Cu Ford Motorcraft masina ta este ca noua!

Serviciul Ford Motorcraft este disponibil pentru masinile mai vechi de 4 ani sau iesite din garantie. Fie ca optezi pentru livrarea personala a masinii tale, sau ca optezi pentru serviciul #StaiAcasa, in care masina ta este preluata, reparata, igienizata si returnata de catre tehnicienii nostri vei beneficia de servicii de calitate, la un pret imbatabil.

Roadhill Automotive Motorcraft

Service

Servicii de inalta calitate, asigurate de tehnicienii Ford la un pret atractiv.

De la 479 lei

Anvelope si roti complete Ford

Indiferent de anotimp, cel mai bun loc de unde poti achizitiona anvelope noi potrivite vehiculului tau este reteaua de dealeri autorizati Ford.

De la 199 lei

Pre-verificare I.T.P.

Cel mai sigur mod de a-ti pregati masina pentru verificarea I.T.P

Gratuita

Reparatii uzuale

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti mentin masina in cea mai buna stare.

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila, in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site.

Legislatia europeana si nationala in materia procedurii de testare a valorilor de emisii si consum WLTP nu ofera un nivel de claritate suficient, in acest moment, in ceea ce priveste valorile (de emisii si consum) inregistrate de autovehiculele asupra carora s-au efectuat modificari constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizati. in mod specific, in acest moment, legislatia nu abordeaza suficient de clar problematica efectuarii conversiilor inainte de punerea in circulatie. De aceea, pentru evitarea situatiilor incerte, recomandam efectuarea conversiei ulterior inmatricularii.

[*]Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**]Pret de vanzare intermediar recomandat si neobligatoriu, fara aplicarea programului PSIPAN (RABLA) relevant. Pretul include TVA si nu include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de inscriere in circulatie provizorii. De asemenea pretul nu include prima de casare (6500 lei) prin programele PSIPAN (RABLA), fiind rezultatul aplicarii avantaj client (detalii mai jos). Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[***]Pret standard de vanzare, fara TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrarii catre Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul placutelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. Va rugam contactati dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice inainte de achizitie.

[****]Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei in vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe ford.ro si in reteaua de reparatori autorizati Ford. Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2021.

[*****]Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2021. [1]Pretul recomandat de vanzare este pretul de pornire, exprimat in LEI si include TVA. Acesta include janta, anvelopa, senzorii de monitorizare a presiunii si echilibrarea. Montajul nu este inclus. Pentru a afla care sunt anvelopele potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra, va rugam sa verificati mentiunile din CIV (Cartea de Identitate a Vehiculului). Oferta valabila pana la data de 31 Decembrie 2021, in limita stocului disponibil. Mai multe detalii la dealerii Ford participanti in campanie.