FORD KUGA

Profită de oferta Ford Kuga ST Line High prin programul Rabla dezvoltat de Ford


E practic, dar rafinat. Puternic si cu un design modern. Inteligent si cât se poate de impunător. Ce-ţi poţi dori mai mult de la un SUV?


Profită de oferta Ford Kuga ST Line High prin programul Rabla dezvoltat de Ford:


Avantaj client de până la 8.600€


Ford Kuga ST Line High vine cu următoarele tehnologii incluse:


• Sistem de monitorizare a unghiului mort,

• Sistem de asistenţă a menţinerii benzii de rulare,

• Pilot automat adaptiv, Sistem de prevenire a coliziunii (Active City Stop),

• Parbriz încălzit


Află acum mai multe detalii despre oferta Ford Kuga ST Line High prin programul Rabla dezvoltat de Ford, beneficiile pe care ţi le poate oferi şi de ce este o alegere potrivită pentru tine.


***Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct şi nu contravine dispoziţiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu si alte instituţii relevante din România.


Completează formularul şi un reprezentant Roadhill Automotive te va ajuta cu oferte personalizate nevoilor tale!


Sunt interesat(ă) de oferta pentru Ford Kuga:

Alege modelul de interes:

Nume*:

Camp obligatoriu!

Prenume*:

Camp obligatoriu!

Stradă şi număr:

Bloc, scară, apartament:

Judeţ:

Oraş/Localitate:

E-Mail*:

Camp obligatoriu! Adresa de email incorecta.

Telefon*:

Camp obligatoriu!

  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!INFORMAŢII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE


Trimiţând acest formular sunteţi de acord ca Roadhill Automotive să utilizeze informaţiile completate de dvs. pentru a vă contacta pe viitor, în scopul acestei campanii.


În acest caz, pentru a vă contacta, vom folosi adresa dumneavoastră de email şi telefonul pentru a vă informa despre produsele noastre, aspectele tehnice în legătură cu produsele şi serviciile noastre, campaniile de marketing, evenimentele de lansare şi test drive, serviciile post vânzare.


Datele dumneavoastră vor fi folosite strict în scopul acestor informări şi nu vor fi folosite în alte scopuri. Prelucrările de date se realizează în mod securizat iar datele vor fi criptate şi stocate pe medii digitale securizate. La sfârşitul procesării datele personale vor fi distruse.


Oricând aveţi dreptul de a ne contacta pentru a vă accesa, modifica, şterge sau pentru a vă opune prelucrării datelor personale, în mod gratuit:


• Dreptul de acces – aveţi dreptul de a solicita o copie a informaţiilor pe care le deţinem despre dumneavoastră;

• Dreptul la rectificare – aveţi dreptul de a corecta datele pe care le deţinem despre dumneavoastră, care sunt inexacte sau incomplete;

• Dreptul de a fi uitat – în anumite circumstanţe puteţi cere ca datele pe care le deţinem să fie şterse din evidenţele noastre;

• Dreptul la restricţionarea prelucrării – în cazul în care există anumite condiţii pentru a avea dreptul de a restricţiona prelucrarea;

• Dreptul la portabilitate – aveţi dreptul ca datele pe care le deţinem să fie transferate unei alte organizaţii;

• Dreptul de a formula obiecţii – aveţi dreptul de a formula obiecţii faţă de anumite tipuri de procesare, cum ar fi marketingul direct;

• Dreptul de a se opune prelucrării automate, inclusiv al profilării – aveţi, de asemenea, dreptul de a fi supuşi efectelor juridice şi comerciale ale prelucrării sau profilării automate;


În cazul în care doriţi să vă informaţi în legătură cu modul în care datele dvs. personale sunt prelucrate, pentru a accesa datele personale deţinute, vă rugăm să ne contactaţi:


• Prin email, la adresa: protectie-date@fordroadhill.ro;

• Personal sau printr-o cerere trimisă prin poştă – la Sediul Societăţii;

• Telefonic - la numerele: 021 316 33 00, 031 405 55 15


Dacă nu primiţi un raspuns în termen de 30 de zile, aveţi dreptul de a depune o plângere către crcro@ford.com sau Autorităţii Naţionale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la anspdcp@dataprotection.ro.


Detalii suplimentare precum şi eventuale actualizări ale acestei informări privind protecţia datelor dumneavoastră – puteţi să găsiţi pe pagina web a Societăţii - secţiunea Protecţia Datelor.