanţă extraordinară şi să devină pilonul afacerii tale.


Noul model îţi oferă o economie competitivă de combustibil, noi tehnologii, un spaţiu de încărcare uriaş şi o nouă dinamică de condus.


Noul Transit Custom, pilonul afacerii tale. Suntem onoraţi să te susţinem!

Noul Ford Transit Custom Van

avantaj client 5.800 € fără TVA


Oferta TRANSIT CUSTOM VAN 300L TREND 2.0TD 105CP, include:


• Aer condiţionat manual;

• Geamuri electrice faţă;

• Oglinzi laterale electrice şi încălzite;

• Proiectoare ceaţă;

• Radio cu USB.


Garanţie extinsă (2+2 ani fără limită de km)


Noul Ford Transit Custom Trend

avantaj client 8.000 € fără TVA


Oferta TRANSIT CUSTOM TREND 8+1 LOCURI 130 CP, include:


• Aer condiţionat faţă/spate;

• Instalaţie spalare / ştergere spate;

• Vopsea metalizată;

• Jante de aliaj;

• Geamuri fumurii.


Garanţie extinsă (2+2 ani fără limită de km).


                                                                                                              

Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei

Imaginea este cu titlu de prezentare şi nu creează obligaţii contractuale. Această campanie este o campanie de discount/reducere recomandată a preţului de listă pentru acest model de autovehicul. Suma comunicată (denumita "Avantaj client") nu conţine TVA. Preţul final facturat al autovehiculului va conţine TVA conform legislaţiei în vigoare (19%) şi va fi rezultatul scăderii din preţul de listă al acestui model a sumei reprezentând Avantaj Client. Contravaloarea Avantajului Client este calculată la un curs exemplificativ de 4,75 RON/EUR. Foarte important înainte de a decide achiziţia: 1) Valoarea Avantaj Client comunicată este obţinută dupa scăderea din preţul de lista, în mod cumulativ, a: i) contravalorii suportului financiar acordat de Ford România în cadrul programului de înnoire a parcului auto dezvoltat în mod independent de Ford România (denumit "Programul Rabla dezvoltat de Ford") ; ii) contravalorii suportului recomandat acordat de dealerii participanţi în această campanie; 2) Campania este adresată exclusiv persoanelor juridice; 3) Campania este valabilă în limita stocului disponibil la dealerii participanţi la program, cu valabilitate până la 31.12.2019. 4) Programul Rabla dezvoltat de Ford ("Campania") este un program comercial de promovare a vânzărilor organizat independent de importatorul Ford Romania SA, distinct de programul de înnoire a parcului auto multianual dezvoltat de către Administraţia Fondului pentru Mediu.

Valoarea finala de achiziţie poate varia în funcţie de cursul de schimb RON/EUR la dată tranzacţiei si/sau emiterii documentaţiei de finanţare, în funcţie de condiţiile contractuale relevante. Având în vedere implementarea graduală, începând cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Uşoare Armonizată la nivel Mondial (WLTP), care înlocuieşte treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii şi consum sunt prezentate în valori intermediare folosind procedură Co2mpass (CO2MPAS/BT - back translated) conform legislaţiei europene în vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT - back translated) este de 7.7 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 161, valori măsurate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Pentru informaţii de ordin legal suplimentare vă rugam consultaţi www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislaţia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculează pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii şi explicaţii suplimentare despre campanie - la sediul Roadhill Automotive.

Oferta în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.12.2019.