GARANŢII FORD


Fie că ai un Ford nou sau unul folosit, vrem să facem experienţa ta de proprietar cât mai plăcută şi lipsită de griji. De aceea gama noastră extinsă de garanţii oferă servicii şi suport pentru a se potrivi nevoilor tale individuale. Astfel încât tu să te poţi bucura de drum şi lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot restul.


Garanţie autovehicule noi


Garanţia de bază

Garanţia noastră asigură o utilizare fără griji a vehiculului tău pe o perioadă de până la doi ani. Toate reparaţiile sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, dacă vinzi autoturismul tău Ford, garanţia este transferabilă - un beneficiu adiţional real pentru noul proprietar.


Garanţia pentru piese de schimb

Folosim numai piese de schimb originale Ford şi Motorcraft, pentru reparaţiile acoperite de garanţie. Aceste piese îndeplinesc standardele noastre stricte de calitate şi siguranţă, ceea ce înseamnă că performanţa şi valoarea vehiculului tău Ford nu vor fi afectate.


Garanţia pentru vopsitorie

Garanţia ta pentru suprafeţele vopsite începe şi se termină odată cu garanţia ta de bază Ford. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru a afla perioadele de garanţie ale vehiculului tău.


Garanţia anti-perforare

Caroseria ta Ford este garantată împotriva perforării dinspre interior timp de până la 12 ani (în funcţie de model). Pentru a menţine această garanţie, supune autoturismul tău Ford la verificări regulate ale caroseriei şi a vopselei (care pot fi combinate cu inspecţiile de service) după cum este descris în cartea de service.


Asistenţă Ford

În cazul unei defecţiuni sau accident ce împiedică continuarea călătoriei, serviciul de Ford Asistenţă vă stă la dispoziţie pentru ajutor pe teritoriul României. Serviciul este gratuit, dacă maşina beneficiază de Garanţia de bază sau de FordProtect). Este nevoie doar de un apel telefonic şi ajutorul va veni - fie că aveţi nevoie de reparaţii gratuite la faţa locului, remorcare, un vehicul de schimb, cazare pe timp de noapte, ajutor pentru a ajunge acasă sau oricare altul din serviciile noastre.


FordProtect – Garanţie Extinsă

Ai achiziţionat o maşină nouă Ford? Atunci ai garanţie de bază timp de 2 ani. Iar dacă vrei să ai o garanţie prelungită, Ford îţi oferă garanţia extinsă FordProtect cu acoperire în peste 32 de ţări europene.


Pachete FordProtect

• 4 ani, (2 ani Garanţie Standard + 2 ani Garanţie Extinsă în limita a 150.000 km)

• 4 ani, (2 ani Garanţie Standard + 2 ani Garanţie Extinsă în limita a 200.000 km)

• 5 ani, (2 ani Garanţie Standard + 3 ani Garanţie Extinsă în limita a 100.000 km)

• 5 ani, (2 ani Garanţie Standard + 3 ani Garanţie Extinsă în limita a 150.000 km)

• 6 ani, (2 ani Garanţie Standard + 4 ani Garanţie Extinsă în limita a 100.000 km)


*Garantia Extinsă FordProtect acoperă aceleaşi componente ca şi în garanţia de bază cu următoarele excepţii: elemente supuse uzurii normale; piesele de schimb utilizate în cadrul reviziilor periodice; reparaţii de caroserie şi vopsitorie; geamuri; elemente de tapiserie precum şi accesorii interioare sau exterioare; consumabile sau elemente supuse uzurii normale şi accentuate precum şi distrugerea accidentală a: caroseriei, vopsea, geamuri, scaune, ornamente interioare, sistemul de evacuare, plăcuţe de frână, discuri de frână, tamburi frână, suspensia McPherson, bujii, siguranţe, amortizoare, ştergătoare, baterii, filtre de aer, filtre de polen, filtre de ulei, filtre carburant, baterii autovehicul, roţi/anvelope, becuri, curele, disc ambreiaj.


Revizii FordService

Uită de griji, cu pachetul complet de revizii.

Uită de grija reviziilor sau a altor operațiuni costisitoare. Pachetul de revizii Ford Service te ajută să ai mereu mașina în stare bună de funcționare, te scutește de cumpăratul pieselor de schimb sau de timpul pierdut în căutarea celui mai avantajos service auto.


Ford Service te aşteaptă cu preţuri speciale la noile Pachete de Revizii, create în funcție de model, pentru o anumită perioadă, număr de întreţineri de rutină şi kilometraj.


Alege-l pe cel potivit:

Model Revizii oferite Pe o perioadă de 5 ani sau limită de kilometri: Preţ cu TVA (Euro)
Ka 4 80.000 Km 682
Fiesta
B-MAX
C-MAX 4 80.000 Km 744
Focus
Kuga 4 80.000 Km 930
Mondeo (până în 2014 inclusiv)
Galaxy
S-MAX
Transit Connect 4 100.000 Km
120.000 Km pentru modelul 2013
930
Transit Custom 2 100.000 Km 372
Transit
Ranger 3 90.000 Km 868