Mustang Mach-E

SUV-UL COMPLET ELECTRIC

Mustang Mach-E

MUSTANG MACH-E: 42.190 Euro TVA inclus

 

Iti prezentam modelul Mustang Mach-E: primul SUV complet electric de la Ford. Un design cu forme exceptionale, tehnologii de ultima generatie si o autonomie electrica maxima de 610 km.

Mustang Mach-E este un SUV electric care asigura acceleratie instantanee, modelul GT putand ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde.

Autonomia de pana la 610 km (in versiunea cu baterie extinsa), incarcarea CC rapida, cu impulsuri controlate de pana la 150 kW (115 kW pentru autonomia standard), telefonul in loc de cheie si tehnologia intuitiva il asista pe sofer si ofera o experienta superioara in interior.

Pregateste-te sa te reindragostesti de condus!

 

Ford Mustang Mach-E 5 usi RWD Motor electric 269 CP (MY 2021.50)

Pret Oferta: 42.190 Euro, TVA inclus

 

Reducerea include Suport Ford Rabla în valoare de 1.519,50€ cu TVA (1276,89€ fără TVA).Reducerea include Suport Ford Rabla Plus în valoare de 9.116,97€ cu TVA (7661,32€ fără TVA).

Esti interesat(a) de oferta?

Completeaza formular si un consultant Ford Roadhill te va contacta in cel mai scurt timp

Campurile marcate (*) sunt obligatorii.

Termeni si conditii promotie

Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila. Pentru oferta completa, informatii actualizate si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa va adresati consilierului dumneavoastra de vanzari Ford.Compania îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile referitoare la motoare, ceea ce ar putea influenţa valorile indicate. Toate valorile menţionate se referă la modelul de bază UE cu echipare standard. Valorile privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentului CE nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcţionare, aşa cum este specificat în regulament. Prezenţa unor echipamente suplimentare şi a dotărilor opţionale din fabrică poate avea ca efect obţinerea unor valori mai ridicate decât cifrele menţionate pentru consum şi emisii de CO2. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume şi nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparaţia între diferite variante de autovehicule dar pot fi diferite faţă de consumul real de carburant obţinut în condiţii reale de conducere, consum care este influenţat în mare măsură de stilul de conducere şi condiţiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot creşte greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol şi, în unele cazuri, sarcina admisă pe punţi, precum şi masa totală admisă a autovehiculului şi pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime şi la creşterea timpului de accelerare. Valorile referitoare la performanţele de conducere iau în considerare un şofer cu greutatea de 75 kg şi o încărcătură de 125 kg.