Ford Ecosport

LIVRARE IMEDIATA

Ford Ecosport

ECOSPORT: 14.490 Euro TVA inclus

Ford Ecosport 5 usi Titanium 1.0L Fox 125 CP (MY 2022.25)

Pret oferta speciala: 14.490 Euro, TVA inclus.

 

Reducerea include Program RABLA în valoare de 1.550,00€ cu TVA (1302,52€ fără TVA).

EcoSport este complet echipat cu tehnologii si sisteme proiectate sa te protejeze pe tine, pasagerii si vehiculul tau. Caracteristicile cheie includ asistenta pre-coliziune, controlul electronic al stabilitatii, controlul tractiunii si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri - plus o suita completa de airbag-uri frontale, laterale, pentru genunchi si tip perdea.

Dotari incluse pentru Ford EcoSport:

  • Pilot automat cu limitator de viteza
  • Geamuri fata si spate cu actionare electrica
  • Oglinzi exterioare cu actionare electrica
  • Radio cu ecran touchscreen
  • Sistem de asistenta precoliziune

Rezerva acum oferta si beneficiezi de livrare imediata*!

Esti interesat(a) de oferta?

Completeaza formular si un consultant Ford Roadhill te va contacta in cel mai scurt timp

Campurile marcate (*) sunt obligatorii.

Termeni si conditii promotie

*Termeni si conditii aplicabile campaniei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Ecosport, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.8-7.6 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):133-172. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Campania este valabila in perioada 01.10-31.12.2021Se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.