Ford Ecosport

Incredere si in conditii schimbatoare.

Incredere si in conditii schimbatoare.

Un Sistem de Tractiune Integrala (AWD) Inteligenta poate determina cata aderenta, balans in viraje si ce nivel de reactie sunt necesare in conditii de vreme umeda, uscata sau cu gheata si pe teren schimbator. Tehnologia poate muta tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Iar acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita.

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata, cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control, cand muti piciorul de pe pedala de frana, pe cea de acceleratie. Acest sistem este de asemenea util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa
Marsarier mai simplu si mai sigur

Marsarier mai simplu si mai sigur

Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… Camera video pentru vedere spate iti arata tot ce se afla in spatele masinii, pe un ecran integrat in consola centrala. Sistemul iti arata obiecte pe care le-ai putea omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.

Vede semnele de circulatie pe care tu nu le vezi

Indiferent de pozitionarea semnelor de circulatie, pe lateralul carosabilului sau deasupra, permanente sau temporare, sistemul Traffic Sign Recognition le identifica si iti afiseaza o icoana pe bord care se schimba de fiecare data cand intri intr-o noua limita de viteza sau restrictie de circulatie.

Vede semnele de circulatie pe care tu nu le vezi
Te ajuta sa vezi mai departe fara sa-i deranjezi pe ceilalti

Te ajuta sa vezi mai departe fara sa-i deranjezi pe ceilalti

Un ajutor util atunci cand conduci pe timp de noapte, sistemul de faza lunga automata scade temporar intensitatea farurilor atunci cand detecteaza trafic pe contrasens sau un vehicul inainte, prevenind incomodarea celorlalti participanti la trafic, apoi revine automat la faza lunga, oferindu-ti vizibilitate maxima.

Galerie Ford Ecosport

Ford Ecosport - 0 - undefined
Ford Ecosport - 1 - undefined
Ford Ecosport - 2 - undefined
Ford Ecosport - 3 - undefined
Ford Ecosport - 4 - undefined
Ford Ecosport - 5 - undefined
Ford Ecosport - 6 - undefined
Ford Ecosport - 7 - undefined