Oferta speciala persoane juridice Ford Fiesta

De ce sa alegi intre performanta si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe ambele

Oferta speciala persoane juridice Ford Fiesta

Fiesta 1.0l 95CP Titanium 11.850 € (fara TVA)* Dobanda 0%*

De ce sa alegi intre performanta si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe ambele. Motorul Ford EcoBoost pe benzina, de 1,0 litri, este castigator al premiului Motorul international al anului de sase ori, iar acum este la dispozitia ta. Tehnologia avansata te ajuta sa economisesti combustibil si sa reduci poluarea, iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura o experienta la volan placuta si fara niciun compromis. In plus, Ford Fiesta a obtinut 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP.

Dotari incluse pentru Fiesta Titanium 1.0l EcoBoost 95 CP:

  • Aer conditionat automat
  • Cruise Control
  • Faruri de ceata
  • Asistena la plecarea din rampa
  • Senzori de ploaie
  • Sistem audio si comenzi radio pe volan
  • Ecran tactil de 8”
  • Conexiune Bluetooth

Esti interesat(a) de oferta?

Completeaza formular si un consultant Ford Roadhill te va contacta in cel mai scurt timp

Campurile marcate (*) sunt obligatorii.

Termeni si conditii promotie

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Fiesta Titanium 1.0 95 aflat in stocul distribuitorilor participanti. Valoarea recomandata a autovehiculului este de 11.850 Euro+TVA (14101.50 Euro TVA inclus).

*Exemplu reprezentativ pentru principalele elemente de cost ale finantarii in regim de leasing financiar, pentru un autovehicul cu un pret de achizitie de 11850 Euro+TVA (14101.50 Euro TVA inclus) si un avans de 30% in valoare de 3555 Euro+TVA (4230.45 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, valoare reziduala 1% (118.50 EUR fara TVA, 141.02 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 296.25 Euro + TVA (352.54 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.10% in valoare de 8.30 Euro + TVA (9.87 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 145 Euro+TVA (172.04 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

Pretul autovehiculului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului.

IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 4.4-6.4l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):100 - 147. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European ?i al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce prive?te emisiile provenind de la vehiculele u?oare pentru pasageri ?i de la vehiculele u?oare comerciale (Euro 5 ?i Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Valabilitate: 01.09 - 30.09.2020