Ford Ecosport

OFERTA SPECIALĂ PRIN PROGRAMUL RABLA


Acum este mai simplu ca oricând să îţi schimbi maşina veche cu modelul Ford preferat!


De la modelul KA+, mic şi funcţional, până la Kuga, SUV-ul inteligent, ai preţuri speciale şi dotări importante incluse în preţ:

Model

Pret promoţional

Dotări opţionale incluse

KA+

7.950 €*

Pachet Ultimate

Noul Fiesta

9.800 €*

Pachet Trend

Noul EcoSport

12.200 €*

Pachet Trend

Noul Kuga

19.500 €*

Pachet Trend

Mondeo HEV

23.900 €*

Rezerva acum oferta


Termeni şi condiţii

Imaginile şi informaţiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile să nu înfăţişeze exclusiv specificaţii disponibile în Europa şi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcţie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii şi/sau opţionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica, în orice moment, specificaţiile, culorile, modelele şi elementele ilustrate şi descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

[*] Ford Romania îşi rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoţiile la propria discreţie, fără vreo notificare prealabilă.
Clauzele şi condiţiile specifice ale promoţiilor sunt disponibile în paginile individuale de promoţie şi la dealerii Ford participanţi la campaniile respective.

"Rabla" este o denumire generică a Programului de Innoire a parcului auto naţional astfel cum acesta va fi legiferat de autorităţile relevante.