Păstrează-ţi vehiculul Ford în formă perfectă


Este bine de ştiut că oamenii care îţi repară şi întreţin vehiculul au fost instruiţi de oamenii care au construit-o. Fie că este vorba de un autovehicul Ford nou sau de unul rulat - noi te putem ajuta să îţi menţii vehiculul în stare optimă de funcţionare. În această secţiune găseşti informaţii despre cum trebuie să procedezi în caz de accident şi cum poţi repara orice fel de daune ori zgârieturi.


Calitatea Reparaţiilor

Locul potrivit, pentru toate serviciile de care ai nevoie

Iţi oferim cele mai bune servicii, indiferent de reparaţiile de care ai nevoie. Toţi tehnicienii sunt pregătiţi de către Ford, la standarde care garantează rezultate de calitate, în timp ce piesele originale Ford sunt întotdeauna disponibile şi permit acordarea de garanţie post-reparaţie. Oferim serviciile adecvate fiecărui model Ford, indiferent de vârstă, iar dacă este cazul luăm legătura direct cu compania ta de asigurări. În plus, garanţia Ford anti-perforare, pentru vehiculul supus intervenţiei tehnice, rămâne valabilă.


Calitate originală a pieselor

Piesele Originale Ford sunt piese de schimb fabricate în conformitate cu specificaţiile şi standardele noastre de producţie. Acestea asigură calitatea, performanţa şi potrivirea componentelor folosite pentru vehiculele noi.


Protecţie consistentă, pentru tine şi cei de lângă tine

Ştim că siguranţa este importantă pentru tine. De aceea, vehiculul tău Ford oferă un nivel ridicat de siguranţă, atât pentru pasageri cât şi pentru pietoni. Aceasta se datorează inclusiv folosirii pieselor originale Ford. O serie de teste desfăşurate de MIRA (Motor Industry Research Association) a demonstrat că riscul rănirii în caz de ciocnire cu un pieton creşte cu până la 17% în cazul în care pe maşină este montată o capotă care nu este de origine.