Oferta speciala persoane juridice Ford Kuga

Noul Ford Kuga. Superb conceput, remarcabil de eficient, mai mult decat inzestrat.

Oferta speciala persoane juridice Ford Kuga

Kuga Titanium 1.5l Benzina 150CP MT 19.000 € (fara TVA)* Dobanda 0%* Garantie complexa 7 ani in limita a 100.000km*

Motorul pe benzina Ford EcoBoost de 1,5 litri utilizeaza o combinatie de injectie directa de combustibil si turbo-incarcare, impreuna cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor, pentru a oferi o putere uluitoare, cu eficienta remarcabila. Disponibil in varianta de 150 CP, te vei bucura de toate performantele lipsite de compromisuri la care te-ai putea astepta de la un motor conventional de 1,5 litri, dar cu o economie mai buna de combustibil si emisii de CO2 mai mici.

Dotari incluse pentru Kuga Titanium 1.5l Benzina 150CP MT:

  • Sistem de Navigatie
  • Ecran tactil de 8”
  • Incarcare telefon wiereless
  • Aer conditionat cu reglare automata
  • Sistem de asistenta precoliziune
  • Sistem keyless entry
  • Scaune fata ajustabile manual pe 8 directii
  • Bancheta cu functie de glisare
  • Jante aliaj

Esti interesat(a) de oferta?

Completeaza formular si un consultant Ford Roadhill te va contacta in cel mai scurt timp

Campurile marcate (*) sunt obligatorii.

Termeni si conditii promotie

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Kuga Titanium 1.5/150CP FWD M6 aflat in stocul distribuitorilor participanti.

Valoarea recomandata a autovehiculului este de 19000 Euro+TVA (22610 Euro TVA inclus). Exemplu reprezentativ pentru principalele elemente de cost ale finantarii in regim de leasing financiar, pentru un autovehicul cu un pret de achizitie de 19000 Euro+TVA (22610 Euro TVA inclus) si un avans de 30% in valoare de 5700 Euro+TVA (6783 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, valoare reziduala 1% (190 EUR fara TVA, 226.1 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 475 Euro + TVA (565.25 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.10% in valoare de 13.3 Euro + TVA (15.83 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 232 Euro+TVA (275.84 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

Pretul autovehiculului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii

variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului.

Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice, acestea beneficiaza de 2 + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 5.7-8.4 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):130-191. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European ?i al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce prive?te emisiile provenind de la vehiculele u?oare pentru pasageri ?i de la vehiculele u?oare comerciale (Euro 5 ?i Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Valabilitate: 1.09-30.09.2020.