Roadhill Automotive

Roadhill Automotive este unul dintre cei mai dinamici dealeri auto din Romania. Noua ne face placere sa vindem. Acum ne dorim sa va faca dumneavoastra placere sa cumparati. Pentru detalii referitoare la gama de autoturisme, autovehicule comerciale si alte produse, accesati paginile website-ului nostru.

Roadhill – SHOWROOM

Experienta clientului care achizitioneaza un model Ford va fi la cel mai inalt nivel atunci cand tot ceea ce tine de aceasta marca ii implineste asteptarile: contactul cu distribuitorul, informatiile pe care le primeste, modul in care este tratat, serviciile after-sales, atentia cu care ii sunt urmarite si rezolvate solicitarile, necesitatile, pe scurt: serviciile asociate marcii.

Misiunea pe care Roadhill Automotive si-o propune este aceea de a oferi cea mai buna experienta clientilor care achizitioneaza un autovehicul Ford. indeplinirea acestei misiuni se afla in stransa legatura cu promovarea produselor si serviciilor Ford in mod corespunzator si ne va oferi o baza solida de crestere in Romania. Toate acestea ne vor ajuta sa devenim liderul pietei auto in ceea ce priveste serviciile orientate catre client.

Ford Roadhill Automotive Showroom
Bd. Theodor Pallady, 51G, sector 3, Bucuresti

Roadhill – SERVICE

Noul Service AUTO Roadhill Automotive te asteapta cu un personal calificat in concordanta cu standardele producatorilor, cu o experienta a tehnicienilor si personalului suport de minim 12 ani in domeniul serviciilor de intretinere si reparatii auto.

Gama de lucrari: Mecanica / Electrica / Tinichigerie / Vopsitorie / ITP

Roadhill Automotive dispune in acest moment de un stoc insemnat de piese de schimb in depozitul propriu. Termenul de livrare al pieselor si accesoriilor care nu sunt disponibile in stoc, este de 2-10 zile.

Ford Roadhill Automotive Service
Strada Victor Brauner, 40K - in spatele magazinului Auchan Pallady, sector 3, Bucuresti