Ştergătoare de parbriz

Ca să ai o imagine clară asupra drumului ce ţi se aşterne în faţă!


Ford Clutch Kits

Lamele ştergătoarelor de parbriz ar putea să nu pară extraordinar de importante. Totuşi, chiar şi o ploaie uşoară îţi poate limita considerabil vizibilitatea în timp ce conduci.

La fel, şi praful care trebuie curăţat rapid şi eficient. Prin urmare, este important să păstrezi lamelele ştergătoarelor de parbriz de pe modelul tău Ford în cea mai bună formă. Aceasta se face prin verificarea modului cum funcţionează şi înlocuirea lor periodică.
Reparaţii Fiesta, Fusion Focus, C-MAX Mondeo, S-MAX, Kuga Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect Ford Transit
Înlocuire set lamele ştergător parbriz 145 lei 145 lei 180 lei 100 lei 120 lei


*Toate preţurile afişate în această ofertă sunt preţuri recomandate în lei, conţin TVA conform legislatiei în vigoare şi includ preţul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. De asemenea, această ofertă este supusă termenilor şi condiţiilor afişate, este valabilă în limita stocului disponibil şi se poate modifica în functie de seria de şasiu.

Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoţie detaliate pe www.fordroadhill.ro.

Perioada derulării acestei campanii: 01 Iunie 2018 - 31 August 2018.


Alege şi instalează produsul potrivit

Dealer-ul tău Ford te poate ajuta în alegerea lamelelor ştergătoarelor de parbriz care se potrivesc maşinii tale. Ca o alternativă, poţi să alegi chiar tu din cele 2 opţiuni de mai jos şi să faci online rezervarea pentru asigurarea montajului. 

Lamele obişnuite pentru ştergătoare de parbriz
  • • Construcţie integral metalică şi cu protecţie împotriva coroziunii.
  • • Echilibrează presiunea în momentul ştergerii prin punctele de contact dispuse uniform, permiţând o vizibilitate ridicată la orice viteză.
Lamele plate
  • • Design şi calitate marca Ford.
  • • Echilibrează presiunea în momentul ştergerii prin spoiler-ul integrat, permiţând o vizibilitate ridicată la orice viteză.